Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kupil som si predvarene hovadzie drzky cca 700g..

Prisiel som domov, nakrajal som dve cibule, ktore som na 3 poriadnych lyziciach masti osmazil a k zaveru poprasil mukou...

Nasledne som to posypal cervenou paprikou... jak na gulas...

Ked som usudil ze cibula uz ma asi dost a zacalo mi to vdaka muke obsychat, tak som to podlial vriacou vodou a chvilu povaril...

Potom som to dolial vriacou vodou na cca 1,5 - 2 litre a nasypal som tam preplachnute drzky...

Jo... Aby som nezabudol, hodil som tam dve kocky bujonu... Idealne asi hovadzi :)

Pocas varenia som tam nasypal majoranky, provensalskeho korenia, vegety soli a nastruhal som do toho asi 5strucikov cesnaku a nasusenej ultra stiplavej papriky :)

A toto som vsetko miesal asi pol hodinu...

No a kym so toto napisal som zjedol dve plne mysky... Idem si otvorit este lahvac oroseny... :D

Dobru chut...

post-31067-14109629325223_thumb.jpg

[upravil dne 6/2/13 18:38 od Marcel00]

Odesláno

Držkovou \"jen tak\" dostávám občas když se vrátím později než jsem slíbil.

Že bych si ale pochutnal, to říct nemůžu

P.S.

Co se polévek týče - téměř je nejím (maximálně tak vývar bez zeleniny, ale se spoustou masa a nudlí) - konkrétně držková mi děsně smrdí.

[upravil dne 6/2/2013 19:54 od Medvěd]

Odesláno

Medvěde, tak to jsme na tom stejně, taky miluju vývar čistej bez ničeho, jen nudle, hromada nudlí(domácích) a maso z polívky si dávám před polívkou jen tak samotný, zelenina mě do polívky nesmí.

Odesláno

Šaldo - ale já vývar nemiluju, spíš je to ve fázi když už musím .....

Ještě jsem jídával rajskou polévku a hrachovku (takovou krémovou s osmaženou houskou), na vánoce sním 1 !!! talířek rybí a vím, že mám na rok klid

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...