kexxo89 Odesláno 12. srpen 2019 Odesláno 12. srpen 2019 Nie žiadne stop sa nerozvieti len na diag cez mobil vidím ze ma 95c a viac. Aj na teplote vody vidím ze ma viac ako 90. Je to 2.0 RHR Citovat
ChouLu Odesláno 12. srpen 2019 Odesláno 12. srpen 2019 95°C není přehřátý motor sahara pouští první stupeň při cca 98C, druhý při 103-105°C Hafity ohodnotil 1 Citovat
kexxo89 Odesláno 12. srpen 2019 Odesláno 12. srpen 2019 To fakt? Tak to som nevedel. Na starej 406-ke sa mi púšťal pod 90 tak som dedukoval že asi bude niekde závada keďže mi aj ukazuje tu chybu termostatu. Lebo teplota kolíše počas jazdy od 70 do tých 95 Citovat
Jindra8 Odesláno 4. říjen 2019 Odesláno 4. říjen 2019 Zdravím, mám ten samý problém. Jen mi bylo sděleno, že ventil již nelze sehnat. Ani za něj není náhrada. Muzete mi poradit? Citovat
Harry-HK Odesláno 15. říjen 2019 Odesláno 15. říjen 2019 @Jindra8 už jsem to taky slyšel od místního autorizáku, když jsem si řekl, že ještě jednou do sedmi nesmyslně zainvestuju... což je poněkud čára přes rozpočet a celkem by mě zajímalo, pokud je to pravda, jak tuto závadu, která vozidlo na emisích vyřazuje, vyřešit... @Kubisss jak ti funguje tvé řešení? Nebo jsi ho nějak vylepšil? Citovat
Jindra8 Odesláno 16. říjen 2019 Odesláno 16. říjen 2019 Odvezl jsem to do servisu a bylo mi důvěrně sděleno, že prostě prostřednictvím dia celému autu vysvětlí, že ventil nepotřebuje. Sice tam bude, ale jen pro parádu a přestane hlásit chybu. Citovat
ChouLu Odesláno 16. říjen 2019 Odesláno 16. říjen 2019 Bohužel vypnutí ventilu v BSI/ECU nic neřeší.. chybu hlásí dál to bylo první co jsem řešil.. pak je možnost vykuchat jednotku a upravit soft jak jsem zde zmiňoval již dříve... Citovat
Jindra8 Odesláno 16. říjen 2019 Odesláno 16. říjen 2019 Tak uvidíme, jak si s tím poradí, případně jak vyřeší celý problém. Vždyť jsou značkový servis. Citovat
ChouLu Odesláno 16. říjen 2019 Odesláno 16. říjen 2019 Já v autorizáku dělám a řešil jsem si to pro sebe.. doporučení francouzů po tom co se hrozně divily, že nám ty chyby tak vadí, ať vyměním ECU motoru za modernější, kde jíž tento ventil nebyl Citovat
ChouLu Odesláno 16. říjen 2019 Odesláno 16. říjen 2019 Ani ne oficiální postup je vyměnit komoru a dvě chyby ignorovat.. ale francouzi nepočítali s našimi aktivními lidmy na TK, kde řeší i chyby které se emisí netýkají, ale jsou v jednotce motoru Oni tam takovoudle buzeraci prostě nemají a popravdě jejich postup zcela chápu a je korektní Imho.. jedna nedávná příhoda.. řešil jsem na boxerovy omezovač na 180km/hod... jde přenastavit na jinou rychlost jedině tak, že si objednáš novou BSI, ECU motoru a klíčky a řekneš jim na kolik to chceš nastavit... sranda za bezmála 30 tis Citovat
Franz josef Odesláno 16. říjen 2019 Odesláno 16. říjen 2019 ja som tam supol snimac diferenciality tlaku z koncernovky a chyba zmizla pre vsetkych co sa pytaju kde to je je to modry konektor na pravej strane hlavy motora vyditelny pod sacim potubim vedla baterie Citovat
zahajskej Odesláno 4. leden 2021 Odesláno 4. leden 2021 (upraveno) Zdravím, tak jsem se také potkal s touto chybou a rád bych to pořešil. Snažil jsem se tento ventil pohledat na netu, ale potřeboval bych OEM kód pro lepší identifikaci dílu. U každého prodejce mi ukazuje něco jiného. Edit: nikdo nic? Nikdo tuhle závadu v poslední době neřešil? Upraveno 10. leden 2021 uživatelem zahajskej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.