Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no vždyť píšu debil nebo blbeček :D:D omlouvám se, automaticky jsem dal soubory ke stažení a tam jsou jen ty drahý verze :mad:

Peto, díky moc za proplesknutí :D

Odesláno

Skusal som aj traffic v sygicu ... Je plateny, a ani zdaleka sa nechyta, na ten vo WAZE .. Waze je hlavne o komunite ludi ... Ludia zbieraju \"body\" za prejdene kilometre, a takisto za nahlasene udalosti ... Zaroven je to aj samoregulacne, aby sa nestavalo, ze budete davat \"udalosti\" len tak, aby ste ziskali body.

AK napriklad niekto označi dle GPS policajnu hliadku, a ja idem nasledne za nejaky cas okolo, Waze mi vyhodi hlasku, kde ma upozorni, ze budem prechadzat okolo policajtov, a oznacim, ci tam naozaj este su, alebo nie, a zaroven dám napriklad na to LIKE ... Cim on zbiera body ...

Tazko sa to popisuje, treba zazit. Ja napriklad nezabudnem na ukazkovu jazdu s WAZE s TT do BA rano po dialnici ...

Idem si idem, zrazu ma Waze upozorni na 10 minutove zdrzanie, kvoli nehode ... Po chvilke ma upozorni, ze prichadzam ku kolone, a aj sa tak stane. Stojim v kolone, a waze mi prihadzuje, ze zdrzanie nebude 10 min, ale 20 min ... Zaroven niekto s WAZEROV nehodu odfotil, a ukazala sa mi na mobile, videl som jake 2 auta do seba naburali, na akom useku ... Zaroven mi Waze oznami, ze kolona sa pohla, a predny wazeri naberaju rychlost, a prepocita cas dojazdu ...

Zachvilku sa kolona fakt pohla, a uz som len videl policajtov ktory sprejazdnili 20 pruhy, a videl som obe auta odtiahnute v tretom pruhu. Nasledne ma waze upozornil na meranie rychlosti na vjazde do BA po D1. V komentari bolo napisane, ze ide o Ciernu Skodu Superb. A ona tam naozaj stala, a naozaj ten maník meral ...

Na stellaservisu, ani v dopravnych info, o nej nebola ani zmienka, az neskôr sa ukazala na funku ze cierny super meria na dialnicnom obchvate, co je info jak noha, kedze v oboch smeroch ma obchvat asi 40 km ... :/

Proste WAZE je o ludoch, ktory su na cestach. Komunita zacina byt pomerne velka, a neni sance, aby dopravne spravy, nebo sygic traffic, dokazal takto promptne reagovat na nastrahy na cestach :) Samo, cim viac aktivnych wazerov, tym lepsie ...

Odesláno

Lubko, už vidim jak za jizdy klepu do mobilu informace za jízdy. V ty koloně budiž, to stojí a da se i ta nehoda vyfotit, ale jinak je to trochu nesmysl, to by taky mohl ten další wazer fotit mě namotanýho na svodidlech;)

Ta navigace je dobrá, ale myslim že bezpečnosti při řízení moc nepřidá

[upravil dne 5/2/13 11:17 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ale ide to pomerne jednoducho :)

Pokial nechces pridavat foto, a popis, co v podstate vobec neni treba, tak je to jedno tuknuti na velkou ikonu v pravem dolnim rohu, pak se vyroluji velky dlazdice zo symbolmi udalosti, a staci na nou jednou \"kliknout\" a uz je na sieti :)

Pokial mas dobre umiestneni telefon, nevidim v tom ziadne ohrozenie ...

Za dalsie, Waze sleduje aj tvoj ciel trasy ... Mám ich samozrejme preddefinovane, praca, domov, a oblubene miesta, kam chodim ... Zaroven sleduje inych Wazerov ktory maju tiez svoj ciel cesty, a cast trasy maju rovnaku, ako mas ty ... A uz tym vedia logicky prepocitavat, tvoj dojazd do ciela ... Ak napriklad idu na podobne trase pred tebou 3 wazeri, je tam povolena napr 90 tka, a oni spomali a idu 40 tkou, tak Waze vie vyhodnotit, ze sa asi volaco deje a prepocita ti prijazd do ciela. Zaroven ta na to upozorni ...

PS: Pokial je to obtiazne tebe, tam vytukavat, nikto ta do toho nenuti :) Ostatny to ale robia pomerne casto, a mozes iba uzivat ich informacie ...

Odesláno

Waze jsem vyzkoušel dneska jako spolujezdec do práce a je to pecka, ovládá se to fakt dobře, akorát nikde nestáli benga, ani nebyla zácpa :D

Odesláno
Waze jsem vyzkoušel dneska jako spolujezdec do práce a je to pecka, ovládá se to fakt dobře, akorát nikde nestáli benga, ani nebyla zácpa :D

Tak to máš fajn :D Já mám benga po ceste z práce snad každý druhý den ... Niekedy aj viac krát za sebou :D

Ale zatiaľ si \"klopem\" a jazdím bez pokuty :D

Odesláno

mám malý problémek s vytáčením čísla.....

Vždy když jsem si v seznamu vybral kontakt a u něj telefoní číslo a tapnul ikonku zeleného telefonku (volat), vyskočilo na mě okénko asi se čtyřma programama (ikonky), přes co by se měl uskutečnit hovor. Pod tím bylo \"jen jednou\" a \"vždy\"

Používal jsem možnost \"jen jednou\" ale dneska jsem se uklikl na \"vždy\" a teď nevím kde to vymažu, v návodu jsem to nenašel

Odesláno

Podle toho na jaký program jsi klikl. Běž do nastavení, Aplikace, správa aplikací, tam si onen program rozklikni a dej smazat výchozí nastavení

A jinak, když potáhneš prst na kontaktu dprava vytáčíš, když doleva, píšeš SMS, to jen pokud to nevíš;)

[upravil dne 7/2/13 21:27 od Radek Hurvajz]

Odesláno

to s tím doleva sms doprava volat vím

ale pak vyskočilo okénko a tam jsem dal, co jsem chtěl, a pak volba jen jednou nebo vždy

jako vždy jsem zvolil telefon. Teď bych potřeboval jinou a za boha to nemohu najít.

Jinak ten telefon má svůj vestavěnej SIP klient, o kterém jsem netušil, takže ten jsem našel, když hledám něco jiného, sakra sakra :)

Odesláno

Ve vyběru aplikací vyber VŠE ne jen staženo nebo na SD kartě, a u mě se to jmenuje číselník, tak zkus najít ten

Nebo odinstaluj a znovu nainstaluj Skype, nevo Viber či něco co vytáčí

[upravil dne 7/2/13 21:49 od Radek Hurvajz]

Odesláno

tak po odinstalaci whatsapp a znovu nainstalování je to tam zpět, nakonec poslední možnost před total reinstalem byla správná. Díky za pomoc :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...