Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny , sím může mi někdo poradit co s tím ?

Už jsem 4x profukoval trysky na čelní sklo , vždycky chvilku pohoda a pak zas ucpaný , přitom zadní ostřikovač funguje perfektně :myslim

Co máte pořád s tím \"odstřikováním\"? :D

MJS

[upravil dne 17.2.13 14:10 od MJSytic]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Někod mi tu radil vyčistit octem.Myslíte že to ten kámen rozpustí?

A když ho nechci vyndavat, nestačilo by do něj ten ocet stříknout? :) třeba stříkačou s kanilou

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak to bych profukoval dál.... To je pokaždé vyndaváš? nebo si ten bordel doukáš zpět do lišty?

Odesláno

doporučuji koupit nové ... výměna mě na 407SW stála asi 1000CZK v autorizovaném servisu, ale zato fungují skvěle ;) Ty staré už mi umývaly jenom kapotu :)

Odesláno

Mě už ty ostřikovače serou ani na jedné 407 to nestříká jak by mělo....... kupuji ostřikovače jiné konstrukce a předělám to ne na rozprach ale na 2 prameny.....

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě napadlo natáhnout hadičky a přidělat je přímo ramena stěračů. Měli jsme to tak na dodávce a bylo to super! Jen nevim jestl iej to u 407 realizovatelné

Odesláno

Také jsem nad tím před lety, když jsem měl čerstvě 407mu, uvažoval. Dokonce jsem sehnal i trysky na ramínka, ale nakonec jsem vyměnil trysky ostřikovačů a ty slouží dodnes. On by byl docela problém nějak elegantně zakomponovat ty trysky na ramínka.

Odesláno

ja som to menil teraz z klapkami klimy

10,50 € bez DPH za ks

mne bohuzial pri -8 stupnoch zamrzla nemrzka z nemenovaneho tesca do -20 stupnov a odvtedy mi to nedostriekalo pomaly ani nad stierace

nove... zas mam zarosene cele celne sklo pomaly aj pri rychlosti na dialnici ;) takze zatial spokojnost

Odesláno
Mě už ty ostřikovače serou ani na jedné 407 to nestříká jak by mělo....... kupuji ostřikovače jiné konstrukce a předělám to ne na rozprach ale na 2 prameny.....

tak skoda ze si si nepozrel ako fachaju tie moje... ;)

lebo tie teda laduju ako maju :)

edit: je tu hafo o tom popisane, preco najprv nepohladat ?

www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=79992

Precistit a hotovo... je to plast a pokial si tam nenasypal sadru, musi to ist vycistit...

skontroluj hadicku pod kapotou na spolujazdcovej strane ;)

[upravil dne 11/2/13 20:31 od Marcel00]

Odesláno

Ja jsem kontroloval hadicky, zkousel cictit samotne trysky, ale marna prace. Tak jsem koupil obe nove a je klid. Ty nove taky maji trochu jinou kostrukci oproti tem puvodnim.

Neni to zas tak velka financni palka a obzvlast ted v zime je treba to vyresit co nejdrive:)

Odesláno

Jj, stare sa nedaju dobre vycistit a tie nove su trochu inak riesene. Inak rovnaky problem riesia majitelia 508, a to uz frantici mohli zistit z 407, ze je problem. A tak im trysky na 508 menia v ramci zaruky. Katastrofa. Ale inac Viva la France ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...