Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko peugeot team - nevedel by mi nekdo poradit kde sa zapaja cidlo ktore snima olej a ukazuje na palubke ? totiz rucicka sa mi ani nehne a chcel by sem to dat dokopy....:myslim auto peugeot 306 HDI rv99

[upravil dne 16/1/13 19:10 od branislav89]

Odesláno

neviem myslim ze pri nastartovani by to malo ukazat hodnotu a potom zase klesnut ale to je iba moj dojem hlavne musim najst to cidlo . viem akurad ze niekde pri hmlovke na vodicovej strane je nejaky kabel odpojen aj s koncovkou ale netusim kde mohla byt zapojena lebo na dlzku kabla som nenasiel ziadnu zasuvku:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

muže mi nekdo poradit mám pežota 306 výroba 1997, na palubovce mi vždy svítil ukazatel oleje a ručička se vždy při nastartování zvedla a pak zase klesla. Ted při nastartování se ručička ani nehne a ukazatel nesvítí a je to na off min. což chápu že asi olej jako je na minimu. olej mám nove meněný a vše po výmene fungovalo i ten ukazatel na palubce a ted z ničeho nic nereaguje. Čím to muže být? že by nějaká pojistka?

Dále mi stříká olej z té měrky jak se měří hladina oleje v motoru a mám celej motor zastříákanej nak nevím čím to je. koukala jsem na stav oleje a mám to mezi dvema ryskama.

Děkuji za rady :-) :(

Odesláno

ahoj, mám novší model a ukazuje mi najprv hladinu, potom po štarte pár sekúnd teplotu.

Po výmene oleja mi to nefungovalo asi 5 štartov a potom sa to spamätalo.

Čím to môže byť, neviem, a ani čím to bolo v mojom prípade

Odesláno

Druhý problém väčšinou spôsobujú upchaté hadice odvetrania motora. V chladnom počasí sa v nich usadzuje emulzia ktorá môže pri mrazoch a krátkych jazdách zamrznúť. Treba prečistiť hadice odvetrania.

[upravil dne 28/1/13 17:13 od pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...