Ivkopivko12tka Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Prosím,pomozte mi,vím,že tady je někdo,kdo ví,kde to sehnat.... Připadá mi to,jakoby jste měli něco proti mně... A jestli ano,tak to napište a budu vědět,že se nemám příště namáhat tu něco psát... Kamaráde, šak nebuď nešťastný. Technické otázky si šupni skúr do sekcie servis, chodí tam ovela víc znalých ludí všeobecne, než do 306, které nemusá byt bodem jejich záujmu. Ludé sú tu velmi ochotní a pomožú ke veďá, len treba vedet používat fórum Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 .Auto bylo již \"čiplé\" na 90 Kw ... Že prý na takový výkon by tam měl být IC,jinak rychle odejde turbo ... a podobné perly... tak se nediv, že se ti na takové bláboly nehrnou seroózní odpovědi (i když jich tu pár máš) Trubku nesháněj je to kravina. PS: prosím a nepiš ptákoviny jako \"jak přidat IC\" do servisu. Je škoda to zadělávat kravinama, kdyžtak to hoď to tuning, tam je takových hloupostí dost [upravil dne 5/4/13 18:19 od koblih69] Citovat
Tom93 Odesláno 7. duben 2013 Autor Odesláno 7. duben 2013 No jo no,hold tomu tak nerozumím,tak píšu nesmysly,každý dělá chyby... Jen jsem se řídil radama kámoše,o kterém jsem věděl,že tomu rozumí... Ale když vidím,co všechno jsem tady psal za kraviny,tak už mu asi věřit nebudu.... omlouvám se za zbytečné založené téma v sekci servis... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.