kaper Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Zdravím VáS. Akú máte doma umývačku riadu? čo je na nej dobré čo jejej neduh a na čo si dať pri kúpe pozor? Ďakujem za rady a keci okolo že manželka umýva dobre ma nezaujímajú:D:D:D:D Citovat
elton Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Máme vestavěnou Elektrolux, jakási třída A. A manželka mi právě řekla, že je s ní velmi spokojena a že se tam vleze víc nádobí než do té staré. Ironie je, že já neumím obsluhovat ani starou a ani novou.... ps: Jinak, manželka je taky super myčka nádobí.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 BOSCH , je to strojovna a valí jak má . a je tichoučká ,supr suší a leští, jinak je to ta větší , ma šuplik na příbory a variabilní košíky, sama pozna jestli ma tabletu nebo pytlik nebo gel , da se casovat , a je to AAAA třída tedy uspora vody,energie,času a nervů. btw. teda ja s ní nedělám ale žena je spokojená. Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 suhlasim s Pe.trem. hlasuju za Bosch. sice mam uz 6 let starsi kousek, ale meje a susi perfektne Citovat
barenst Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 mam doma Beko , levna a dobra v praci mame bosch asi jako petr , dobra , jen neni moc odolna (supliky a ruzne drzaky) proste neni na tesky porcelan . Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Whirpool AAA umí to co bosch a je o 1/3levnější....:D Citovat
Marcel00 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Bosch alebo siemens, je to jeden koncern... Ine znacky odmietam... AAA+ uspora, hlucnost 46dB... Ani nevieme ze umyva... Pred vianocami nam odisiel programator na bosch.ke, kupili sme znova tento koncern, akurat v obale siemens. Da sa zabudovat,aj volne postavit. Mame tuto. http://www.hej.sk/umyvacka-riadu-siemens-speedmatic-sn-25m237eu-biela/ Citovat
Cinicman Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Máme cca 5 rokov Whirpool made for IKEA... Niečo takéto: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/60152199/ Tú najlacnejšiu bez serepetičiek a umýva jak o závod... Citovat
pipistrel Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Muž so ženou prechádzajú obchodným centrom a zastavia ich dievčatá pri prezentačnom pultíku... - dobrý deň, máte umývačku riadu ? - áno mám ... - toto sú nové tablety do umývačky, nechcete si kúpiť jedno balenie? A muž na to:- Oľga, poď sem... Budeš to žrať ?? Citovat
robozv Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 sorry ja mam doma 31 rocnu umyvacku riadu a som spokojny potom si vychovavam 4rocnu a 8mesacnu. Zatial spokojnost iba hlucnost 200decibelow Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Aj ja som mal taků, prave kvoli tej hlučnosti som ju vyhodil. Aj tak neumyvala nijako dobre a hlavně stale bola vypnutá, lebo keď som ju zapnul tak revala ako svińa ked ide na porazku. No čo s takou umyvačkou:D Citovat
dyno Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 marodim a jsem doma sam dneska jsem nandal nadobi do vany abych nevYtopil kuchyn jinak mycka nadobi co se neporoucha je manzelka :D:D ne ne my mycku nemuzem mit pac neni kam dat jinak za me asi whirpool .. kdysi jsem koupil jednu i s hospodou a tam jela v tezkym provozu a vydrzela 4roky predtim tam byla 3 takze drzak ted uz tam mam profi hobart fuj uz je to opraveny [upravil dne 2/2/13 20:29 od dyno] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 No většinou když se nadobí nevošlom už do kuchyně tak se změnil pokoj k bydlení, na co to nosit do vany, pak se zase nevykoupeš :D Citovat
dyno Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ja ho budu mejt uz na tom pracuju od 13hodin Citovat
robozv Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 inak tiez premyslame nad umyvackou ale najskor musime poriesit problem kde ju dame !!!! lebo vsade uz nieco mame:D Citovat
Marcel00 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Staci ked sa zbavis zbytocnych hrncov... Citovat
robozv Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ani nie hrncov ako inych nepotrebnych veci Citovat
Mysak_Bob Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 my mame AEG Silencer Plus asi 3 roky (42dB, 12lvody spotreba AA, zatim OK - obsluhuje to teda moje draha polovicka. Je krasne ticha, v pohode se da kousek od ni (v obyvaku) nerusene se divat na TV a i spat (navstevy) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.