Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj hledal jsem nenašel jsem a nebo bez odpovědi může mi nikdo poradit jaký alarm na can-bus nejlépe s pagerem je vhodný do tohoto vozu? Samozřejmě aby plnohodnotně fungoval co jsem se dočetl tak jsou s tím problémy.

Jaký neorigo alarm máte ve svých 307? :myslim

[upravil dne 20/1/13 15:04 od Facelift307]

Odesláno

META SYSTEM to je asi to nejlepší co můžeš pořídit montuji ho do spousty CAN vozidel vw škoda volvo BMW peugeot citroen a nikdy nebyl problem naprosto jednoduchá montáž kvalitní zpracování a dělá co dělat má žádné falešné poplachy a nejdaději dávam zálohovou sirénu s vlastní baterii

Odesláno

Tak do pojištění nejdu nechci sponzorovat ty zloděje z pojišťoven až na vyjímky:D takže jsem se předběžně rozhodl pro Autoalarm DS 500 CAN-U protože se napojuje přímo na

Can-Bus takže menší narušení elektriky než u analogového alarmu což je u Peugeotu jak jsem se dočetl taky podstatná věc. Potom ještě jeden model od Magicaru a ten je s pagerem ale opět Can-Bus.:super

Odesláno

V okamžiku když otevřou kapotu jde signál do pageru a já vím že se něco děje samozřejmě profík si poradí už jeden alarm s pagerem mi zachránil auto před vykradením to když jsem měl oktávku.

Odesláno

no vidis a pojistka za 3000 za rok ti zachrani vykradeni ukradeni nehodu vandalství..... alarm je jen bubak na fetky jako doplnek k pojistce

[upravil dne 28/1/13 16:33 od Vítek1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...