Capy Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 trápí mě to už skoro rok. víceméně od doby co mám auto na lpg. po natankování a vyndání tankovací pistole si dle mého názoru neúměrně odfoukne. při rychlém vyndání pistole - asi půl metrový gejzír plynu z hrdla. při pomalém se musí opravdu dlouho odpouštět až to teče po autě. na několika pumpách už mi řekli že to není normální, i po upozornění si ty blbky stoupnou proti aby dostali plnou dávku (proto si raději tankuji sám) při revizi v lpg servisu mi řekli že je to normální že se s tím ani nedá nic dělat. mě to normální nepřijde. jinak mám toroidní nádrž, šroubovací tankovací koncovku a systém landi renzo. mám trochu podezření multiventil (v podstatě i z důvodu že někdy jde natankovat úplně do plna 100%) Citovat
Driver Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Normální mi to taky nepřijde. U 406ky i u Fáčka co jsem kdysi měl na LPG si ten ventil po vyndání pistole akorát lehce \"ufoukne\". A to, že naplníš nádrž na 100% taky není v pořádku, standartně je to omezené na cca 80%, někdo si to ale nechává odblokovat. Citovat
Ferry Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 chyba bude v kulicce v tankovaci koncovce, ta by mela vicemene okamzite po odpojeni pistole ucpat zpetnym tlakem z potrubi od nadrze tankovaci otvor, nejspis tam bude nejaka necistota, mohla se tam dostat treba voda se soli, pripadne jinej bordel i z plynu na tom multiventilu se muze zasekavat plovak, ale to by nemelo mit vliv na popisovane chovani, ale jen na to pretankovani do 100% Citovat
Dančák Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Určitě to normální není, pokud ti v servisu říkají že jo tak si zajeď do jinýho servisu lpg ať ti na to mrknou.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Vymenit koncovku co je v nárazníku s kuličkou jak psal ferry cca.500 s práci;) je tam unavena pruzinka co pritlacuje tu kulicku je to tim ze nekde na cerp2kach majijj Velky tlak aby tam nacpaly hodne plynu Citovat
Capy Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 aha jen ani nevím jestli tam vůbec nějaká kulička. jak jsem psal mam tu koncovku šroubovací a hned za tím je potrubí nevím jestli tam vůbec nějaká kulička je není tam vidět. podle obsahu co vyletí bych tipnul že se vyfoukne celé potrubí až k nádrži. to tankování mi nevadí někdy plním do plna když hned jedu dálku jinak si rezervu dělám sám aspoň se na to dá najet cca 400km Citovat
Capy Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 jinak mam tam tedy tohle náhrada je tedy toto? a pak by měl být pokoj http://www.fedorauto.cz/index.php?tabpage=15&taboffset=15&ts=1&epc=4738&oid=2735394 Citovat
Ferry Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 kulicka je tam videt, to co se leskne v te dire, to je prave ona, je videt, ze je hodne zapadla, mela by byt v podstate nacpana v tom otvoru, takze evidentne nefunguje a to je ten problem Citovat
Capy Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 tak ve středu se vyřeší. výměna tankovací přípojky:papa Citovat
Capy Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 tak jsem po výměně přípojky už to nefouká jen si pšoukne k tomu rovnou revize. ulomil se tam jeden ze dvou dorazů na kuličku a pod ten druhej se šprajcla mrcha jedna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.