Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím VáS.

Akú máte doma umývačku riadu? čo je na nej dobré čo jejej neduh a na čo si dať pri kúpe pozor?

Ďakujem za rady a keci okolo že manželka umýva dobre ma nezaujímajú:D:D:D:D:D

Odesláno

Máme vestavěnou Elektrolux, jakási třída A. A manželka mi právě řekla, že je s ní velmi spokojena a že se tam vleze víc nádobí než do té staré. Ironie je, že já neumím obsluhovat ani starou a ani novou....:D

ps: Jinak, manželka je taky super myčka nádobí..:D

Odesláno

BOSCH , je to strojovna a valí jak má . a je tichoučká ,supr suší a leští, jinak je to ta větší , ma šuplik na příbory a variabilní košíky, sama pozna jestli ma tabletu nebo pytlik nebo gel , da se casovat , a je to AAAA třída tedy uspora vody,energie,času a nervů.

btw. teda ja s ní nedělám ale žena je spokojená.

Odesláno

Muž so ženou prechádzajú obchodným centrom a zastavia ich dievčatá pri prezentačnom pultíku...

- dobrý deň, máte umývačku riadu ?

- áno mám ...

- toto sú nové tablety do umývačky, nechcete si kúpiť jedno balenie?

A muž na to:- Oľga, poď sem... Budeš to žrať ??

:D

Odesláno

Aj ja som mal taků, prave kvoli tej hlučnosti som ju vyhodil. Aj tak neumyvala nijako dobre a hlavně stale bola vypnutá, lebo keď som ju zapnul tak revala ako svińa ked ide na porazku. No čo s takou umyvačkou:D

Odesláno

marodim a jsem doma sam :roll dneska jsem nandal nadobi do vany abych nevYtopil kuchyn :mrk jinak mycka nadobi co se neporoucha je manzelka :D:D:D ne ne my mycku nemuzem mit pac neni kam dat jinak za me asi whirpool .. kdysi jsem koupil jednu i s hospodou a tam jela v tezkym provozu a vydrzela 4roky predtim tam byla 3 takze drzak ted uz tam mam profi hobart ;)

fuj uz je to opraveny :D

[upravil dne 2/2/13 20:29 od dyno]

Odesláno

my mame AEG Silencer Plus asi 3 roky (42dB, 12lvody spotreba AA, zatim OK - obsluhuje to teda moje draha polovicka.

Je krasne ticha, v pohode se da kousek od ni (v obyvaku) nerusene se divat na TV a i spat (navstevy)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...