Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím chcem sa spýtať má zmysel meniť motor z 1.6 hdi na 2.0 prip 2.2 hdi ? konkretne čo všetko by bolo nutné vymeniť a či sa to cenovo oplatí nakolko mechanik mi oznámil že motor nemá tlaky vraj : prvy 18 druhý 14 tretí 12 štvrtý 0 .. a že to nema význam opravovať.. takže zvažujem vymenu motora len 1.6ky mam už dosť... asi viete o čom je reč.. avšak ak by bolo nutné toho vymeniť vela tak si potiahnem ešte 200 000km s dalším motorom 1.6 hdi sučasny motor ma 209 000 a konečná.. ospravedlnujem sa ak som temu zle zaradil.. a dakujem za skoré odpovede...

Odesláno

No takže kompletne elektriku v motore ... a ešte ktomu v palubovke cenovo či sa to oplati ? podla toho za kolko môžeš mať motor ... podla mna sa to neoplati...henten servisak to asi nevie opraviť...keby spraviš GO motora resp. valcov to ta vinde asi menej aj keď... kvalitna GO je cca 1000eur ... či ?

Odesláno

Pokud chceš měnit motor, tak jedině za stejného typu. Při výměně za jiný by jsi toho musel měnit více a finančně by to bylo nákladné. Nehledě na pravděpodobné problémy při zápisu do techničáku.

[upravil dne 21/1/13 20:55 od HonzaZ]

• O 6 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...