Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Člen Kovo to riešil. Ja viem iba, že ti to asi nepôjde ak máš soft z prvých rokov výroby, lebo na AUX neni možnosť videa.

Aha už som videl, máš C8/2008. tam by to cez AUX malo ísť, ale neviem čo ešte ďalej okolo toho treba.

[upravil dne 20/1/13 16:35 od marko306]

Odesláno

Mam tam aj aux vstup to by az taky problem nebol ja len otazka ze ako by sa to dalo poriesit aby sa zakazdym nemuselo rucne prepinat na video a aby sa to dialo automaticky pri zaradeni spiatocky a aktyvacii kamery.

Odesláno

Jde to udělat i s automatickým přepínáním. Je to stejný postup, jako u odblokování videa. Musí se rozebrat monitor, někde tu byl návod, možná bych ho někde našel. Mám to v autě udělané, ale ne kvůli kameře ale právě tomu odblokování obrazu za jizdy.

Odesláno

Nuz odblokovanie videa za jazdy uz mam vyresene a nemuselo sa nic rozoberat akurat sa vybralo radio robil mi to jeden chalan napojil sa cez konektor co je vzadu na radiu a cez laptop to bola 5 min zalezitost ale neviem ako spravit to automaticke spustenie video rezimu tak ak niekto vie poradit.

Odesláno

Tak to si dělal to odblokování asi zbytečně, protože pokud chxeš automatické spuštění, tak se musí udělat úprava v monitoru, která řeší zároveň odblokování obrazu.

Odesláno

mám to a dobrá věc to je. Jen moc neporadím,už sem to tak koupil. Při zařazení zpátečky se automaticky zapne.Po vyřazení se přepne na přední kameru

Odesláno

Adraj: U tebe to dělal machr na tyhle věci. Jestli by byl kolega někde odtud (Praha a okolí), tak mu doporučím toho človíčka, ale jelikož je na slovači, tak to bude problém:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...