Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl by jsem se zeptat,zda-li by se našlo aspoň pár odvážlivců,kteří by,po nějaké domluvě místa a času,byli ochotný vytáhnout svoji krabičku a dát si menší krabicoidní srazík.Pár pražáků zde určitě je a pokud by přijel i někdo z okolí,tak by byl vřele přivítán :D:aut. Na typu nezáleží:D(píšu,jako já,za Lančii,v závorce Phedru,konec závorky:D )

První si píšu Tanga,rocada a další,bude kdo?

Dneska můžu odpoledne,ale to je asi moc narychlo,co?:D:D:D

Tak se hlaste a něco podniknem s našima krabičkama:papa

Kdo bude:

Bigbadjohn

Sasula

Rocada

Tango C8

Pe.Tr

Milan+

MotoMoto

StibTo

Komar1981

Možná:

Jarmyl

Veverka

[upravil dne 26/2/13 09:49 od adraj]

[upravil dne 7/3/13 20:01 od adraj]

[upravil dne 18/4/13 09:01 od adraj]

Odesláno

jo vím,ale moc lidí s 807 nebo jiným modelem,v této kategorii,nejede. Já bohužel taky ne,protože švagrová má kulatiny(papání a bumbání od švagrové si nemohu nechat ujít:D).

Nejedná se mi jen o zítřek,ale třeba domluvit i nějaký jiný termín a počtu zájemců,zda-li to má vůbec smysl se sejít :papa

[upravil dne 10/2/13 02:10 od adraj]

Odesláno

Me prijde ze obecne zajem o srazy upada a pokud se neco povede zpaktovat jsou to ciste prazsky srazy jelikoz lidem odjinud se nechce dojizdet (je to moc draahyyy ....)

Ale zkusit to muzes ;)

Odesláno

Já bych přijel i když nejsem z okolí Prahy, ale potřebuju to vědět dřív než den dopředu. Jo a přijel bych jen pokud to bude o víkendu abych mohl vyvézt i rodinu.

Stibto:

Se nediv, mě jen cesta tam a zpátky vyjde na 7 stovek :(

Odesláno

Taky bych sel. Jsem z prahy. Proste pratelsky zastqveni na parkovisti, a poecani, jako byl strahov ze zacatku.

Nez nam to policajti zatrhli ze tam par magoru jezdilo palit gumy. Predem upozornuju ze prespristi tyden budu mimo...

Odesláno

zkusím tedy nahodit termín na 9.3. Aby to bylo dost dopředu.

Jen bych potřeboval kde,aby jsme nestáli někde na parkovišti a mohli si dát v klídku kafe atd. Přeci jenom teplo ještě asi nebude

Odesláno

rocádo,tak to by byla bomba:potlesk:super. Masíčko by sem taky nějaké dovezl,věřím,že i ostatní by přivezli také něco na košt:aut. Aby bylo nakonec dost místa:D. Bigbadjohn vezme rodinku a aby v tom nebyl sám,tak bych je vyvez asi taky:D:D.

[upravil dne 10/2/13 21:11 od adraj]

Odesláno
Tak teoreticky muzeme udelat scuk u me.sedet se da,neco na gril by taky slo hodit a vlastne nic neni nemozne a vse se da domluvit.

Kde to bydlíš? Máš dost velké parkoviště?:D Aby se tam několik autobusů vešlo.

[upravil dne 11/2/13 09:54 od Tango C8]

Odesláno

Jináč ja jsem pro. Termín 9.3 zatím OK. Když by nevyšel Rocada, tak někde u mekáče (nějakou lidovku dáme:P), nebo co ja vím , mně je to tak nějak po Praze jedno kde, ale ne centrum, tam je to naprd. Proto jsem psal mekáč, občas jsou na okrajích z velkým parkovištěm.

Zatím je nás kolik 4? Možná Kveton by dorazil taky, co?:roker

Odesláno
Taky bych sel. Jsem z prahy. Proste pratelsky zastqveni na parkovisti, a poecani, jako byl strahov ze zacatku.

Jo jenom, také posezení. Seznámení. Některý se známe tady již paru let a ještě jsme se neviděli.

Odesláno

Tango jestli dobře počítám,tak ne 4 ,když jsi to psal,ale 5 a teď s předsedou klubu 6

Takže termín je dán. Hodinu by sme domluvili ještě podle rocada.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...