Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Může mi proím nějaký brňák poradit kde v Brně nejlépe zhotovit autoklíč k 206? Koupila jsem auto jen s jedním čipovým klíčem bez dálkového, prodávající řekl, že auto má dálkové otvírání dveří, bohužel mu chybí klíč s ovládáním. Jak se to dá poznat či je nebo není auto vybavené dálkovým otevíráním a dá se zhotovit nový klíč s dálkou, nebo si mám nechat udělat jen čipový a na dálkové zapomenout??

Doufám, že tento zmatený dotaz všichni chápete a děkuji za odpověď ;)

Odesláno

dalkove ovladani to bude mit urcite, jednoznacne se to da zjistit podle VIN kodu auta. Novy ovladac DO je potreba koupit v peugeotu, podle vyrobniho cisla VIN, cena je kolem 1500Kc

Odesláno
autokluc.sk bez cipu mas 15 €.

hmm a nejspis taky bez vysilace dalkoveho ovladani centralu, o ktery ji jde predevsim, takze to je rada na dve veci :D Nechavat si delat klic na SK a pak si ho nechat posilat do CZ za mozna skoro stejne vysoke postovne, jako je porizovaci cena toho vybrousenyho klice asi taky neni to prave orechove :D Nemluve o tom, ze ke kopii potrebujes original klice a kdyz ma k autu jen jeden jedinej klic, ktery by musela posilat nekam na slovensko, riskovat, ze ho posta ztrati a bude mit prd ... :myslim:aut

Nebo snad jet do Cadce 250km jednu cestu, nechat si tam udelat kopii klice a jet zpet do Brna :D ?

[upravil dne 3/2/13 17:59 od Ferry]

Odesláno
autokluc.sk bez cipu mas 15 €.

hmm a nejspis taky bez vysilace dalkoveho ovladani centralu, o ktery ji jde predevsim, takze to je rada na dve veci :D Nechavat si delat klic na SK a pak si ho nechat posilat do CZ za mozna skoro stejne vysoke postovne, jako je porizovaci cena toho vybrousenyho klice asi taky neni to prave orechove :D Nemluve o tom, ze ke kopii potrebujes original klice a kdyz ma k autu jen jeden jedinej klic, ktery by musela posilat nekam na slovensko, riskovat, ze ho posta ztrati a bude mit prd ... :myslim:aut

Nebo snad jet do Cadce 250km jednu cestu, nechat si tam udelat kopii klice a jet zpet do Brna :D ?

[upravil dne 3/2/13 17:59 od Ferry]

Jasně,že trošičku nepraktická rada, ale i tak děkuji, snaha se cení. Klíč bez čipu uplně obyč už mám, za 150kč ;) Bohužel s ním akorát otevírám kufr, když se mi nechce vytahovat klíč ze zapalování.... Určitě se pokusím dopídit k tomu s dálkovým ovládáním :)

Odesláno

Tak už mám podrobné info, verdikt je: klíč na dálku vyjde na 2500,- + cca 500,- načtení do auta.

Tak nevím, nevím... :myslim

Našla jsem na netu kompletní centrální zamykání na 3dveře s dálkou za 850...

Tak jestli to nemám vyměnit všechno a i s prací a ostatním okolo by to vyšlo asi levněji... :myslim

Pánové klidně raďte dál, víc hlav víc ví a já děkuji...

Odesláno
Minulý týden sem se byl informovat v Peugeotu na Veleslavíně a cenu klíče s D.O. mi spočítali na 1700+ 500kč

To je lepší cena, ale asi se to odvíjí od modelu a roku výroby, neb mi bylo řečeno že cena se určí podle VINu a na můj VIN to je dražší :aut

Odesláno

850 central ale tiez musis ratat montaz ... :/

Ja by som na tvojom mieste skusil ten autokluc.sk = s elektronikou ho tam maju za 38 Eur čo je cca 950 kč ?

Potom už len naprogramovať, a to je zhruba u vas tech 500 kč ...

Z autokluc.sk si kamarat nechaval robit nove karty do renault laguna 2, kdo pozna, vie ake je to svinstvo, spravili ich na jednotku, a bezproblemov fungovali :)

Takze ich mozem len doporucit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...