Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sauna - dle clanku na seznamu, ano, ci ne? A chodite?

Sauna - dle clanku na seznamu, ano, ci ne? A chodite?  

1. 1. Sauna - dle clanku na seznamu, ano, ci ne? A chodite?

• ano, chodim pravidelne
      2
    • ano, chodim obcas
      10
    • ano, mam rad smisene sauny :D
      4
    • ne, nemam to rad
      5
    • ne, vadi mi to
      1
    • ne, nesmim ze zdravotnich duvodu
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ja treba miluju saunu a nedam na ni dopustit, ale jelikoz mam nalez na jatrech, a mam hypertenzi (vysoky krevni tlak) a miluju prechod z toho vedra do ledoveho bazenku, nebo sprchy, co mam delat? Jak to tak vypada, tak asi brzo umru :(

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/292354-pozitivni-i-negativni-ucinky-saunovani.html

a jak vy, radi saunu?

ano = proc

ne = proc

komenty typu nic mi to nerika si strcte do ..................

Odesláno

saunu jsem vyzkoušel a je to pecka, mám rád přesně to osvěžení v ledové vodě, pak jsem pocitově jako vyčištěnej, dokonale vyplavenej, ale snesu jen saunu do cca 85-90°C

Guest Scratch
Odesláno

ja mam rad neco kolem 100 a vydrzim tam tak 15-20 min a opakujo to ve trech koleckach, prumerne to vychazi na hodinu :D

Odesláno

taky tři kolečka - 100 jsem zkusil jen jednou a to jsem dal jen jedno a půl kolečka.

Dobrý je polejvat kameny nějakejma ve vodě naloženejma bylinkama, jak se vždycky krátkodobě zvedne prudce teplota, to je pecka

Odesláno

Zkousel jsem vice druhu saun a o ucincich si myslim svoje ale hlavne si myslim svoje o \"odbornych\" clancich na Novinkach.cz :D:papa

Odesláno

zacal jsem asi pred mesicem a pul, predtim jsem ji nejak nevyhledaval, to spis paru, ale ted jsem byl nekolikrat v tom novym bazenu na Sutce a taky parkrat v Jicine a dobry. Problemy s tlakem ani jiny zdravotni nemam, takze bez problemu tri kolecka po 15-20 min v 95st a po kazdym kolecku vzdycky bazenek, dvakrat se ponorit i s hlavou pod vodu a pak se jit natahnout na 10 minut :) Spolecna sauna uz je pak jen vizualni zpestreni (kdyz se teda zadari slozeni osazenstva :D )

Odesláno

Já mám málem infarkt, když mám skočit jen na plavečáku do bazénu :D. Takže klasickou saunu fakt ne, teplo mi nevadí, ale do studené vody mě pak nikdo dobrovolně nedostane.

Odesláno

Sauny, milujem. Suche moc nie, skorej parné ... A hlavne tie \"vymyslené\" nové :) Napríklad rád chodím do saunového sveta napr v Aquathermal Senec, viac druhov sáun, milujem napríklad parnú soľnú alebo parnú bylinkovú ...

Následne ľadové jazierko, prípadne na stene napustené vedro z ľadovou vodou otočiť na seba :)

U kamaráda na chate sme si raz spravili provizórnu saunu aj sami, a bola to pecka ... A nebolo to nič zložité ...

Guest Scratch
Odesláno

ja o tom taky uvazujuju, ze bych si ji postavil ve sklepe, ale nemam kam dat bazen :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...