kaper Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 no tak to som si mohol myslieť že Robo to hneď otočí. Som zvedaví či si to dal polovičke prečítať?? No chcem niečo do 400€ aj keď teraz fakt neviem keď každý skoro napísal inú značku a všetky sú super spoľahlivé, šetrné,a pod. Citovat
Cinicman Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 V dnešnej dobe by som to moc neriešil. Kúp nejakú lacnejšiu Whirpoolku aby ti potom nebolo ľúto ju vyraziť keď sa po... Citovat
gedu Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Svokrovci majú Whirpool asi 8 rokov a fachčí ako besná ale myslím si že keď kúpiš Whirpool, Bosh, Electrolux alebo nejakú overenú značku tak nestupíš vedľa, hlavne skontrolovať nejaké tie hlavné parametre ako spotreba, hlučnosť a pod. Citovat
Kurt Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Cinicman má pravdu. Vybírej podle délky záruky. Už jsem to psal tady: poté, co mi AEG fungovala tři roky. Nevím, jak u vás, ale u nás dává IKEA 5 let záruku pro členy IKEA Family a co vím, tak myčky pro ně dělá Whirlpool - takže bych uvažoval tímto směrem. Citovat
Pepito Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Mám 3,5 roku AEG ELEKTROLUX FAVORIT a jsem s ní spokojenej Citovat
Marcel00 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 no tak to som si mohol myslieť že Robo to hneď otočí. Som zvedaví či si to dal polovičke prečítať?? No chcem niečo do 400€ aj keď teraz fakt neviem keď každý skoro napísal inú značku a všetky sú super spoľahlivé, šetrné,a pod. kaper... za mna cena dobra, takze pohoda... ked chces v hej.sk nieco objednat, povedz, mozem do bahona doviezt pokial by si uctovali dopravu. byvam blizko hej.sk, alebo mall.sk... Citovat
silvelie Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Nejlepší myčka nádobí je můj přítel a tímto mu děkuji, že se k tomu stále dobrovolně a neúnavně hlásí..... Díky Eriku (a mazej ke dřezu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.