Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jakou mate rezervu pro pripad ztraty prijmu?  

1. 1. Jakou mate rezervu pro pripad ztraty prijmu?

• jiz nemam na vydaje (zacina exekuce]
      1
    • 0 mesicu rezerva
      26
    • 1-3 mesice rezerva
      22
    • 4-6 mesicu rezerva
      10
    • 6-12 mesicu rezerva
      7
    • Rok a vice
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

ja ako ovecka prezijem, pokial travicka porastie... a kym ma skaredy velky vlk nezozerie...

a ked mi tam budu cengat taketo krasky tak to bude zuzo...

budem to zmykat od rana do vecera...

Thanks-Smokey-shortfilm-3.png

sory za OT :D

Odesláno

ještě ani nemam trvalý zaměstnání, finanční zásobu mam slušnou, platim si na penzi...

ten kdo nemá v dnešní době rezervy ( +si třeba ještě vezme leasing na ojetou šunku, aby byl před sousedem borec) je hlupák

Odesláno

nesud druhych...

vies nie kazdy ziskal slusnu financnu zasobu z ktorej si bez zamestnania moze uz na penziu platit... ;)

ale mas pravdu... ak si niekto kupi auto aby machroval pred susedom a kvoli nicomu inemu tak ano je hlupak.

Odesláno

To je problem väčšiny ludí aj z môjho okolia. Kupujú si to, na čo nemajú peniaze ... Alebo dokonca na to míňajú svoje peniaze ...

Koľkokrát som počul, že jazdím na starej šunke, a prečo si nekupim toto, a prečo si nekupim tamto... Ano, mohol som teraz jazdiť na 7 čkovom jazdenom bavoraku, a mohol som byť neskutocny macher, ale popritom by som dalej byval u rodicov, pripadne v najme, a cast vyplati by som daval asi len do servisu ...

Preto sa často čudujem ludom, ktory maju len velmi malu finančnu rezervu, ked vobec nejaku, ze sa hrnu do \"drahych\" aut, aby sa mohli pred svetom ukázať. Z môjho pohladu, je auto, jednou z najhorších investícií ... Pokial teda nie je na to, aby Vás živilo, tj ho potrebujete k podnikaniu, alebo na dochádzanie do lepšie platenej práce ...

A to sa mi zdá, že si vela ludí neuvedomuje ...

Odesláno

ja si to uvedomujem ale je mi to jedno :D

a akosi sa nemozem dokopat k tomu mat taketo priority :P

aj ked teda, nemam auto na ukazovanie (ani nic ine :D) ale preto ze ho chcem :P

aj ked 607 som nechcel :D

Odesláno

To nebolo primarne myslene ani zdaleka na teba ...

Aj ked ty si obdobny pripad, ale aspom slušne, resp. nadpriemerne zarobíš ... Osobne poznám bývalého spolužiaka zo strednej ktorý celkom dávno ako pracovník na zvarovni v jednom nemenovanom závode, si niečo ušetril, zobral spotrebák, a a hladal auto...

O čom som bol prekvapenejší, ked prišiel na Mercedes S 320 Cdi v long verzii v plnej palbe na vzduchovom podvozku :D Kupa super, az na to, ze sa mu ten vzduchac, resp. jeden vak a nieco okolo posralo po par mesiacoch :D A aky bol prekvapeny, ze tie diely nevie zohnat v autokelly, resp. len v mercedesi :D

To su tie extremy ...

