Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim nevite nikdo co je tam za kotouče pruměr??? myslel jsem 247mm ale kamoš mi tvrdi že tam jsou větši? myslim že řikal 266 ale na netu mi to většinou najde 247mm je to rok 99 1.6 65kw VF37ANFZE32821021 Diky přinejhoršim budu muset schodit kolo a změřit to ale bez garaže a v tomto počasí:grr popř mužete klidně doporučit brzdy klidně i dražkovany a vrtany :)

Odesláno

Na tomhle autě r.97 sem měl 266 chlazený. Než nějaký drážkovaný nebo vrtaný dej radši větší průměr, to aspon poznáš. V inzerci jsou ted skoro nový třmeny z 307 Hdi i s drážkama a deskama brembo Max za výbornou cenu. ;)

Odesláno

Jaj, moc se omlouvám. Měl sem tam taky 247 chlazenej, nějak se mi to popletlo z xsarou 1,8 co sem rozebíral na díly. Tak se omlouvám za matení. :mad:

Odesláno

Tam budeš mít 247mm jak píšou borci nade mnou. Jestli chceš jen kotouče, kup obyč. Nemá cenu platit za díry.. Kdybys ale toužil po lepších brzdách, tak jedině větší průměr + třmeny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...