Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem byl na první garanční prohlídce (najeto 16 400 km) ve Famku, Brno. Cena byla 5297 Kč. Auto bylo umyté a celkový přístup byl profesionální. Navíc mi na záruku vyměnily ostřikovače. Ty původní byly sice rozprašovací ale při vyšších rychlostech skoro nepoužitelné, ale to se již tady řešilo.

[Edited on 18/4/14 11:20 by Ladislav 78]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dneska moje první Garanční prohlídka. Mám 55.000km najeto a cena byla celkem i s DPH 10782,-

V ceně byla i výměna stěračů (obou 2x401,- bez DPH + práce), pak jsem potřeboval zkontrolovat i xenony - třepou se při nerovnostech (prý normální že to dělá), kontrola geometrie, vyčištění klimatizace (už smrděla), umyté auto, pití gratis....

Když odečtu moje výmsly co jsem chtěl navíc, tak cena s DPH okolo 8500,- Jinak mě vřele překvapil přístup, vážně profesionální. Sečteno podtrženo = spokojenost. Za hodně peněz hodně muziky.

[upravil dne 4/7/14 22:01 od klakson23]

Odesláno

\"moje první\" garanční prohlídka :) Nikdy jsem předtím neměl auto, které bylo ještě v záruce a bylo servisováno v autorizovaném servisu. Jinak samozdřejmě to byla \"druhá\" garanční prohlídka :)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Já jsem nechával měnit olej u federal cars v Praze při první garanční kontrole, po týdnu mě napadlo se mrknout na hladinu oleje protože jsme měli jet na východní Slovensko a hladina byla 2 cm nad horní ryskou!!! V servisu my řekli, že je to tak podle jejich servisního manuálu. Požádal jsem je aby to dali do pořádku. I přesto se mě dvakrát ještě zeptali jestli to opravdu chci aby ten olej odčerpali na stav mezi rysky. Po odčerpání opětovně klesla spotřeba o půl litru na sto km. Druhou garančku zkouším nyní u peugeot Kopecký také v Praze. Tak uvidím.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím panove, ja mam ted 508 120kw,a mam najeto skoro30tis,druha vymena mi pise 47528, co se pak ma menit pri  takovych km, tak jsem zvedavej jestli ten peugeot neco vydrzí bez problemu, mel jsem pred tym 407 20hdi, byl jsem s nym spokojen,jinak to jede jak raketa ten motor ;)

Odesláno

Zdarvím, při 30 000 km se mění palivový filtr. Jinak každý dva roky (nebo 60 000 km) se mění kabinový filtr, vzduchový filtr se mění při 60 000 km (nebo každé 4 roky). Brzdová kapalina každé dva roky. Já mám zatím najeto 33 000 km a absolutně bez problémů.

• O 3 roky později...
Odesláno

Dobrý den 

Stal jsem se také vlastníkem 508, a v lednu bych měl absolvovat třetí garanční prohlídku. Vzhledem k tomu že předchozí prohlídky absolvoval předchozí majitel a sám s tím nemám zkušenosti. Tak bych se rád pozeptal zkušenějších vlastníků jak to je.V dokladech mám napsáno co vše se má při jednotlivých prohlídkách udělat a v servise je cena k mému vozu něco přes 6000Kč.  Za tuto cenu mám nárok na všechny položky ze seznamu a cena by neměla bejt vyšší nebo případně navýšena o položky nad předepsaný rozsah. Chápu to správně? Jsem z Trutnova takže nejblíže to mám do Autostylu  Trutnov nebo do Hradce Králové Olfincar. Neví někdo jestli tam jsou seriozní ať už do přístupu, servisu a ceny. Nebo by jste doporučili jiný servis ? Děkuji za odpověď a pomoc. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...