Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

ELMAGNET - okruh chlazení

Recommended Posts

Odesláno

To fakt? Tak to som nevedel. Na starej 406-ke sa mi púšťal pod 90 tak som dedukoval že asi bude niekde závada keďže mi aj ukazuje tu chybu termostatu. Lebo teplota kolíše počas jazdy od 70 do tých 95

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

@Jindra8 už jsem to taky slyšel od místního autorizáku, když jsem si řekl, že ještě jednou do sedmi nesmyslně zainvestuju... což je poněkud čára přes rozpočet a celkem by mě zajímalo, pokud je to pravda, jak tuto závadu, která vozidlo na emisích vyřazuje, vyřešit... 😄 

@Kubisss jak ti funguje tvé řešení? Nebo jsi ho nějak vylepšil? :) 

Odesláno

Odvezl jsem to do servisu a bylo mi důvěrně sděleno, že prostě prostřednictvím dia celému autu vysvětlí, že ventil nepotřebuje. Sice tam bude, ale jen pro parádu a přestane hlásit chybu.

Odesláno

Bohužel vypnutí ventilu v BSI/ECU nic neřeší.. chybu hlásí dál :) to bylo první co jsem řešil.. pak je možnost vykuchat jednotku a upravit soft jak jsem zde zmiňoval již dříve... 

Odesláno

Já v autorizáku dělám a řešil jsem si to pro sebe.. doporučení francouzů po tom co se hrozně divily, že nám ty chyby tak vadí, ať vyměním ECU motoru za modernější, kde jíž tento ventil nebyl ;) 

Odesláno

Ani ne ;) oficiální postup je vyměnit komoru a dvě chyby ignorovat.. ale francouzi nepočítali s našimi aktivními lidmy na TK, kde řeší i chyby které se emisí netýkají, ale jsou v jednotce motoru :(  Oni tam takovoudle buzeraci prostě nemají a popravdě jejich postup zcela chápu a je korektní ;) 

Imho.. jedna nedávná příhoda.. řešil jsem na boxerovy omezovač na 180km/hod... jde přenastavit na jinou rychlost jedině tak, že si objednáš novou BSI, ECU motoru a klíčky a řekneš jim na kolik to chceš nastavit... sranda za bezmála 30 tis :D

Odesláno

ja som tam supol snimac diferenciality tlaku z koncernovky a chyba zmizla :)  pre vsetkych co sa pytaju kde to je je to modry konektor na pravej strane hlavy motora vyditelny pod sacim potubim vedla baterie

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, tak jsem se také potkal s touto chybou a rád bych to pořešil. Snažil jsem se tento ventil pohledat na netu, ale potřeboval bych OEM kód pro lepší identifikaci dílu. U každého prodejce mi ukazuje něco jiného.

Edit: nikdo nic? Nikdo tuhle závadu v poslední době neřešil?

Upraveno uživatelem zahajskej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...