jar.cieplik Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 přátelé potřeboval bych vaši pomoc. a to zda li by mi někdo nepopsal vlastnosti očka k tahání auta. např. typ závitu, velikost šroubu. eventuálně radu, jak na to, zkusím to udělat sám v dílně. očko mi totiž chybí, no a dnes jsem sundal záklopky a je to tam docela zrezavělé, no ale mám pocit, že půjde o průměr 14, ale jistý si nejsem. no a taky si nejsem jistý, zda li je tam opravdu závit nebo nějaký jiný patent. prosím tedy o radu, eventuálně foto. jarek Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Tak ja sa pripajam k inej prosbe a to, ze ci by mi mohol niekto poslat nejaky link na kupu tazneho oka? .. a vopred dakujem:papa Citovat
Dančák Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Nový v pežo cca 300Kč, nadávno jsem ho kupoval.....má na konci i plošku na odloupnutí tý zátky Citovat
307rg Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 tuším, že by to malo byť M12 (nie je nič jednoduchšie ako zobrať do ruky dlhší šrub a skúsiť ho tam našrubovať), iba pred pár dňami sa tu o tom písalo... [upravil dne 17/2/13 13:39 od 307rg] Citovat
mccolor Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 jar.cieplik - očko k tahání tady máš nějakou fotku očka Citovat
Dančák Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 dobře ty!!! Já to sice nepotřebuju, ale hodí se....jinak vypadá úplně stejně jako na 407, akorát původní bylo takovéto a nové je černé.... Citovat
jar.cieplik Odesláno 17. únor 2013 Autor Odesláno 17. únor 2013 mc color díky moc :_) no a pro kolegu, četl jem tomin. vlákno, no a s tím šroubem jsem to zkoušel jen jednu vel. jsem neměl, takže tím že to tam mám zanesené, tak jsem si nebyl jist,. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.