Ale kazdý má predsa svoj rozum, a kazdý ma priority inde ... 607 je podla mna nahodou parádička :) Odjakživa som mal \"úchylku\" na velké, silné autá ... Ideálne taký 7 minový bavorák, aspom 745i, proste benzin, 8 valec, a uplne ze si to valit mestom 50 tkou :D Vtedy som mal s toho auta uplne najlepsie pocity :D

Odesláno
no, veta: ze samejma dvojkama by me v CV uplne neuchvatila, jsem na tom podobne, ale me nechtej, protoze mam velkou praxi jsem drahej, a nebo nemam plynulou ANJ. Uz me to sere, fakt

Halooo??? Takovy veci se snad do CV nepisou ne ? Mam maturitu / nemam maturitu. Tecka. Ja maturoval za 2-3-2-4 a myslis,ze se me na to nekdy nekdo ptal ? Ho*no ;):papa

Odesláno
Podle toho, že šéf je Turek s německým pasem a náš Polák se baví jen anglicky, myslím, že v angličtině budu muset trochu zabrat. Dávání slovesa někam k začátku věty mi už asi moc nepomůže.

... ruština je progresiv tak za 10-15 let, příští rok bych to viděl spíše španělština/francouzština pro idioty.

Tak idiota snad naucit zmaknu (francouzstinu) tak az nebudes vedet co s volnym casem prijed do Prahy adresu uz znas :D:papa

Odesláno

Francouzštinu jsem chtěl, děsně se mi líbí, ale skončil jsem u první lekce, to je na mě fakt moc. Ale aspoň žena umí, tak se tam neztratíme, když jedem na dovču.

Odesláno

oddie : Ja se ucil francouzsky odmala, mama delala 20 let tlumocnici a prekladatelku na volny noze a ja uz jako malej harant zvedal doma telefony (\"bonžůůůůr..\") :)

Je to narocnej ale krasnej jazyk, francouzi jsou v pohode lidi i kdyz nekdy cakli a hlavne je to kousek tam dojet ....

Anglictinu jsem mel jeste dyl ale na rozdil od FR jsem se \"tam\" (za \"kanál\",za ocean..) nikdy nedostal a trochu me to nekdy stvalo ..Az loni se mi tak trochu \"splnil sen\" :)

A btw v praci vyuzivam oba jazyky, jeden z mala duvodu, proc nemam uplne spatny prachy i na Prahu.

Odesláno
Optimista se učí anglicky, pesimista se učí čínsky, realista se učí střílet...

:D :D :super

Odesláno
nesud druhych...

vies nie kazdy ziskal slusnu financnu zasobu z ktorej si bez zamestnania moze uz na penziu platit... ;)

ale mas pravdu... ak si niekto kupi auto aby machroval pred susedom a kvoli nicomu inemu tak ano je hlupak.

jak nesuď druhých, vím jakej mam příjem, musim vědět jaký si můžu dovolit výdaje. O ničem jiným to není

Odesláno
no aspon mame uchylku rovnaku :P

ked tu zaznelo (alebo teda v inom vlakne) ze si kupujem picoviny :D

[upravil dne 16.1.2013 21:48 od Y2K]

Tak ono realne to auto picovina je :D Povedzme si otvorene :D

Ale 1. Septembra som vozil svadbu na A8 Long 4.2 FSI 2007/12 ty mesiac ... Uff, nechcel som s toho auta vystupit :D Na druhej strane neskutocne uspavalo v noci :D

Ale bola pozicana od Pecha z bazaru, pred tym HC, ak si pametas :) Vtedy mi dal previest ked som dohadoval audinu aj 7 čku 745i ... Uplne origo stav, ale chalan co mu to predal, tam nechal spravit ladene vyfuky ... A to bolo uplne ze, normalne som vtedy rozmyslal, ze hej, kup ho, nebud debil :D :D :D

Ale udrzal som sa ... V kazdom pripade, ked sa bude darit, si raz kupim toho baworaka, nejakeho stareho, ako 3 tie auto do rodiny :D :D Za tym si stojim, ale to bude musiet byt zase financne lepsia situacia ... A hlavne bude musiet byt garaz ...

Odesláno

Jak tak koukám na ty výsledky... Nejhorší je, že čím víc lidí je bez rezervy a nadoraz, tím líp pro těch pár, které mají volné prachy navíc. Když někomu dojde dech, dostanete se pak k levným autům, barákům, vybavení, co všechno musí rozprodat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...