Fusion Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Mimochodem musím uznat, že sem fakt nevěděl co umí Senátor z 92, nevěřil bych že dá 220, a brát takový zatáčky ve 150ti na mokru je docela kumšt. Citovat
Driver Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Původně zaslal: Fusion Mimochodem musím uznat, že sem fakt nevěděl co umí Senátor z 92, nevěřil bych že dá 220, a brát takový zatáčky ve 150ti na mokru je docela kumšt. No můžu ti potvrdit, že to Senátor dokáže i když už je to celkem starej pekáč, chvíli jsem s ním jezdil a bylo těžký se udržet abych nešlapal plyn až na podlahu, ten 6-válec to umí celkem rozjet. Citovat
Tazman Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Původně zaslal: Hadra Jednoho takovýho blba máme i v Olomouci. Onehdá jsem jel v poklidu na Simálu z práce a proletělo kolem mně Ferarri, že jsem se málem po... Nebyl to Mareš a jeho huňatej kožich:D:D:D:D Citovat
Hics Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Mě je docela jedno co to auto dokáže, pokud ho pilotuje ču*ák. Provoz na dněšních silnicích už je takhle docela ruská ruleta a ted do toho přijde nějakej debílek se silnou károu - amerikou! bach na to! a začne dělat machra a že to má v paži a že jezdí bezpečně a blá, blá.... Doufám, že už si nechal vzít míry na futrál. Je jen otázka, komu je ještě budou muset vzít kvůli němu a víme, jak to končí... Takovýhle pičusové z toho nakonec většinou vylezou s pár oděrkama a v druhym autě jsou 3 mrtvolky...Střílet, trávit, pálit, vraždit! At si zajede do Sosnový, nebo Bělý pod Bezdězem a tam ukáže co umí. Mam pocit, že by mu natrh gatě kdejakej amater s trochu ostřejší Fabkou a hlavně by maximálně skončil v lese v roští... Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Tornado Sem si stahnul tu jeho cestu do Sedlcan - ten borec jeste zije? BOREC??????????????? NEBO DEBIL???????????????????????????? Takový hovado bohužel musí zabít pár nevinných lidí, pár roků si pobrečet v kriminálu a pak se teprve chytí za rypák a snad i dostane rozum Pro zavile prazaky borecse rika na morave chlapkovi (po prazsku), zensky ekvivalent je borka Citovat
sloters Odesláno 13. červenec 2005 Autor Odesláno 13. červenec 2005 Já ho osobně neznám,ale hraje na diskotékách v Benešově a okolí.Už jen to jak se chová,mi stačí abych si o něm udělal obrázek.Je to fakt dement.Natož když takovýhle namachrovaný hovádko sedne do auta. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Původně zaslal: dtyrkas Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Tornado Sem si stahnul tu jeho cestu do Sedlcan - ten borec jeste zije? BOREC??????????????? NEBO DEBIL???????????????????????????? Takový hovado bohužel musí zabít pár nevinných lidí, pár roků si pobrečet v kriminálu a pak se teprve chytí za rypák a snad i dostane rozum Pro zavile prazaky borecse rika na morave chlapkovi (po prazsku), zensky ekvivalent je borka No ono se da celkem usoudit i podle prostredi, ve kterym se pohybuje a jak zije. Se podivejte na ty stranky - sama \"laser show\" a banda uplnejch debilu, ktery si myslej, ze jsou nejlepsi na svete, protoze maj znackovy obleceni a mozek ve svalech. Vypada na velice omezenyho frajera kteremu jde v prvni a posledni rade predevsim o sebe sama. Jeho nezajima nikdo jinej, takovejhle debil nema na silnici co delat. Spis by mel bejt v Bohnicich za mrizema a dostavat terapii na leceni komplexu menecennosti. Citovat
Svik Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Je to clovek kterej si ani neuvedomuje co by se mohle stat.Ridit mozna umi ale to mu bude prd platny az se mu tam vyhoupne z vedlejsi traktor.A rychlost v obci ponecham bez komentare Citovat
Majkie Odesláno 14. červenec 2005 Odesláno 14. červenec 2005 Ten člověk je exemplárním příkladem naprostého ignoranta co si dohlédne maximálně dohlédne na špičku vlastního nosu. Dal jsem si načas a to video s cestou do Sedlčan si stáhl... Řeknu vám je to zvláštní logika. Takový prasárny mu budou vycházet do tý doby než potká podobnýho magora, nebo se potká s někým, kdo se na cestě nechová standardně (může to být třeba začátečník, bohužel). Nepochopím, že někdo v sobě může potlačit vědomí té spousty faktorů a maličkostí, co v týhle rychlosti znamenají totální průser. V mžiku. Citovat
Operator Odesláno 14. červenec 2005 Odesláno 14. červenec 2005 Debil!!! Navíc mi ten jeho pekáč nepřijde jako jeden z nejnovějších a to, že má docela slušnej zevnějšek ještě neznamená, že to bude po technický stránce naprosto v pořádku. A už vidim, jak to takovýhle hovado boží dává servisovat do servisů na \"ameriky\" a dává tam origo díly. Takže doufám, až pojede na nějaký dlouhý rovince, tak to pořádně rozjede. A až mu tam něco prdne v nápravě nebo něco jinýho, tak si to snad rozdá s pořádně rostlym stromem. A taky čumim, že to Prima jen tak klidně odvysílá a hlavně že ten blbeček ještě dává rozhovor!!!! :o:o Naštěstí mi na tom nejde zvuk, takže nevim, co to tam tlachtá. Ale doufám, že to Prima aspoň dá na PČR a ta, že s tim něco udělá. I když je mi jasný, že v týhle naší pr*eli to tak maximálně založej do složek odložených dopravních přestupků. Citovat
vector Odesláno 14. červenec 2005 Odesláno 14. červenec 2005 Původně zaslal: dtyrkas Původně zaslal: dtyrkas Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Tornado Sem si stahnul tu jeho cestu do Sedlcan - ten borec jeste zije? BOREC??????????????? NEBO DEBIL???????????????????????????? Takový hovado bohužel musí zabít pár nevinných lidí, pár roků si pobrečet v kriminálu a pak se teprve chytí za rypák a snad i dostane rozum Pro zavile prazaky borecse rika na morave chlapkovi (po prazsku), zensky ekvivalent je borka No ono se da celkem usoudit i podle prostredi, ve kterym se pohybuje a jak zije. Se podivejte na ty stranky - sama \"laser show\" a banda uplnejch debilu, ktery si myslej, ze jsou nejlepsi na svete, protoze maj znackovy obleceni a mozek ve svalech. Vypada na velice omezenyho frajera kteremu jde v prvni a posledni rade predevsim o sebe sama. Jeho nezajima nikdo jinej, takovejhle debil nema na silnici co delat. Spis by mel bejt v Bohnicich za mrizema a dostavat terapii na leceni komplexu menecennosti. Jo to je na léčbu gumovou hadicí. Citovat
Guest DD Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Ridic je to celkem dobrej, ovsem to co predvadi je teda husty..nechtel bych ho potkat.. Na druhou stranu, ruku na srdce, kdo z nas jezdi uplne podle predpisu, ze.. Citovat
Fusion Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Původně zaslal: DD Ridic je to celkem dobrej, ovsem to co predvadi je teda husty..nechtel bych ho potkat.. Na druhou stranu, ruku na srdce, kdo z nas jezdi uplne podle predpisu, ze.. já tak úplně ne se přiznávám nedávno sem dostal první pokutu za rychlost Citovat
Dundee Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Mám na kontě celkem tři pokuty za rychlost (za pět let), ale nejvíc to bylo cca o 26km/h v obci (spíš minivesnice se šesti baráky podél silnice) víc. Někdy se rozšoupnu a jezdím docela rychle, ale jen tam, kde mám přehled. Takovýho magora bych posadil holou prdelí na chlazený dlaždice a 48 hodin na něj pouštěl ledovou vodu z hasičský proudnice. Ve městech si dávám bacha, protože nikdy nevim, kde se kdo vyloupne. Jednou toho bude těžce litovat (teda pokud to vůbec přežije). Citovat
