kengous Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Dnes se mi rozsvítila kontrolka ESP / ASR. Dělali mi brzdy (destičky a kotouče) a geometrii. Může to být čidlem nebo i geometrií, že je volant trochu přesazený? Díky za rady Citovat
Dančák Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Viděl bych chybu asi v tý geometrii, volant musíš mít rovně!!! Špatně si to nastavili a tím pádem ti ted hází chybu to esp, snímač polohy volantu - zkalibrovat Citovat
HonzaZ Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Jj, ale ať udělají geo aby byl volant rovně. Reklamovat. Pokud to nepomůže, tak jedině potom kalibrace. Když mi dělali naposledy geometrii, tak jsem se vracel třikrát dokud nebyl volant rovně. Citovat
lubosch Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 JJ pravda hodně na tom záleží. Dobrej technik ti udělá geo napoprvé. Docela jsem čuměl, seděl v autě asi 2 minuty, než srovnal volant. To bylo milimetr sem, milimetr tam, ale nakonec super. Měl jsem to po výměně ramen přední nápravy. Nejdřív jsem se na to vys.al a po měsíci byla guma v řiti. Citovat
kengous Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 Díky, nechám udělat geometrii znovu. Citovat
Jirka 807 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 mě takhle svítila kontrolka když mi zůstala trochu vyset ručka a nešel taky tempomat až když sem to vrátil tak šlo vše a nebo nějakej bordel u čidla. Citovat
tyjo Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Je třeba nechat zklaibrovat volant diagnostika z aukra to zvládne, ale volant by měl být rovně, takže v první řade reklamace na geometrii. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.