Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, uvažuji o koupi lehce jete 308ky s 1.6vti 88kw a kamarád co dělá v servisu nemůže tomuto motoru přijít na jméno. Opravdu to je takový zmetek?

[upravil dne 10/2/2013 12:44 od Béďa]

Odesláno

no, sice jsem byl ujisten, ze dnes jsou uz benziny v pohode - pokud se k nim clovek slusne chova, ale i tak jsem sel radsi do nafty. Chtelo by to spis, aby ti odpovedelo nekolik lidi, co je maji nejakou dobu.

Odesláno

Spíš jestli si to kamarád neplete s THP, jako někteří lidi co píší recenze. Bratr ji má už 3 roky(najeto 60000km) a absolutně v pohodě. Co vím tak akorát měnil vodní pumpu protože odešla.

Odesláno
Spíš jestli si to kamarád neplete s THP, jako někteří lidi co píší recenze. Bratr ji má už 3 roky(najeto 60000km) a absolutně v pohodě. Co vím tak akorát měnil vodní pumpu protože odešla.

nene dela v Peugeot servisu, pry problemy s rozvodama a problemy s usazujicim se karbonem na ventilech

Odesláno

já si to nepletu, říkám, jen co povídal kamarád - dělá přijímacího technika v Peugeotu už pár let, tak předpokládám, že si nesplete vti s thp

Odesláno

Hele takle.. každý motor má nějakou vadu na krása.. ať je to TSi, HTP, VTi... každý něco má.. prostě tomu se nevyvaruješ, ale dle mého patří PSA motory (zde ve spojení s BMW) mezi ty lepší ;)

Odesláno

Kamarat ma 1.6 VTi v 308me... na tachu cez 120000km a okrem oleja a filtrov neviem o tom ze by menil nieco ine...

Predseda ma ten isty motor... tak isto desiatky, stovky dalsich pezotakov... su to fakt take sracky?!

Kup 1.6MPi... to je vrchol modernej technologie z pred 20 rokov... :blicismajlik

Odesláno

1.6ku do kokty? asi s tím ještě nikdy nejezdil viď? Spotřeba jak tank, liný jak šnek a co si budeme povídat.. MPi taky nejsou dokonalé motory ;)

Odesláno

7.5 když jsi jel sám že? já s tím jezdil měsíc do školy v 5ti lidech a nikdy víc.. jsem rád, že to bylo jen půjčený :myslim

Odesláno

jaykay,nic ve zlém ale ty a ten tvůj kamarád plácáte o 1,6 vti naprosté nesmysly. A 1,6 MPI, ty snad fakt žiješ 20 let nazpět, že děláš jako když není nic lepšího!!!

Odesláno

o skodovce se nebavme, tam vim, na cem jsem

zajima me 1.6VTi, nasel jsem jeste toto:

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=809&t=1136943

Dostal se mi do rukou plátek Svět motorů, kde jsem se v článku o hodnocení ojeté C4 v pasáži o motorech dočetl následující:

\"1.6 16V VTi 88 kW - Motor vyvinutý dohromady s BMW donedávna Němci používali v řadě 1. Rozvody řetězem mají být bezúdržbové, bohužel trpí obrovskou nespolehlivostí a agregáty se \"potkávají\". Proměnný zdvih ventilů zaručuje vysoký točivý moment, rychlou reakci a žádné problémy s emisemi, avšak málokdy funguje správně. Po spoustě reklamací týkajících se kolísání otáček a zhasínaní mnozí jezdí v náhradním režimu s vyřazeným systémem a zapnutou záložní škrtící klapkou.\" Závěr: nebrat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...