Hics Odesláno 16. červenec 2005 Odesláno 16. červenec 2005 To DD: Dle čeho soudíš, že je to dobrej řidič? Je jasný, že čék, kterej vyleze z autoškoly takhle nepojede ani kdyby mu rvali oko skrz prdel ale pokud máš neco naježděný,a znáš svoje auto, taxi v rámci možností troufneš jít dál, než \"běžná\" praxe, jenže to co předvádí tohle vémě nemá podle mě s dobrým řidičem co dělat, páč tohle si troufne dobrej řidič jen na RZtě a znám třeba bráchy Vojtěchy (teda ted už jen jednoho) a nevim, co by se muselo dít, aby jezdili takhle v běžným provozu. To jsou (byli) u mě dobrý řidiči. Tohle je jen magor se silným autem. Nic víc. A až někde skončí nasračky a doufám, že sám, tak málo kdo řekne \"byl to dobrej řidič, ale měl smůlu\" věšina se spokojí s konstatováním \"byl to debil a koledoval si o to\" Citovat
Tornado Odesláno 16. červenec 2005 Odesláno 16. červenec 2005 Nikdo nejezdi podle predpisu, ani policajti! Ale to co dela ten chlapek, je velkej hazard... Taky nejezdim uplne podle predpisu, ridicak ma skoro 4 roky a zatim bez pokuty. Citovat
Kubis Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 Nedávno jsem viděl v televizi jiného \"siláka\" ,který to navíc pod parou narval do lidí,stojících ve frontě na párek.A ten také dal televizi rozhovor ve smyslu:no co,tak se tam rozsypalo trhovcům pár drobných - - -.Ti,které vrtulníkama vozili do nemocnic si asi nemysleli,že je to borec,co umí jezdit!A co na to naše zákony?Ty chrání akorát ty nenapravitelné před spravedlivým trestem.A kdybys takovému borci na místě jednu natáhl,tak půjdeš sedět dýl ,jak on.Také nejsem svatoušek,ale na prázdné silnici.Ale v obci je to něco jiného.Jedeš 50-55 a ti za tebou blikají atd.Nejsem z Prahy,ale tam na mě řval nějaký taxikář (prázdný,a za 99 na dveřích),za to,že jsem na zelenou neodstartoval po zadních.Asi si neuvědomil,že to s předním náhonem nejde.Vyměnil jsem feldu za P806,sedíme s rodinou trochu výš,vidím dál a snad se takovým pirátům aspoň včas vyhnu,když na ně není metr. Citovat
Kubis Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 A takové točení na místě,spojené s pálením gum jsem dokázal i s dnes již sešrotovanou MB 1000! Citovat
vendym Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 Nezbývá než doufat, že se tenhle puber?ácky blbec zabije co nejdřív sám a neveme k tomu další, pokud se prezentuje řidičské umění sešlápnutím jednoho pedálu což umí i opice za banán, případně i spadlá cihla s IQ suché trávy pak je to borec, ale jinak je to taky velice poučné, tohle již není pouhé porušování pravidel silničního provozu, ale přímo paragraf na veřejné ohrožení - a benga to tak klidně nechaj protože by museli pracovat - no hold ryba smrdí od hlavy. Citovat
Guest DD Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Hics To DD: Dle čeho soudíš, že je to dobrej řidič? Je jasný, že čék, kterej vyleze z autoškoly takhle nepojede ani kdyby mu rvali oko skrz prdel ale pokud máš neco naježděný,a znáš svoje auto, taxi v rámci možností troufneš jít dál, než \"běžná\" praxe, jenže to co předvádí tohle vémě nemá podle mě s dobrým řidičem co dělat, páč tohle si troufne dobrej řidič jen na RZtě a znám třeba bráchy Vojtěchy (teda ted už jen jednoho) a nevim, co by se muselo dít, aby jezdili takhle v běžným provozu. To jsou (byli) u mě dobrý řidiči. Tohle je jen magor se silným autem. Nic víc. A až někde skončí nasračky a doufám, že sám, tak málo kdo řekne \"byl to dobrej řidič, ale měl smůlu\" věšina se spokojí s konstatováním \"byl to debil a koledoval si o to\" Ja ho nehajim, jen si podle toho videa proste myslim, ze celkem obstojne ridi, to je vsechno. Jak jede je vec vedlejsi .. Mimochodem, na silnici Benesov - D1 jsem v patek o pulnoci taky predjizdel pres dve plny, ac mi to rvalo vsechny moje zazity \"ridicsky pudy\", jenze vlec se 50kou za trema kamionama, kdyz nic nejede ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.