Dejzy Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Tak holky Hlasime se k ucasti!!! Dorazime na 100%,jelikoz to bude Nas prvni sraz tak se budem stydet...ale mezi Lvíčatama to bude malickost Moc se na Vas Peugeotaky tesime ) Citovat
MilanF1 Odesláno 11. duben 2013 Autor Odesláno 11. duben 2013 Dejzy: Rádi uvidíme nováčky, nicméně zdá se, že to bude komorní sraz, velká účast asi nebude. Nicméně je možné dorazit na sraz tuto sobotu - Koněprusy, Křivoklát ... na poslední chvíli se nám lidé odhlašují, tudíž místo tam bude [upravil dne 11/4/13 07:08 od MilanF1] Citovat
Steve Wonder Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Hlásí se nováček, chtěl bych se přidat ale nevím jak to vyjde jinak by nás byly 4x do auta.. Upřesním do 18.4. Citovat
MilanF1 Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 Super, každý nováček je zván. Alespon si tam nebudu připadat sám Citovat
MilanF1 Odesláno 13. duben 2013 Autor Odesláno 13. duben 2013 O to bych strach neměl. Stříbrnou 306tku se zlatýma kolama nepřehlédnete Citovat
MilanF1 Odesláno 17. duben 2013 Autor Odesláno 17. duben 2013 Předpověď počasí nevypadá dobře. To bude tak na gumáky ... Citovat
Marcel505 Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 Předpověď počasí nevypadá dobře. To bude tak na gumáky ... To sice dobře nevypadá, ale víš, jak jim to někdy vůbec nevychází... Patrně dorazím, když to mám kousek... Jsou tam stánky s občerstvením? Vstup 150 včetně parkování auta? Pošli mi prosimtě tel. do SZ, díky. Citovat
MilanF1 Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Zítra se na Vás těším. Dneska moc nepršelo, tudíž by to mohlo být OK. Bude záležet na noci, nicméně podklad by neměl být podmáčený, tudíž pohyb po place by měl být relativně OK, ač na nízké boty to nebude. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 moc bych se netěšil,jsem v práci-vzdušnou čárou od tankodromu cca 1 Km a začína trochu pršet :papa edit: ráno pojedu kolem tankodromu na skutru(snad nezmoknu) tak podám hlášení když tak si přibalíte holinky:mrk [upravil dne 19/4/13 19:00 od Gabriel 307] Citovat
MilanF1 Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Holínky nemám, ale vezmu nějaké vysoké boty ... Bál jsem se, že dneska bude hodně pršet, pokud toho moc nespadne, mohlo by to být fajn. Určitě nebude příjemné se prodírat bahnem [upravil dne 19/4/13 19:47 od MilanF1] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 ale když to nebude hodně promočený tak bude zajímavý závod-i když ja budu závodit ve spaní Citovat
Marcel505 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Prší... Vysoké boty nemám... Máme i plán B ? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 tady taky prší trucktrial bude zajímavý EDIT:čas 5:19 pořád prší [upravil dne 20/4/13 05:20 od Gabriel 307] Citovat
MilanF1 Odesláno 20. duben 2013 Autor Odesláno 20. duben 2013 Neustále prší Plán \"B\" jsem nepřipravoval ... ale jedině něco narychlo vymyslet. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 tak jsem tady,v okolí Milovic trochu-lehce poprchává a je zataženo tady jsou aktuální fotky pokud nebude hodně pršet tak bych to na vašem místě bral jako zpestření Trucktrialu-byl jsem minulý rok a bylo super http://gabriel307.rajce.idnes.cz/Truck_trial_Milovice_2012/ umíte si představit jak tam bude Tatra 8x8 jezdit v takovém terénu ? :mrk:mrk škoda že jsem po noční a jdu na další,jinak bych bral holinky,pláštěnku nebo deštník a šel se tam podívat EDIT: Milane,kdyby jste se rozhodli že pojedete,tak si raději zjisti jestli se vůbec pojede závod,nevím jak to je kdyby to bylo hodně rozmočené - blátičko [upravil dne 20/4/13 07:04 od Gabriel 307] Citovat
MilanF1 Odesláno 20. duben 2013 Autor Odesláno 20. duben 2013 Dokonce v areálu parkoviště pro diváky, což je OK, alespon nebudeme podél cesty ... snad to počasí půjde Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 Zpozdilek StibTo za chvili vyrazi smer Milovice Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 doufám že se podělíte s fotkami když ja jsem po noční a před noční Citovat
MilanF1 Odesláno 20. duben 2013 Autor Odesláno 20. duben 2013 Před chvilkou jsem dorazil domů a ještě stihl lehce hadicí ostříknout auto. S Marcelem jsme odjížděli v samotném závěru, ostatní se vydali k domovům dříve. Malý reportík: Sešli jsme se, jak bylo avizováno, u Tesca. Byly přítomny tři auta: MilanF1, Steve Wonder + 1 a Marcel 505. Po 9:30 dorazil jeden milovičák, ale na nick si za boha nevzpomenu, ten však s námi na Truck Trial nepokračoval. Vyrazili jsme ve třech směr bývalý vojenský prostor. Brzy jsme zjistili, že jednu věc budeme mít se závodícími trucky společného - zablácené auto. Po vystoupení z vozů na parkovišti jsem byl pokárán, kde mám připravené holinky pro účastníky, neměl jsem . Po pár krocích bylo jasné, že by se ho hodily. Okolo závodních sekcí tolik bláta nebylo, jelikož noční déšť nebyl příliš intenzivní, přesto zvýšené podpatky měl každý. Milovické bláto přijel okusit i StibTo, dorazil po poledni. Organizátoři tuto sice připravili, ale na účastníky příliš nemysleli (krom vybírání vstupného), nedostali jsme totiž žádný plánek ani harmonogram kde, kdo pojede. Tudíž jsme chodili, kam nás vítr zavál. Byla zhlédnuta řada sekcí se čtyřkolkami, šestikolkami i osmikolkami. Tahání zapadlých vozů bylo k vidění několikrát, ale letos bez převrácení závodního trucku (možná to přijde zítra). Okolo půl páté se StibTo a Steve Wonder + 1 rozloučili a zamířili k domovům. Já s Marcelem jsme sledovali poslední zápolení prvního soutěžního dne. Vojenský prostor jsme opouštěli přibližně v půl sedmé. Oba jsme zuli boty a jeli domů naboso - přeci nebudeme zasírat svá auta i zevnitř. Věřím, že se zúčastněným akce líbila a dovolím si říci, že za rok opět na shledanou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.