Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Určitě si smrt nezasloužil :( ...s tím souhlasím..ale zase je pravda,že jezdit bokem je doost návyková droga..a nehledě na to,když to člověk umí je to něco jinýho,než když to dělá nějaký mladý ucho který to nemá v ruce.

Samozřejmě do plnýho provozu to nepatří ale stejnak za mě mu patří palec nahoru.

Odesláno

No a co, že umí.... Rally jezdec taky umí, ale někdy mu to ulítne a letí do příkopu...

A to je fakt, jak můžeš vědět, že nikdy neboural? A to, že dělá kraviny za plného provozu neznamená, že by byl dobrý závodník.

Takové hovadiny na cestě umí každý, jen máme všichni natolik rozumu, že to neděláme... :papa

Odesláno

Lukaro já sem přece ani jednou nenapsal, že je rozumnej. A dělal sice fakt kraviny za plnýho provozu, ale řídit uměl. Udělat tohodle takhle dlouhou šňůru v kuse a ani jednou to nezbořit (a že těch videí měl víc), to už fakt neni náhoda :myslim Takže trochu nesouhlasim s tim, že to \"umí každý\" abych tě citoval :papa Navíc mu bylo 26, takže žádný mládě už taky nebyl a byl čerstvě ženatej. Odjížděl z hospody a proto dal auto svýmu střízlivýmu kamarádovi. Takže zas táááák strašně nezodpovědnej debil, jak z něj všichni děláte, to vlastně taky úplně nebyl :myslim

Jinak v Gruzii mam kamarády, takže sem možná trochu víc informován než vy. A lukaro, máš pravdu, že nevim, že nikdy nic nezpsůobil, ale nevim o jedinym případu jeho bouračky... A že sem ho sledoval dlouho.

A jak sem už psal výše, tam na Kavkaze, ale i v Rusku se tohle prostě děje skoro běžně a jezdí se tam stylem, při kterym by spousta z vás přišla o nervy. Prostě jiný kraj, jiný mrav no. Jenom mě irituje to, že byste člověka klidně nechali zemřít jenom za to jak řídí. Evropská justice je založená na principu nápravy, proto nemá jedinej stát v Evropě trest smrti...

Ten kluk prostě jenom zasloužil sebrat řidičák a auto (tam policie smí zabavit auto a soudy pak rozhodnou o jeho nenavrácení, je to víceméně něco jako nejpřísnější trest pokuty. Případně vracej auta na kauci..). Ale ne zemřít. A je smutný, že jedinej to tu chápe akorát John :( Těžko se totiž chce věřit tomu, že kdo je takhle škodolibej, na silnicích ty prasárny nebude oplácet. A pak je z toho nebezpečná spirála, která končí smrťákama.

P.S. tim neříkam, že vy oplácíte, chraňpánbůh!! Jenom, že tenhle bojovej duch taky nic neřeší, může jenom přilejt olej do ohně...

Odesláno

Kvůli takovýmu dementovi skončili rodiče před cca 3mi měsíci v poli. Máma je v podstatě psychicky vyřízená... tak mě laskavě přestaň moralizovat. Jak říkala babička: Škoda je každýho slušnýho člověka\" tenhle slušnej nebyl.

Odesláno

Mozna to vidim spatne ale po tech videich ktere natocil a zverejnil mu asi reputaci jedno prenechani rizeni strizlivemu takyjoudovi nespravi :)

Odesláno

takových řidičů pár znám bohužel skoro polovička skončila blbě jen vlastní blbostí .

Odesláno

StibTo já taky netvrdim, že to z něj dělá slušňáka a spraví mu to karmu. Jenom sem chtěl upozornit na to, že to nebyl Satan v autě a že sou podle mě mnohem horší kousky k vidění zcela běžně i na našich silnicích. Třeba řízení pod vlivem čehokoliv, úmyslný vybržďování, vytlačování a podobně. Tohle byl prostě kluk co \"jenom\" píčoval v provozu.

A snažil sem se vás upozornit na vaše dosti pokrytecký příspěvky a rádoby mesiášký názory, z kterejch tady až mrazilo v zádech. Leč u některých jedinců absolutně marně... Víc už fakt nevim, co bych k tomu měl dodat :bojim

Odesláno

Od Tebe zase mrazilo v zadech z pouzivani sprostych vyrazu v ramci kazdeho z nekolika malo prispevku v tomhle vlakne. Pokud mas dojem, ze tady vsichni krom Tebe maji v hlave vym***no tak sem nemusis psat :)

Odesláno

Ono teď po zpětnym pročtení to asi působí nasranějc než sem v tu chvíli byl. Nicméně když tady člověk desekrát napíše to samý a desetkrát se mu to vrátí celý překroucený, případně úmyslně ignorovaný, aby si dotyčnej nemusel přiznat, že přestřelil, tak sorry, ale nediv se, že si tu pak člověk připadá jak u blbejch na dvorku... ;)

Záměrně na tvou žádost už používám umírněné výrazy :aut

Odesláno

Dekuju :) A chapu Te - clovek je napruzenej a snazi se to vyventilovat ale pak si to precte kolikrat za par hodin a rika si co to kua napsal. Sam to az moc dobre znam ..

Odesláno

Mopaři, opravdu po mě nechtěj abych tady napsal co mám teď na jazyku po té Tvé odpovědi. Je vidět že nevíš jaký to je přijít o někoho z rodičů ( ani Ti to nepřeji)

Víc už zde raději nebudu psát.

Za mě jsem rád že je na silnici zase o jednoho debila míň:papa

Odesláno

Šalda: tam to bylo spíš nešťastně formulovaný s blbou sousledností :myslim Sám vim, jaký to je přijít o někoho z rodiny, byť ne přímo o někoho z rodičů (i když otec se taky jednou probudil zapasovanej pod kamionem) a i když sem byl nasranej, tak sem tomu kluovi rozhodně nepřál smrt. Tim spíš, když teď vim, jak ho ničí ten pocit, s kterym každý ráno vstává...

A s tvojí mámou je mi to vážně líto. Jenom sem chtěl poukázat na to, že o debila míň mohlo bejt jenom na silnicích a ne celkově. Takže to asi vyznělo blbě... Za to se veřejně omlouvám. :mad:

A přišlo mi smutný, že někdo, kdo zažil ztrátu blízkýho při takovýhle nehodě dokáže kvitovat víceméně tu samou událost - on se sám nezabil, nikoho jinýho taky nezabil a zůstala po něm chudák vdova, který může bejt tak 25 podle fotky. Když se někomu nevrátí domů manžel, tak je to přece strašný vždycky a přitom to tu většina diskutujících kvituje? To mě prostě dožralo kucí... :roll

945618_305287216273728_1816970761_n.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...