Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V 10 mám bejt v budově, půlhodinka než se indentifikujem a pak 2x45 min test.. nicméně minule jsem ho tam psal 20 minut.. takže do půl 12 až 12ti bych měl bejt venku, pak někde oběd a mohu razit ;)

Odesláno

Kdo jede až na sobotu?

A někde ze směru : JI,HB,Pardubky,Hlinsko nebo prostě někde kolem mě?? :D:D

Klidně se s někým spojím ať nejedu sám...

Tak co nikdo nic???

[upravil dne 13/4/13 09:55 od davidekcz]

Odesláno

A já si taky přihřeju polívčičku: S kým mám počítat v pátek na exkurzi do Trido (garážová vrata) v Blansku - zatím je to Roman a ChouLu.

Předpoklad je, že by to bylo od 15. nebo 16. hod. Je to ovšem věcí dohody, taxe pojďme dohodnout ;) Výroba sice již bude v pátek odpoledne stát, ale fabrikou nás protáhnou a i tak je to prý na co se těšit :aut

Odesláno

Taky bych to tak viděl, aby to nebylo úplně moc brzo, ani ne moc pozdě. Musíme se pak stihnout ubytovat v RADOsti a rokovat, že?! :roker

Takže, kdo další? Gabrieli? :bacha:D

Odesláno

Jéé to je škoda,zrovna celéj tenhle víkend jsem s našim hasickým erťákem na dni otevřených dveří depozitu tech. muzea Brno. Jinak bych hned dojel... :-( Tak snad příště...

Odesláno

Peťo do kolika se musíme dostavit k rezervaci? :myslim Něco mi říka do 16 hod.. ale jistej si nejsem jestli to nebylo někde jinde... :(

Odesláno

MOŽNOST OBJEDNAT ZBOŽÍ Z KLUBOVÉHO ESHOPU A DODAT NA SRAZ. POKUD MÁTE O NĚCO ZÁJEM. KONTAKTUJTE MĚ A DOMLUVÍME SE!

VŠEM PŘÍHLÁŠENÝM A VÁHAJÍCÍM JSEM TAKÉ ZASLAL ZPRÁVU S INFORMACEMI.

Odesláno

předpokládam,že všichni z hotelu Rado dostali majla

Dobrý den,chtěl bych Vám oznámit, že proběhla změna v cenách k letní sezoně tj. od 1. 4. Cena je 600 Kč za dvoulůžko, 800 Kč za trojlůžko.O této ceně jsem již mluvil s ostatními zájemci o ubytování v tomto měsíci a dohoda proběhla kladně, a proto doufám v kladné pochopení vzhledem k sezoně.Děkuji a v případě nesrovnalostí mě kontaktuje.Ullmann

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...