Guest Scratch Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 staci mit doma trochu kecupu (i horcice), slaninu a kus syra - nejlepe platkovy eidam - % tuku v susine necham na kazdem soudruhovi. Podle me by se hodila i gouda, nebo leerdammer, ale ten uz by to asi docela vyrazne ovlivnil jen syrovym aroma...... No, tak co uvidite na fotkach je jedno listove testo rozvalene, cca 80 gr slaniny a 80 gr platkoveho syra, a zbytek nejakej polican, ci co. Okorenil jsem to sypkym cesnekem, oreganem a lehce bazalkou. Pro otrlejsi je prima si tam dam drcene (ne mlete) chilli nebo jalapenos . Postup: rozvalet testo, potrit kecupem (mozno kombinovat i s horcici), namrskat sypka koreni, poklast platky slaniny, na to platky syra. Zavinout, nevadi, kdyz tam zbyde uprostred dira, protoze se listove testo behem peceni nafoukne..... Dat do predehrate trouby na pecici papir (kdo nema pecici papir, vymaze plech tukem a posype lehce hrubou moukou, kdo nema ani to, tak je v hajzlu ). Peceme asi pri 170-180 stupnich cca 10 - 12 minut. Neudelejte chybu jako ja a nesnazte se vse narvat na jeden plech, protoze pecivo opravdu nakyne no a pak uz jen cekate, jestli to navsteve bude chutnat. Ale myslim si, ze pokud to nejsou vegetariani, tak by nemel byt problem. A kdyz budou mi reci typu, ze to je ze zviratek a ze to zviratko melo taky nejake jmeno, tak v klidu odpovezte, ze se jmenovalo anglicka slanina [upravil dne 24/1/2013 09:54 od Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 no a dale [upravil dne 24/1/2013 09:54 od Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 vysledek pred pecenim na plechu (nemel jsem pecici papir :D:D a vysledek hotovy jsem nestihl vyfotit, protoze se to sezralo fakt dost rychle.... ale jak rikam, mezery mezi jednotlivymi kusy doporucuji i 3 a vice cm a kdyz nespechate, tak si muzete pohrat i s tim tvarem, ale je to v podstate jedno, protoze nevim proc a nevim jak, ale vytvaruje se to samo tim pecenim [upravil dne 24/1/2013 09:57 od Scratch] [upravil dne 24/1/2013 10:20 od Scratch] Citovat
Guest Raubiri Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 To je dobrý recept Pro lenochy doporučuji si koupit již rozválené těsto i s pečícím papírem Citovat
MilanF1 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Já kupuji listové těsto již s pečícím papírem Pěkný recept, nenapadlo by mě to již před pečením naporcovat. To někdy vyzkouším... možná dneska Citovat
pipistrel Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 mala otazka. k comu je potrebny ten srobuvak a sroby v miske? Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 jaaaaaj, ta potvora, to mi udelala manzelka a ja si toho nevsiml. Musela v me nepritomnosti smazat mou fotku a udelat jinou... a me to nedoslo. No predelaval jsem lehce kuchyn, a i to se mi valelo v ty dobe na lince, tak asi ukazka, ze uz ji to hodne vadilo, ze se s tim tak se.u :D:D edit: koukam, ze tam je i baterka, to jsem pro zmenu montoval zespoda samostatnou varnou desku [upravil dne 24/1/2013 10:18 od Scratch] Citovat
pipistrel Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 baterku som nechcel spominat mozno si si nou svietil do truby ja len ci ti to nahodou nedrzalo pokope to zavinute tak si to spojil tymi srobami len potom pozor pri jedeni Citovat
Péťa Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Jo, kterak naše ženy manipulují s námi, ochočenými muži Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 lepe bych to nenapsal no nic, jdu konecne dodelat tu listu mezi desku a obklady Citovat
Rejty Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 dobrá kombinace...my tohle děláme v celku se španáem, česnekem anglickou slaninou a párkem....dá se to dělat i se zelím....prostě parádáa:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.