Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zavinuti sneci, aneb co delat, kdyz prijde necekana navsteva

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

staci mit doma trochu kecupu (i horcice), slaninu a kus syra - nejlepe platkovy eidam - % tuku v susine necham na kazdem soudruhovi. Podle me by se hodila i gouda, nebo leerdammer, ale ten uz by to asi docela vyrazne ovlivnil jen syrovym aroma......

No, tak co uvidite na fotkach je jedno listove testo rozvalene, cca 80 gr slaniny a 80 gr platkoveho syra, a zbytek nejakej polican, ci co. Okorenil jsem to sypkym cesnekem, oreganem a lehce bazalkou. Pro otrlejsi je prima si tam dam drcene (ne mlete) chilli nebo jalapenos :D.

Postup: rozvalet testo, potrit kecupem (mozno kombinovat i s horcici), namrskat sypka koreni, poklast platky slaniny, na to platky syra. Zavinout, nevadi, kdyz tam zbyde uprostred dira, protoze se listove testo behem peceni nafoukne.....

Dat do predehrate trouby na pecici papir (kdo nema pecici papir, vymaze plech tukem a posype lehce hrubou moukou, kdo nema ani to, tak je v hajzlu :D). Peceme asi pri 170-180 stupnich cca 10 - 12 minut.

Neudelejte chybu jako ja a nesnazte se vse narvat na jeden plech, protoze pecivo opravdu nakyne :D

no a pak uz jen cekate, jestli to navsteve bude chutnat. Ale myslim si, ze pokud to nejsou vegetariani, tak by nemel byt problem. A kdyz budou mi reci typu, ze to je ze zviratek a ze to zviratko melo taky nejake jmeno, tak v klidu odpovezte, ze se jmenovalo anglicka slanina :D

post-5813-14109629018366_thumb.jpg

[upravil dne 24/1/2013 09:54 od Scratch]

Guest Scratch
Odesláno

vysledek pred pecenim na plechu (nemel jsem pecici papir :D:D:D

a vysledek hotovy jsem nestihl vyfotit, protoze se to sezralo fakt dost rychle....

ale jak rikam, mezery mezi jednotlivymi kusy doporucuji i 3 a vice cm

a kdyz nespechate, tak si muzete pohrat i s tim tvarem, ale je to v podstate jedno, protoze nevim proc a nevim jak, ale vytvaruje se to samo tim pecenim :D

post-5813-14109629018911_thumb.jpg

[upravil dne 24/1/2013 09:57 od Scratch]

[upravil dne 24/1/2013 10:20 od Scratch]

Guest Raubiri
Odesláno

To je dobrý recept :) Pro lenochy doporučuji si koupit již rozválené těsto i s pečícím papírem :D

Odesláno

Já kupuji listové těsto již s pečícím papírem :roker

Pěkný recept, nenapadlo by mě to již před pečením naporcovat. To někdy vyzkouším... možná dneska :D

Guest Scratch
Odesláno

jaaaaaj, ta potvora,

to mi udelala manzelka a ja si toho nevsiml. Musela v me nepritomnosti smazat mou fotku a udelat jinou... a me to nedoslo.

No predelaval jsem lehce kuchyn, a i to se mi valelo v ty dobe na lince, tak asi ukazka, ze uz ji to hodne vadilo, ze se s tim tak se.u :D:D:D

edit: koukam, ze tam je i baterka, to jsem pro zmenu montoval zespoda samostatnou varnou desku :D

[upravil dne 24/1/2013 10:18 od Scratch]

Guest Scratch
Odesláno

lepe bych to nenapsal :D

no nic, jdu konecne dodelat tu listu mezi desku a obklady :D

• O 5 měsíců později...
Odesláno

dobrá kombinace...my tohle děláme v celku se španáem, česnekem anglickou slaninou a párkem....dá se to dělat i se zelím....prostě parádáa:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...