Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Využil jsem nabídky Microsoftu a koupil upgrade na Windows 8 Pro za cca 780,-. Včera jsem je nainstaloval a dnes....Win 8 mají také \"bluescreen\" a dokonce vylepšený :)

Jinak jak jste s tímhle systémem spokojeni kdo ho máte? Já se musím přiznat, že jsem z něj celkem nadšený oproti Vistám co jsem měl doma. V práci \"osmičky\" postupně instaluji i na starší NB a běhají tam svižně i s 2 GB RAM. Na desktopu je to ovládání samozřejmě trochu krkolomný pokud se pohybujete v Metru, ale to se dá také obejít různými utilitami (přidají tlačítko Start, \"schovají Metro), kterých je celkem dost.

[upravil dne 31/1/2013 22:56 od Driver]

post-528-14109629203149_thumb.jpg

Odesláno

- jestli máš přetaktováno, nebo zapnutý autopřetakt, vrať vše na základní hodnoty (podle toho co \"psala deska\" je to možná jediná příčina tvého problému)

- nastartuj do režimu nouze a odtud tu aktualizaci odeber, případně můžeš zkusit Obnovení systému, pomocí kterého můžeš PC vrátit do stavu v jakém byl před aktualizací a přinejmenším vyzkoušet jestli je to už ok, i když klidně už tak můžeš zůstat (na dokumenty a spol. to nesahá)

- pokud ani jedno nepomůže, otestuj paměti memtestem (ten co se spouští z bootCD) a nech to běžet aspoň 5h v kuse, nesmí vypsat jedinou chybu

Odesláno

Já jsem s W8 také spokojený, jsou svižnější než W7, zatím jsem rozchodil vše, co jsem potřeboval. Metro šlo pryč, dával jsem mu šanci docela dlouho, ale nešlo to :( Bluescreen na mě ještě nevyskočil ;)

Odesláno

lukaro: Dík že se snažíš pomoc, ale není třeba. Vím proč to spadlo, mám na desce nefunkční zvukovku, už jsem jí vypnul v BIOSu. Spíš mě jenom ten bluescreen překvapil a chtěl jsem se zeptat na zkušenosti s tímhle systémem i ostatních.

Odesláno

Já jsem stále zastáncem W7, hlavně pro to, že je máme doma v celé síti a je to vše nakonfigurované a nechci se v tom hrabat znova hrabat.

Metro se mi nelíbí vůbec, pro tablet je to super, ale pro klasický PC,ntb nevyhovující :)

Odesláno

Driver: oki, to jsem rád...

Jinak já W8 zkoušel a nic moc, aspoň pro mě.. Mám origo W7 a jsou podle mě asi jedny z nejlepších systémů od Windowsu. Taková kombinace designu z Visty a dokonalosti z XP :)

Odesláno

Já jsem byl s Win7 také spokojený, dokonce když jsem si vyzkoušel testovací verzi \"osmiček\" tak jsem z nich měl takové smíšené pocity a moc mě nenadchly. Ale teď po delším zkoušení v práci jsem si je koupil i domů a musím říct, že \"sedmičky\" překonávají.

ChouLu: Pokud máš doma všude W7 tak to asi nemá smysl pořizovat. Spíš se to vyplatí někomu kdo má Visty nebo starý XP a může takto levně upgradovat systém. (Vlastně už jenom cca 3/4 hodiny, od zítra už budou stát mnohem víc :) )

[upravil dne 31/1/2013 23:12 od Driver]

Odesláno

Mějte mě za puritána, ale mně Win8 domů (na NTB) nesmí. Mám Win7 už 2 roky a k plné spokojenosti, spolehlivé, přehledné, krásné. Vistu jsem naštěstí skočil, stejně tak 2000/ME, a to tak že z Win95, přes XP na W7.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...