Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Děkuji, potřeboval jsem to potvrdit, protože mi navigace tvrdí něco jiného :/

A ještě Romane.. ty by jsi mohl vědět.. potřebuji někde v Brně sehnat Tabasco.. nevěděl by jsi kde by ho měli? nebo nějakej spešl šop s kořením? :papa

EDIT: Tak už jsem ho našel :) Někde zaparkovat a skočit na svoboďák :bacha Doufám, že mezitím nedostanu někde botu od pomahačů a chráničů :blablabla

[upravil dne 25/4/13 22:27 od ChouLu]

Odesláno

Obchod s kořením neznám, ale když jdu na Svoboďák, tak parkuji na parkovišti ulice Za divadlem. Je placené, a docela plné, ale dá se, a na Svoboďák je to kousek.

Odesláno

Zjistil jsem že maj na Pekařský druhá shop. Takže Pellicova, kde je dost míst.. snad tam po obědě místo bude :) Jinak to budu muset dát Za Divadlo a dojít na svoboďák :cool: Děkuji za tip :super

Odesláno
Kolik z vás se chystá na dlouhý okruh do jeskyně. Pokud nebude 10lidí, mohl bych oběd posunout na 12:30.

Na dlouhý okruh mám zálusk já, Veverková do jeskyně nepůjde asi vůbec - že prý něco se sluníčkem nebo co :D

Odesláno

...tak hlásím pro slušnost, že z váhajících jsem se stal rozhodnutým - vzhledem k jistým životním a řekněme příjemným změnám ;), trávím víkend na chatě ve společnosti, jak bych to řekl... no prostě s přítulkyní :) Tak si to tam všici užijte a snad někdy příště. Díky za pochopení

Odesláno
Já tam mám jen to co potřebuju v Brně a pak Blansko :) A tam odsud pojedu už s Veverkovic a dalšíma :mrk A sobotu taky :D

jednou mi stačilo na Kokoříně bloudit a hledat kudy se jede na náměstí v Mělníku :roll:D (to jsem měl SGS2 v opravě a v Nokii staré mapy) už to nepodcením ;)

[upravil dne 25/4/13 23:29 od Gabriel 307]

Odesláno

Včera jsem veverčího puga (mj.) přezul na nový letní gumy (vyrobeny ve 14. týdnu 2013), takže jezdí jak ninja (rychle a tiše). Doufám, že ty gumy neoddělám hned při první jízdě - pojedu po D1 :nevim Ještě tu myčku na odsolení, odbahnění by to chtělo stihnout... Těším se na vás v 16:00:59 u Trida v Blansku! :papa

[Edited on 26/4/13 02:14 by Veverka]

Odesláno

tak ja uz jsem v Brne. Kdo pojede pres zdar nad sazavou a nove mesto, tak nejezdete za novym mestem do prava na Tisnov. Je tam hrozna objizka. Lepsi je to jet rovne na Bystrici. Delkou je to momentalne tak stejny, ale lepsi silnice.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...