branislav89 Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Zdravicko peugeot team - nevedel by mi nekdo poradit kde sa zapaja cidlo ktore snima olej a ukazuje na palubke ? totiz rucicka sa mi ani nehne a chcel by sem to dat dokopy.... auto peugeot 306 HDI rv99 [upravil dne 16/1/13 19:10 od branislav89] Citovat
vix Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 V olejové vaně je spirála. Zkus hledat někde okolo. Citovat
Lubo181 Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 a to mas na mysli ten rucickovy ukazovatel lebo mne to tam dajako tiez nemoc fuguje nevie dakto ako by to malo fungovat presne Citovat
branislav89 Odesláno 16. leden 2013 Autor Odesláno 16. leden 2013 neviem myslim ze pri nastartovani by to malo ukazat hodnotu a potom zase klesnut ale to je iba moj dojem hlavne musim najst to cidlo . viem akurad ze niekde pri hmlovke na vodicovej strane je nejaky kabel odpojen aj s koncovkou ale netusim kde mohla byt zapojena lebo na dlzku kabla som nenasiel ziadnu zasuvku:myslim Citovat
Tantor-BN Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 pošli fotku... ten kabel neni od hmlovky ? Citovat
branislav89 Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 poslem len trosku nakidalo snehu tak dufam ze sa tam dostanem behom zajtrajska a neni to od hmovky, hmolovky idu ok Citovat
lindita.s Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 muže mi nekdo poradit mám pežota 306 výroba 1997, na palubovce mi vždy svítil ukazatel oleje a ručička se vždy při nastartování zvedla a pak zase klesla. Ted při nastartování se ručička ani nehne a ukazatel nesvítí a je to na off min. což chápu že asi olej jako je na minimu. olej mám nove meněný a vše po výmene fungovalo i ten ukazatel na palubce a ted z ničeho nic nereaguje. Čím to muže být? že by nějaká pojistka? Dále mi stříká olej z té měrky jak se měří hladina oleje v motoru a mám celej motor zastříákanej nak nevím čím to je. koukala jsem na stav oleje a mám to mezi dvema ryskama. Děkuji za rady :-) Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 ahoj, mám novší model a ukazuje mi najprv hladinu, potom po štarte pár sekúnd teplotu. Po výmene oleja mi to nefungovalo asi 5 štartov a potom sa to spamätalo. Čím to môže byť, neviem, a ani čím to bolo v mojom prípade Citovat
pastorek Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Druhý problém väčšinou spôsobujú upchaté hadice odvetrania motora. V chladnom počasí sa v nich usadzuje emulzia ktorá môže pri mrazoch a krátkych jazdách zamrznúť. Treba prečistiť hadice odvetrania. [upravil dne 28/1/13 17:13 od pastorek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.