silvelie Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Může mi proím nějaký brňák poradit kde v Brně nejlépe zhotovit autoklíč k 206? Koupila jsem auto jen s jedním čipovým klíčem bez dálkového, prodávající řekl, že auto má dálkové otvírání dveří, bohužel mu chybí klíč s ovládáním. Jak se to dá poznat či je nebo není auto vybavené dálkovým otevíráním a dá se zhotovit nový klíč s dálkou, nebo si mám nechat udělat jen čipový a na dálkové zapomenout?? Doufám, že tento zmatený dotaz všichni chápete a děkuji za odpověď Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 dalkove ovladani to bude mit urcite, jednoznacne se to da zjistit podle VIN kodu auta. Novy ovladac DO je potreba koupit v peugeotu, podle vyrobniho cisla VIN, cena je kolem 1500Kc Citovat
silvelie Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 Tak to je super, díky mooooc. Jdu hledat kontakt a hned zítra tam zavolám.... Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 napis tady na klubu clenovi Čakom, ten dela v Brne v Peugeotu Citovat
silvelie Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 Díky za rady, napíšu Čakom a uvidím... Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 autokluc.sk bez cipu mas 15 €. hmm a nejspis taky bez vysilace dalkoveho ovladani centralu, o ktery ji jde predevsim, takze to je rada na dve veci Nechavat si delat klic na SK a pak si ho nechat posilat do CZ za mozna skoro stejne vysoke postovne, jako je porizovaci cena toho vybrousenyho klice asi taky neni to prave orechove Nemluve o tom, ze ke kopii potrebujes original klice a kdyz ma k autu jen jeden jedinej klic, ktery by musela posilat nekam na slovensko, riskovat, ze ho posta ztrati a bude mit prd ... Nebo snad jet do Cadce 250km jednu cestu, nechat si tam udelat kopii klice a jet zpet do Brna ? [upravil dne 3/2/13 17:59 od Ferry] Citovat
silvelie Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 autokluc.sk bez cipu mas 15 €. hmm a nejspis taky bez vysilace dalkoveho ovladani centralu, o ktery ji jde predevsim, takze to je rada na dve veci Nechavat si delat klic na SK a pak si ho nechat posilat do CZ za mozna skoro stejne vysoke postovne, jako je porizovaci cena toho vybrousenyho klice asi taky neni to prave orechove Nemluve o tom, ze ke kopii potrebujes original klice a kdyz ma k autu jen jeden jedinej klic, ktery by musela posilat nekam na slovensko, riskovat, ze ho posta ztrati a bude mit prd ... Nebo snad jet do Cadce 250km jednu cestu, nechat si tam udelat kopii klice a jet zpet do Brna ? [upravil dne 3/2/13 17:59 od Ferry] Jasně,že trošičku nepraktická rada, ale i tak děkuji, snaha se cení. Klíč bez čipu uplně obyč už mám, za 150kč Bohužel s ním akorát otevírám kufr, když se mi nechce vytahovat klíč ze zapalování.... Určitě se pokusím dopídit k tomu s dálkovým ovládáním Citovat
misho34 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 ved tam maju aj s elektronikou : http://www.autokluc.sk/nahradne-tlaidla-a-planety?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1082&category_id=60 ja si idem tiež odtial objednať klucik s elektronikou na moju 307,lebo jedna nemanovana tuningova firma z NZ mi pošahala BSI ,tak som menil BSI a ešte musím doriešiť klúčik s dialkou .... Citovat
silvelie Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 Tak už mám podrobné info, verdikt je: klíč na dálku vyjde na 2500,- + cca 500,- načtení do auta. Tak nevím, nevím... Našla jsem na netu kompletní centrální zamykání na 3dveře s dálkou za 850... Tak jestli to nemám vyměnit všechno a i s prací a ostatním okolo by to vyšlo asi levněji... Pánové klidně raďte dál, víc hlav víc ví a já děkuji... Citovat
PítrR Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Minulý týden sem se byl informovat v Peugeotu na Veleslavíně a cenu klíče s D.O. mi spočítali na 1700+ 500kč Citovat
silvelie Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 Minulý týden sem se byl informovat v Peugeotu na Veleslavíně a cenu klíče s D.O. mi spočítali na 1700+ 500kč To je lepší cena, ale asi se to odvíjí od modelu a roku výroby, neb mi bylo řečeno že cena se určí podle VINu a na můj VIN to je dražší Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 850 central ale tiez musis ratat montaz ... :/ Ja by som na tvojom mieste skusil ten autokluc.sk = s elektronikou ho tam maju za 38 Eur čo je cca 950 kč ? Potom už len naprogramovať, a to je zhruba u vas tech 500 kč ... Z autokluc.sk si kamarat nechaval robit nove karty do renault laguna 2, kdo pozna, vie ake je to svinstvo, spravili ich na jednotku, a bezproblemov fungovali Takze ich mozem len doporucit. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Fuha, teda sa ospravedlnujem, kamarat bral tie karty s tejto stranky : http://www.autokluce.sk/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.