Jirous Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Má tady někdo P806? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Ahoj.Já,asi čtrnáct dnů,bez jakékoliv příručky,servisní knížky.A momentálně jsem ho dal do autorizované nemocnice,protože nechladí klima,netopí topení,kape olej,atd.,atd.Chtěl bych do něj přikoupit třetí řadu sedaček.Je to benzín 1997ccm,rok1999.První měřená spotřeba v kombinovaném provozu 9.16 litru.V nemocnici jsem objednal výměnu vzduchového filtru a svíčky,pak změřím znovu spotřebu.Při brouzdání internetem mám ale pocit (wwpeugeot nebo club-com),že 806ky v Česku asi ani neexistují.Teď budem dva.P 806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Nahodou je vas tam 16 s 806... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ahoj,ano,už jsem našel a prošel seznam,je nás víc.P806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonař Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Ahoj taky mam 806 benzin turbo. Jede to,dobře jsem s tim spokojen . Spotřeba v prumeru okolo 9,5l na tůry méně a ve městě více. Také bych rád zadní dvojici sedaček, blbě se shání. Zatim:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adraj Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 už nás krásných bude daleko víc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigi Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Já mam sice citroen,ale myslím že se to počítá,když se výrabí ve stejne hale:) a navíc to je nej forum o naších miláčcích(806,evasion,ulysse,zeta) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zinwald Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Ahoj lidičky prosim Vás dá se někde sehnat manuálek na 806? Mám ji doma týden a má menší vady které bych potřeboval doladit. Díky moc:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Původně zaslal: Zinwald Ahoj lidičky prosim Vás dá se někde sehnat manuálek na 806? Mám ji doma týden a má menší vady které bych potřeboval doladit. Díky moc:papa Někde se tu povaloval manuál na Evasion v češtině, ale už nevim kde, zkus hledat po foru, myslím že to v sekci 806 nebude těžké najít No mrkni se SEM [upravil dne 10/12/07 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigi Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 nebo tady:papa http://www.citroen-club.cz/graphics/manuals/18/CitroenEvasion.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajda Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Návod na Evasiona je i na webu www.citroen.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vala Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Neboj je nas tady dost, jestli shanis sedacky do P806, tak se ti zeptam, ja je koupil v lete za hubicku od typka asi nevedel co prodava . Jinak ja mam 806 1999 1,9TD moc fajn auto ,zatim zadna starost,akorat mi nekdo ukradl listu ze zadnich dveri, rozbil zrcatko a ukradl poklici.Az to dam do kupy tak koupim neco novejsiho asi 807 ale budu se nerad loucit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.zar Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Ahojte,mám taky 806 2,1td. Je to supr autíčko jen nějak nemůžu sehnat zadní sedačky. Jestli máte někdo nějaký kontakt tak pošlete díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zinwald Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Ahoj lidičky dá se tady sehnat nějaká dílenská přírůčka na 806? Potřebuji doladit nějaké chybičky díky moc:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts