Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě teda pod nohy pořád něco padá, ať už prachy nebo něco jinýho, takže to vidím jako hodně užitečnou věc.

Proto to taky má hromada aut už z výroby.

Odesláno

@DERT123 a chuck11

ake pasiky ste pouzili? u kazdeho to vyzera inac (ovela viac to podla foto svieti DERTovi, u chucka sa mi to zda take prijatelnejsie. kolko LED ste pouzili?)

Guest Džůny
Odesláno

Je to pro mamlase jako su já nebo Šalda (:D), kterým věčně něco padá pod nohy. Jednou jsem dobrých pět minut hledal dvacku. :D Kámoš to má na autě podsvícené z výroby, je to super věc. Kdybych nebyl zdechlý tak to dodělám taky.

Odesláno
@DERT123 a chuck11

ake pasiky ste pouzili? u kazdeho to vyzera inac (ovela viac to podla foto svieti DERTovi, u chucka sa mi to zda take prijatelnejsie. kolko LED ste pouzili?)

Dertovi to svítí víc,to se ti jenom zdá-on tam má ty jakoby nerezové koberečky a ty to strašně odrážejí,oproti mých šedých gumákách:D

Jinak já jsem použil zalité pásiky s diodami 5050 (kvalitnější jsem zatím nenašel) v předu tuším po 30cm a vzadu po 25cm na každou sedačku

Odesláno

ano mne to odrazaju aj tie koberce ... ale mam to aj v kufri a tam tie leskle koberce nemam a svieti to v pohode ...ani neviem co to mam za pasik viem ze na spzetke mam este silnejsi :D

Odesláno

Ide o tom, či to ma mať úžitok, alebo efekt.

Na mojej 605 su osvetlene dvere, tak ked otvorim tak to svieti kam stupam.

A ked to das na osvetlenie pedalov, co uvidis vonku ked otvoris dvere ?

Ja som akurat dorabal osvetlenie EVC ked otvoris kufor, to ma zmysel, po otvoreni vidis osvetleny cely \"zadok \" pod autom.

Ked to zasvietis pod pedalmi, kazdy sa moze pozerat ake mas topanky, alebo aky tam mas neporiadok.

:papa

Odesláno

Ked to zasvietis pod pedalmi, kazdy sa moze pozerat ake mas topanky, alebo aky tam mas neporiadok.

:papa

Já se za své topánky nestydím a v autě mám pomalu jak v obýváku;)

Odesláno
jj v kufru mám taky a stačí mi jen na jedné straně,na druhou stranu jsem už nemmusel ani dávat;)

Keď ten pásik nalepíš odspodu na ten plech čo je pod zadným oknom, máš rovnomerne osvetlený celý kufor s jedným led pásikom. Keď ho máš v jednej strane a naložíš nejaký náklad alebo batožinu na druhej strane kde nemáš osvetlenie alebo led pásik je tma jak vo vreci, takto to mám ja.

post-27076-14109629361444_thumb.jpg

Odesláno
jj v kufru mám taky a stačí mi jen na jedné straně,na druhou stranu jsem už nemmusel ani dávat;)

Keď ten pásik nalepíš odspodu na ten plech čo je pod zadným oknom, máš rovnomerne osvetlený celý kufor s jedným led pásikom. Keď ho máš v jednej strane a naložíš nejaký náklad alebo batožinu na druhej strane kde nemáš osvetlenie alebo led pásik je tma jak vo vreci, takto to mám ja.

Já jsem to nalepil na levou stranu kufru jak je origo světýlko,po celé délce toho plastu

Odesláno

Dik za odpovede veľaľ ludí vľa názorov:)Ak tomu kufru Judes má pravdu ja to mam tiež po celej dlžke na tom plechu. prečo?Ked som išiel na dovolenku do Talianska a plný kufor:roll chcel som niečo z kufra a tma svetielko zahádzané:( problém niečo najsť Ešt raz dik

[upravil dne 10/2/13 13:54 od Vlado222]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...