Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chcem sa spýtať, v aute cítim smrad z vyfukových plynov. čím to môže byť? demontoval som si teraz fapko tak mozno to bude tym. ale ak by to tym nebolo, kde ide by mohla byt zavada?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Také cítím smrad hned po startu, pak už nic. U 406 mi to dělal vlnovec

Odesláno

to je taka ohybna cast vyfuku nieco ako trubka pletena z oceloveho drotu kusok za motorom resp 407 ho ma medzi prvym a druhym katom(fapom) ktora je urcena na absorbciu vybracii od motoru - motor sa na silentblokoch mierne pohybuje podla zaberu, pripadne vlastnymi vybraciami takze aby mohol byt zbytok vyfuku +/- pevne ulozeny musi tam byt takyto kus...

btw ak by to fukalo cez tesnenia pod vstrekmi bude to miesto od sadzi alebo nie? logika hovori ze ano ale mam rovnaky problem, okolo vstrekov je cisto a na vlnovec to nevypada...

Odesláno

uz viem co myslis ... prvym a druhym katom? su 2 katalizatory? viem ze jeden je nad fapom /ktory uz bohuzial nemam/ a druhy kat je kde? a zeby ten smrad bol z toho vlnovca? to sa mi moc nechce verit ze by to bolo tym ... alebo zeby?

btw. mozem si pozriet rychlou kontrolou ako to vyzera okolo vstrekov? ci je tam nejaky olej alebo niečo? je ku tomu lahky pristup a da sa to vidiet bez nejakej demontaze?

[upravil dne 20/1/13 10:55 od AnRy99]

Odesláno

hned si to potom pozrem ... a ak by bolo to tesnenie zle, tak je to okolo vstrekov nejako zatečené od oleja? alebo ako zistím že mi to dobre netesní?

Odesláno

Chalaniska tak pozeral som tie vstreky ... 3 su uplne pekne ciste a 4. je uplne cierny zasraty. Zrejme tam bude chyba, ci? co sa tyka toho tesnenia, staci vytiahnut ten vstrek a vymenit tam nejaku podlozku? alebo ako to vyzera.

co sa tyka kupy toho tesnenia, po kolko vychadza kus? alebo sa rovno kupuje sada? ci?

[upravil dne 20/1/13 15:24 od AnRy99]

Odesláno

Vyberie sa vstrek a pod ním je medené tesnenie (to máš poškodené), tesnenie kúpiš buď Peugeote alebo v nejakej predajni autosúčiastok. Predávajú ho na kusy, v Peugeote to bude cca 2€ za kus.

[upravil dne 20/1/13 19:04 od Judes]

Guest bimbo34
Odesláno

Já jsem měl ten samý problém, že mi šly splodiny do interiéru...výsledek vstřik prosakoval a byla potřeba na něm udělat i repas vstřiku...cena komplet s prací 3.500,- v origo Pežo HK.

Odesláno

@AnRy99: v anglictine je : do not touch a running system:) , netusim tvoju znalost anglictiny cize: nesahaj do (dobre) beziaceho systemu.

Osobne by som menil len tie, co naozaj treba. Ale myslim, ze bude viac nazorov:)

Odesláno
diki kluci, vymenim tu podlozku. Ale mam vymenit rovno vsetky 4? alebo len ten jeden čo je uplne čierny

Vcera som ti do SZ pisal ze staci vymenit len tu jednu, okem inych tipov co moze byt za problem s tym smradom do kabiny... A dnes sa to pytas znova vo vlakne... Naco mi potom pises? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...