Trundik Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Doplňující informace ke srazu Šebetov 2005 Příjezd Z hlediska času je příjezd libovolný, pouze upozorňuji, že začátek orien?áku je ve 13.00 hodin (sobota odpoledne). Z hlediska příjezdu do Šebetova – je menší komplikace ve městě Boskovice, ve které je dlouhodobě uzavřena příjezdová cesta od Brna a Svitav. Pokud se budete držet příslušných objízdných tras, nemůžete zabloudit. Pobyt Co se týče ubytování, bylo již vše uvedeno. Pouze znovu upozorňuji, že v případě příjezdu po cestě kolem koupaliště je nutno dodržovat co nejnižší rychlost (kvůli prašnosti) a co se týče pohybu aut po travnaté ploše, je nepřípustné, aby se jakkoliv tato poškozovala (žádné prudké rozjíždění, brždění apod.). Pokud by někomu z Vás nestačila koupel v nádrži, je možné se osprchovat – za poplatek 20,- Kč. Stravování Na sobotní večer je zajištěno grilované prasátko, jehož cena je zahrnuta do poplatku za sraz. Co se týče snídaní, je možné zajistit a to buď párek či klobása s pečivem a nebo studený talíř (sýr, salám, pečivo). Vzhledem k nutnosti předem zajistit dostatečné množství potravin, potřebuji vědět, kdo a kolik bude chtít zajistit snídaní a nyní nově, jaký výběr. Co se týče ceny snídaně, měla by se pohybovat mezi 20,- a 30,- korunami (českými). Vzhledem k tomu, že někteří (doufám, že většina) přijede již v pátek, zbývá ještě sobotní oběd. Ten bohužel není možné zajistit na místě, ale je možné navštívit buď restauraci v centru obce a nebo ve vedlejší obci. S hromadným obědem nepočítám. Od všech přihlášených potřebuji znát tyto informace: - počet zúčastněných osob – dozvím se z přihlašovacího formuláře, - plánovaný příjezd – ne všichni to píší do formuláře, u koho tuto informaci nemám, a? mi laskavě pošle e-mail; - počet snídaní na sobotu a neděli a jejich výběr; - platba. Tyto informace zpřehledňuji v tabulce, která je k dispozici na http://sweb.cz/Trunda.V/Peugeot-Club/Sebetov2005.xls Pokud tam nejsou některé údaje vyplněny, nebo jsou chybné, pošlete mi prosím, e-mail s upřesněním, resp. doplněním. Prosím o doplnění informací do příští neděle - do 10. 7. 2005, aby se dalo vše zařídit. Dále prosím vedení klubu, aby dali na hlavní stránku buď modifikované tyto informace jako článek, a nebo alespoň odkaz na tento příspěvek, protože prý ne všichni, kdo chodí na stránky klubu, navštěvují také diskuzi. Děkuji Trundik [upravil dne 3/7/05 Trundik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Pjekně ses rozepsal, ale chybí mi jedna podstatná iinformace - jaký se Tií podařilo objednat počasí??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted July 4, 2005 Author Share Posted July 4, 2005 Byla odeslána objednávka na patřičná místa a to tato: od středy před srazem jastno, teploty 25 - 30 celsijusů, vítr mírný, proměnlivý. Toto by mělo vydržet minimálně až do neděle večer. Jak ale bude s objednávkou naloženo, to je ve hvězdách. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Tak kouká že pladba dorazila, jen pro upřesnění MK405 není Michal Stehno to je kámoš co jsem mu zneužil účet pro odeslání peněz (zatím nemám účet), je to vcelku jedno ale aby z toho nebyl pak zádrhel a nemyslel si někdo že mám třeba dvě ména. MK405 (Martin Kočí) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 MK 405 - již je to opraveno, jinak gratuluji k tisící odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 Bohužel od pondělka do čtvrtka budu mimo dosah internetu a e-mailu, takže pokud bude mít někdo nějaký akutní dotaz, tak mi volejte na mobil (je uvedený vlevo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 Ne ode všech mám doplněné informace, tak prosím všechny aby tento nedostatek napravili:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Původně zaslal: Trundik MK 405 - již je to opraveno, jinak gratuluji k tisící odpovědi jj, díky jěště asi bude malá změna, trošku se mi to v pátek zvrtlo a bud dorazím hodně pozdě nebo až v So ráno. mk:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Trundik MK 405 - již je to opraveno, jinak gratuluji k tisící odpovědi jj, díky jěště asi bude malá změna, trošku se mi to v pátek zvrtlo a bud dorazím hodně pozdě nebo až v So ráno. mk:papa No že seš to ty ... ale příště ti to tolerovat nebudeme. PS: Hlavně tam nepřijeď jako velká voda ... s tím tvým laďákem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 neboj je to diesel, hodně zvuku - málo výkonu tudíš jezdím pomalu, navíc už jsem tam byl loni tak vím voco go maximálně vzbudím celý camp :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Původně zaslal: mk405 neboj je to diesel, hodně zvuku - málo výkonu tudíš jezdím pomalu, navíc už jsem tam byl loni tak vím voco go maximálně vzbudím celý camp :D:D Myslím pokud dorazíš kolem půlnoci tak nás asi nevzbudíš,jelikož asi budeme právě v nejlepším .... :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 a co v jednu rano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Schválně to zkus. Myslím že se určitě někdo najde kdo by Tě přivítal. Třeba pěstí kvůli nenadálému probuzení. :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 takže ve 3:00 at je to jistota a před chcípnutím ještě 3x prošlápnout plyn :D:D ale ted vážně: NEJSEM ŽÁDNEJ BORDELÁŘ !!! :roker:roker a ten váš zpěv to stejně nepřehlučí :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Původně zaslal: mk405 takže ve 3:00 at je to jistota a před chcípnutím ještě 3x prošlápnout plyn :D:D ale ted vážně: NEJSEM ŽÁDNEJ BORDELÁŘ !!! :roker:roker a ten váš zpěv to stejně nepřehlučí :D:D BORDELÁŘ - to je zaměstnavatel těch spoře oděných lepých žen, co občas po setmění potkávám kolem našich frekventovaných cest??? Škoda, že nejsi, myslím že v pokročilou noční hodinu by u nich někteří nevybouření pažoutisti nějakou tu kačku i zapomněli a tak bys mohl mít sraz zcela zdarma:P:P:P:P:P:P:P:myslim:roker:roker:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 že bych jich pár naložil:myslim třeba cestou:D:D:D: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Původně zaslal: mk405 že bych jich pár naložil:myslim třeba cestou:D:D:D: Nooo, z Chotěboře jich cestou u cesty moc nepotkáš ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 já jedu přes Ždář a Nové Město na Moravě tam bych mol nějaké nabrat:mrk:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Původně zaslal: mk405 já jedu přes Ždář a Nové Město na Moravě tam bych mol nějaké nabrat:mrk:roker A kdeee??? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 nevím, třeba budou stopovat (snat to nemusí být jen k.r.y z E) :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts