Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Kupil som si predvarene hovadzie drzky cca 700g.. Prisiel som domov, nakrajal som dve cibule, ktore som na 3 poriadnych lyziciach masti osmazil a k zaveru poprasil mukou... Nasledne som to posypal cervenou paprikou... jak na gulas... Ked som usudil ze cibula uz ma asi dost a zacalo mi to vdaka muke obsychat, tak som to podlial vriacou vodou a chvilu povaril... Potom som to dolial vriacou vodou na cca 1,5 - 2 litre a nasypal som tam preplachnute drzky... Jo... Aby som nezabudol, hodil som tam dve kocky bujonu... Idealne asi hovadzi Pocas varenia som tam nasypal majoranky, provensalskeho korenia, vegety soli a nastruhal som do toho asi 5strucikov cesnaku a nasusenej ultra stiplavej papriky A toto som vsetko miesal asi pol hodinu... No a kym so toto napisal som zjedol dve plne mysky... Idem si otvorit este lahvac oroseny... Dobru chut... [upravil dne 6/2/13 18:38 od Marcel00] Citovat
Šalda Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Právě jsem si musel odběhnout na záchod, děkuji:D:aut Citovat
Šalda Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 To si piš:D Tohle a koprová omáčka je pro mě to nejhorší Citovat
Mysak_Bob Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 nevi, co je dobry. ale drstkovou si davam nejradsi v hospode Citovat
davidekcz Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Šaldo, držková mňam mňam, Marceli udělal jsi mi hrozný chutě :-) Zítra půjdu do hospody a budu si jí muset dát...:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Držkovou \"jen tak\" dostávám občas když se vrátím později než jsem slíbil. Že bych si ale pochutnal, to říct nemůžu P.S. Co se polévek týče - téměř je nejím (maximálně tak vývar bez zeleniny, ale se spoustou masa a nudlí) - konkrétně držková mi děsně smrdí. [upravil dne 6/2/2013 19:54 od Medvěd] Citovat
Šalda Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Medvěde, tak to jsme na tom stejně, taky miluju vývar čistej bez ničeho, jen nudle, hromada nudlí(domácích) a maso z polívky si dávám před polívkou jen tak samotný, zelenina mě do polívky nesmí. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 Medved a Salda su obycajne babovky... Drzkova polievka je pre riadnych chlapov... Citovat
davidekcz Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Marcel musím s tebou jen souhlasit!!!!! Pořádná polévka je grunt Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 manželke vadí keď ju varím,ale keď je na stole tak je mňamka Citovat
davidekcz Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Je fakt, že při vaření je to šílený, by se sousedi odstěhovali :D:D Citovat
Šalda Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Já si nemusím dávat polívku abych byl chlap, mě stačí se podívat mezi nohy:P:P:P:D:D [upravil dne 6/2/13 20:06 od Šalda] Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 Treba tie vyprane a predvarene kupovat. Tie su v pohode Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Šaldo - ale já vývar nemiluju, spíš je to ve fázi když už musím ..... Ještě jsem jídával rajskou polévku a hrachovku (takovou krémovou s osmaženou houskou), na vánoce sním 1 !!! talířek rybí a vím, že mám na rok klid Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 Já si nemusím dávat polívku abych byl chlap, mě stačí se podívat mezi nohy:P:P:P:D:D [upravil dne 6/2/13 20:06 od Šalda] Rad sa podivam Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 Hosi ja som zjedol 4 taniere... Som K.O. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.