Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa jen pro řády  

1. 1. Anketa jen pro řády

• Protože jsem chtěl podpořit chod clubu
      77
    • Protože chci využívat clubových výhod
      11
    • Jen tak, nevím co s penězi :-)
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

No tohle mě taky štve, přece jen tam přispělo několik lidí a někdo si chce dočíst ještě reakce a oni mu to schovají...

Autor to chtěl jen zamčít...

Dost se tam vyjadřovalo vedení, že by pro ně bylo lepší schovat, než zamčít???

Odesláno

CHTĚL JSEM TO SMAZAT!

A už vůbec to nechci vytahovat ven.. ale stálo to za to.. po SZ které mi přišli zůstali v mapě 4 lidé vč. mě, na druhou stranu já se jim nedivím a být na jejich místech, tak bych se taky nechal smazat.

Ve výsledku byla mapa z google smazaná, smazáno téma a tím to skončilo... :papa

Guest Scratch
Odesláno

Lukasi, ok....no

ja myslim, ze dobry napad

stejne tak me treba ferry ataky delal dia zdarma i za mnou prijel, a penize nechtel.....

na druhou stranu opravdu nevime, k jakymu vykukovi prijedem, a zaklad dia se da koupit opravdu za par kacek, ze se ti dia zaplati za 3 nacteni....

no nic, k tematu, ja to platil proto, ze jsem chtel podporit klub. V ramci toho jsem vzdy orodal, at maji radove vetsi vyhodu na srazech, nebo na eshopu nebo na necem hmatatelnem.... tim by se dle meho i prilakali lidi na ten sraz. Ale nelibi se mi moc, co se deje ted, ta komercializace a dalsi veci....

Odesláno
CHTĚL JSEM TO SMAZAT!

A už vůbec to nechci vytahovat ven.. ale stálo to za to.. po SZ které mi přišli zůstali v mapě 4 lidé vč. mě, na druhou stranu já se jim nedivím a být na jejich místech, tak bych se taky nechal smazat.

Ve výsledku byla mapa z google smazaná, smazáno téma a tím to skončilo... :papa

Tohle mi, ale příjde pěkně na h....

Založíš téma, několik lidí v něm debatuje (cca 50 příspěvků), tobě se to pak znelíbí, rychle se to smaže a já už pak ani nevím jak to dopadlo, co se stalo atd (není to můj případ, ale třeba Scratch)...něco nakousnout a pak smazat není úplně štastný :bojim :bojim

[upravil dne 6/2/13 19:43 od davidekcz]

Odesláno

Ano.. mohl se najít vykuk kterej by si koupil diag a chtěl na tom vydělávat.. ale v tématu bylo jasně naznačeno, že se tak chovají všichno kdo má diagnostiku ;)

Na srazech pár diagnostik jsem udělal a nikdy jsem si nic nevzal.. nekoupil jsem si to na to, abych na tom vydělal. Když k někomu musím jet a udělat diag a je z klubu, tak si vemu na benzín a víc nechci. Když je to někdo uplně cizí, tak si klidně 2,3 stovky vemu ;)

A už je z toho zase slušný flame :myslim

Odesláno

autor to chtěl smazat, ovšem za tu dobu co tu jsem jsem čekal že se někdo ozve tak jsem to jen přesunul do karanteny, jestli ChouLu chce to dat zpět je mi to jedno at napíše .

Začínají se mi ty utoky na Vedení hrubě nelíbit...

Odesláno

Tohle mi, ale příjde pěkně na h....

Založíš téma, několik lidí v něm debatuje (cca 50 příspěvků), tobě se to pak znelíbí, rychle se to smaže a já už pak ani nevím jak to dopadlo, co se stalo atd (není to můj případ, ale třeba Scratch)...něco nakousnout a pak smazat není úplně štastný :bojim :bojim

[upravil dne 6/2/13 19:43 od davidekcz]

Příspěvku tam bylo přes 100 a samé flame... A nešlo o to, že mě se to nelíbilo, ale o princip... Mrzí mě jak to dopadlo.

Jinak se stačí podívat na jakékoliv téma tady, které má více než 100 příspěvků.. průběh je ve všech poslední dobou uplně totožný :ticho

Guest Scratch
Odesláno
asi bych potřeboval vysvětlit pojem komercializace

A timto se nechci navazet do vedeni ani nic kritizovat, ale proste si myslim, ze timto se forum zmenilo.....

prosazovani komercnich zajmu sponzora na ukor kvality jeho prace treba. Proste bych radsi ozelel nejakyho \"sponzora\" a radsi se vyjadril k jeho praci. Vzdyt i negativni ohlas muze partner okomentovat, a kdyz tech negativnich ohlasu bude hodne, tak by ten sponzor mel zauvazovat, jestli nekde neni chyba?? :myslim:myslim:myslim Stejne si myslim, ze pokud svou praci delaji spravne, tak by meli tech pozitivnich ohlasu daleko vic, a pokud ji delaji spatne, tak at tahnou.... Zaroven ale chapu, ze kdyz chceme sponzora, musime hrat i podle jeho not, ale ......

Neverim tomu, ze by partneri naseho clubu neunesli nejakou kritiku, ale v podstate zakaz vyjadreni kritiky mi prijde jako dost proti clenum...

A jak pisu vyse, nevedel jsem, ze si to autor pral smaznout. Zaroven jestli se to zase zvrhlo, tak je lepsi to asi z fora sundat.

ChouLu: tak nekdy na sraz vem dia s sebou a vyctes mi modraska :). Pamatuji i doby, kdy se za dia na sraze od partneru nebo i nekterych clenu platila symbolicka castka, tak ti ji take nabizim. Nic neni zadarmo :D

EDIT: jdete s tim spamem fakt do prcic, lehce se to sice zvrhlo ale dost toho k tematu je, a zase se to zasira prispevkama o hovinku....

[upravil dne 6/2/2013 20:33 od Scratch]

Odesláno

asi polrok som bol neplatic, ale ako tu uz spominal Pastorek, na jednej strane poteboval som stiahnut nejaku schemu, tak som zaplatil ale hlavne preto ze ked som nieco potreboval tak som sa tu stretol s ochotou.... tak som chcel podporit klub a ta rocna ciastka mi neprisla ako nejako vela tak preto :papa:P

Odesláno

dadavidekcz: beztak ti na tom smazaným tématu vadí jen to, že jsi tím přišel o pár příspěvků :D:D:D

Jinak k dotazu proč tato anketa, tu jsem tak trochu vyvolal já, protože jsem se dotazoval, kolik řádných členů vedlo k tomu stát se řády pouze to, že mají nějaké výhody ve formě slev, výhod a podobně..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...