Feelly Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Kluci kamarád má problém u Fabie 1.2 HTP mu při nastartovaní kolísají ve větším rozmezí teda podle toho co řikal.. Otáčky po sešlapnutí plynu spadnou a jsou v normě a motor ma jiný zvuk u auta budu až v sobotu dnes nebyl čas.. Dřív mu to nedělalo. Takže mě napadá jen: Přicpany vstřik. Výměna oleje, ale to asi jen trochu pomuže to nema s otačkami nic společného.... Jen se to kapanek ztiší Nasavaní falešneho vzduchu přes těsnění. (Ale to kdyby zase sešlapl tak by to neodeznělo) Něco v Palivové soustavě (Filtr ucpanej?) Svíčky zasviněné jedna třeba trochu přechlastaná... A vyčistit škrticí klapku? Je to starej motor (konstrukčně) a navíc 3 válec s kteryho se snažily vyždímat normu EURO 3. takže neni moc o co stát, ale jestli jste se s tim nesetkali. Přispěvky typu shoď to ze skály mi nepomohou. [upravil dne 6/2/13 19:33 od Feelly] Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Vsetko co ta napadlo urobte, vycistite, skontrolujte falosny vzduch a potom sa skus znova opytat... Citovat
Feelly Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 Tak nejsem až tak blbej Dobře díky moc ! Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 No ne, ja som to myslel vazne... Ono vsetko co si,popisal okrem oleja a vsteku moze sposobovat kolisanie otaciek... Skuste vycistit skrtiacu klapku, nasledne urobte jej zakladne nastavenie, A hlavne skontrolujte falosny vzduch ci niekde nenasava. Citovat
straki007 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 A jak posledni moznost ,zvednete baterku a vyhodte cely plastovy drzak baterky. Pod tim drzakem je hlavni svazek. Stava se ze se osoupou kabely a jdou do zkratu nebo se prerusi. Citovat
Sagic Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 To dělá jen po nastartování nebo to dělá na volnoběh pořád? Může to být tou klapkou. Taky jsem už zažil podpálený ventily při najetých pouze 40tis km Citovat
gronholmm Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Docela dost pomáhá sundat a vyčistit škrtící klapku. Kolik má najeto? A měnil už rozvody? Citovat
Feelly Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 To netuším... Rozvody asi měnil.. ja si myslim že to bude ta klapka děla mu to jen po nastartovaní při jizdě pak je to prej v pohodě.. Osobně si myslim taky že to bude dělat ta klapka je to asi tak nejvíc pravděpodobné, ostatně... Najeto kolik má netuším... Kdyby to bylo okolo 150tkm? Fakt nevim byla to jen takova rychla řeč, řikal pravě že to dal do servisu a tam hned lambda a vstříky a to nejdražší prostě a prd z toho tak jsem mu řekl at se na servis vysere ... tak se v sobotu staví no uvidím v sobotu budu moudřejší... kouknu na ten svazek .. Taky si myslim že rozvody na to nemají vubec vliv .. Děkuju .) [upravil dne 6/2/13 20:22 od Feelly] [upravil dne 6/2/13 20:23 od Feelly] Citovat
Michal.x Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 jestli to je 1.2 6ventil tak se hodně podpalovali ventily a důvod špatně navrženej kat kterej se rozpadl a přez egr to nasávalo bordel zpět pod ventily pak ještě odcházeli cívky a hlavně u tohoto motoru vadí i když netěsní víčko oleje když ho za běhu povolíš a motor už neco pamatuje tak chcípne no a u 12ventilu zas odcházeli vstřikovače Citovat
Michal.x Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 a ještě na závěr u 12ventilu se vytahovaly rozvody rádi se ty motory potkávali může bejt taky už volnější rozvod a ráno než namaže tak to blbne to se napsal asi vše co se kazilo hi Citovat
Sagic Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 S tím řetězem je to pravda, to by taky mohlo dělat, dělala to ta 47kW. Jinak příjemné čtení o HTP je tady http://www.cimbu.cz/clanky/auto-moto_htp.pdf Citovat
jirka307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 kamarádovi pomohlo vyčistit škrticí klapku měl to přímo ve škoda servisu Citovat
h4wk3y Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 nejlepsi opravou tehlech motoru je se toho rychle zvavit v Ačkách... sam jsem daval jednu 1.4MPi dokupy.... vymenilo se na tom skoro vse a stejne to nechodilo, jak melo... Taky, kolisani otacek, spatny emise... Zkouselo s emozne i nemozne, jezdilo do vsemoznych servisu, vsem moznym vyhlasenym skodovkarum, diagnostikum.... nikdo si s tim neporadil.... nastesti v Ackach to vzali bez problemu ... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Viděl jsem to už na dvou HTP a byly skočené rozvody. Nechá se ti zjistit na dia VAGu. Citovat
gronholmm Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Marcel kdybych neřešil něco podobného, tak bych to nepsal Citovat
Feelly Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 Michal.x takže když to chcipne po tom co trochu uvolním víčko oleje tak je špatné víčko oleje? To jsem nějak nepochopil.. Jinak dobře zkontroluju to a řeknu mu at si zajde na diag zeptam se před jakou dobou měnil rozvody a uvidíme ja si myslim, že to bude škrticí protože majitelovi tohle nějak moc neřika a tak podle mě ještě ani nebyla čištěná za dobu co jí má (cca 2 roky?) ... A pak juknu na to ostatní, zatím díky moc chlapi a kdyby vas ještě něco napadlo, klidně pište budu rád [upravil dne 7/2/13 14:08 od Feelly] Citovat
Marcel00 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Gronholm, pri skocenom rozvode to bude kolosat stale, ale jemu to kolose len za studena :-) Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Peugeot Forum pres mobil vid Marceli ? Citovat
gronholmm Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Nám to nekolísalo stále, ale jenom když se pustil plyn do volnoběhu a skočené to bylo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.