Driver Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Využil jsem nabídky Microsoftu a koupil upgrade na Windows 8 Pro za cca 780,-. Včera jsem je nainstaloval a dnes....Win 8 mají také \"bluescreen\" a dokonce vylepšený Jinak jak jste s tímhle systémem spokojeni kdo ho máte? Já se musím přiznat, že jsem z něj celkem nadšený oproti Vistám co jsem měl doma. V práci \"osmičky\" postupně instaluji i na starší NB a běhají tam svižně i s 2 GB RAM. Na desktopu je to ovládání samozřejmě trochu krkolomný pokud se pohybujete v Metru, ale to se dá také obejít různými utilitami (přidají tlačítko Start, \"schovají Metro), kterých je celkem dost. [upravil dne 31/1/2013 22:56 od Driver] Citovat
lukaro Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 - jestli máš přetaktováno, nebo zapnutý autopřetakt, vrať vše na základní hodnoty (podle toho co \"psala deska\" je to možná jediná příčina tvého problému) - nastartuj do režimu nouze a odtud tu aktualizaci odeber, případně můžeš zkusit Obnovení systému, pomocí kterého můžeš PC vrátit do stavu v jakém byl před aktualizací a přinejmenším vyzkoušet jestli je to už ok, i když klidně už tak můžeš zůstat (na dokumenty a spol. to nesahá) - pokud ani jedno nepomůže, otestuj paměti memtestem (ten co se spouští z bootCD) a nech to běžet aspoň 5h v kuse, nesmí vypsat jedinou chybu Citovat
Péťa Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Já jsem s W8 také spokojený, jsou svižnější než W7, zatím jsem rozchodil vše, co jsem potřeboval. Metro šlo pryč, dával jsem mu šanci docela dlouho, ale nešlo to Bluescreen na mě ještě nevyskočil Citovat
Driver Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 lukaro: Dík že se snažíš pomoc, ale není třeba. Vím proč to spadlo, mám na desce nefunkční zvukovku, už jsem jí vypnul v BIOSu. Spíš mě jenom ten bluescreen překvapil a chtěl jsem se zeptat na zkušenosti s tímhle systémem i ostatních. Citovat
ChouLu Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Já jsem stále zastáncem W7, hlavně pro to, že je máme doma v celé síti a je to vše nakonfigurované a nechci se v tom hrabat znova hrabat. Metro se mi nelíbí vůbec, pro tablet je to super, ale pro klasický PC,ntb nevyhovující Citovat
lukaro Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Driver: oki, to jsem rád... Jinak já W8 zkoušel a nic moc, aspoň pro mě.. Mám origo W7 a jsou podle mě asi jedny z nejlepších systémů od Windowsu. Taková kombinace designu z Visty a dokonalosti z XP Citovat
Driver Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 Já jsem byl s Win7 také spokojený, dokonce když jsem si vyzkoušel testovací verzi \"osmiček\" tak jsem z nich měl takové smíšené pocity a moc mě nenadchly. Ale teď po delším zkoušení v práci jsem si je koupil i domů a musím říct, že \"sedmičky\" překonávají. ChouLu: Pokud máš doma všude W7 tak to asi nemá smysl pořizovat. Spíš se to vyplatí někomu kdo má Visty nebo starý XP a může takto levně upgradovat systém. (Vlastně už jenom cca 3/4 hodiny, od zítra už budou stát mnohem víc ) [upravil dne 31/1/2013 23:12 od Driver] Citovat
Veverka Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Mějte mě za puritána, ale mně Win8 domů (na NTB) nesmí. Mám Win7 už 2 roky a k plné spokojenosti, spolehlivé, přehledné, krásné. Vistu jsem naštěstí skočil, stejně tak 2000/ME, a to tak že z Win95, přes XP na W7. Citovat
222johny222 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 no koupil jsem novej notas a mám tam W8 a je to skok oproti XP nebo W7,ale modré okno co máš v prvním příspěvku se mi občas taky objeví... Citovat
Existujuci Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 W 8 zatial len v mobile HTC,kvoli praci. Zatial len vychytavame muchy co sa tyka xsl a vzdialenej plochy atd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.