Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes se mi rozsvítila kontrolka ESP / ASR. Dělali mi brzdy (destičky a kotouče) a geometrii. Může to být čidlem nebo i geometrií, že je volant trochu přesazený? Díky za rady

Odesláno

Viděl bych chybu asi v tý geometrii, volant musíš mít rovně!!! Špatně si to nastavili a tím pádem ti ted hází chybu to esp, snímač polohy volantu - zkalibrovat

Odesláno

Jj, ale ať udělají geo aby byl volant rovně. Reklamovat. Pokud to nepomůže, tak jedině potom kalibrace. Když mi dělali naposledy geometrii, tak jsem se vracel třikrát dokud nebyl volant rovně.

Odesláno

JJ pravda hodně na tom záleží. Dobrej technik ti udělá geo napoprvé. Docela jsem čuměl, seděl v autě asi 2 minuty, než srovnal volant. To bylo milimetr sem, milimetr tam, ale nakonec super. Měl jsem to po výměně ramen přední nápravy. Nejdřív jsem se na to vys.al a po měsíci byla guma v řiti.

Odesláno

Je třeba nechat zklaibrovat volant diagnostika z aukra to zvládne, ale volant by měl být rovně, takže v první řade reklamace na geometrii.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...