Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aj vy máte sneh v saní vzduchu pre bufík? Včera som prešiel cez vyššiu kopu snehu, tak ma aj napadlo, že či som to neupchal tak som vybúchal a vyšparchal asi za 10 l kýblik snehu. Ale dnes som cez žiadne snehové kopy nešiel a zas tam bol aj tak sneh. Asi to tam nahádzalo predné koleso teraz.

Máte aj vy taký problém? Teoreticky by to nemalo veľmi vadiť, či?

Odesláno

Kde to jezdíte, já v tom nikdy nic neměl. A nebo jsem tam možná jen nekoukal.

Odesláno

Ono je to hned vedle sebe a také jsem si to dlouho myslel že to je jedna věc. Divné, že topení umístili hned vedle chlazení.

Odesláno

No kde jezdím. Všude, kde to jde :D V zimě stačí projet hlubokým sněhem a je to v tom chlazení naftya za chvíli je z toho kus ledu :( No a v létě jezdím u pantáty loukou, po kempech a tak jsem tam měl zase trávu. Chjo

Já jsem se divil, že je vůbec taková věc potřeba (ten chladič nafty), filtr má vyhřívání a pak se to zase chladí, ale bylo mi to vysvětleno, že je to třeba, že to čerpadlo hodně ohřívá.

Odesláno

nic se nediv já to jednou utrh chladič mi tam zůstal na hadicích ale plasty sem nechal na zemi a držák chladiče sem urval na jedný straně a zvohybanej ta pakárna když sem to dával do hromady .:bojim

Odesláno

To je, pokud jsem to dobře pochopil chladič nafty která se vrací zpět do nádrže. Proč je potřeba jí chladit tak to už nevím, ale třeba k vůli vznícení, či co.

Odesláno

Ohřívá se když je ledová, aby se rozpustil parafín.

Chladí se, protože se v čerpadle dost stlačuje a tim zahřívá.

Ten trychtýř je tam fakt dost blbě. 406 to myslim má taky, ale jenom naležato, bez přívodu vzduchu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...