Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chladič poznáš. Vzadu je žebrování. Pokud to nemá koncový stupně tak tam je jen plech.

Jinak já mám neMUX a rádio bez koncovejch stupňů. Mezi 2-3 hlasitostí skok jako kráva a nějaký nastavování na diag beze změn. :( Měl jsem tam rádio s koncovejma stupněma a chovalo se to úplně stejně.

Zesik si prostě vezme signál z repro konektoru a hlasitost se koriguje přes ten žlutej konektor zezadu.

P.S. To rozšroubuj a uděj fotku vnitřku a hned se bude vědět. ;)

[upravil dne 15/1/13 22:07 od Dave_k]

Odesláno

To máš s JBL?

Žlutej konektor v rádiu zapojenej?

Ono těch druhů bude asi povícero když koukámm na ty čísla typů.

1633A se zesikem - allegro

1646A (B) bez zesiku - allegro

1646A © bez zesiku - moje

2381A - Ducatista

Jedině nějaký datasheety od výrobce. :myslim

[upravil dne 15/1/13 22:19 od Dave_k]

Odesláno
To máš s JBL?

Žlutej konektor v rádiu zapojenej?

dyk rikam ze mam JBL. A delal jsem to s Johnem, chudak se s tim trapil hodinu a stejne jsme to zesileni nedokazali vypnout.
Odesláno

Tak proto shanim jiny radio. To moje ma uplne jiny cislo PU-...., tohle co mam ted moznost koupit uz ma PU-... stejny jak John, jen na konci to pismenko v zavorce je jiny, tak babo rad jestli to pojede nebo ne :aut

Odesláno

Nikdy jsem nezkoušel jekej by na zesik mělo vliv, kdyby se odpojil ten žlutej konektor z rádia. :myslim

Dle schématu je tam jen signál \"VOICE SYN +\" a \"VOICE SYN -\". :myslim

No když to teď prohlížím tak ten žlutej je asi pro navigacu.

[upravil dne 15/1/13 22:40 od Dave_k]

Odesláno

presne tak, tten horní konektor kterej se skládá ze 3 menších tam vůbec být nemusí, je to pro navigacu a CD changer/MP3 modul. Ten prostredni je na 8 repráků a spodní je signál + komunikace s autem.

Odesláno

ale na stitku toho radia by mohlo byt to dlouhatanske cislo (ted z hlavy nevim, kolik to ma mist, asi 9) ty kratky objednaci kody peugeot tam samozrejme nejsou, to vim

Odesláno

tak to je to jiný číslo, to nad čárkovým kodem - 96473407 ZL

a podle toho čísla mi to ve tvoji tabulce našlo:

OZNAČENÍ 9647340777

- AUDIOSYSTÉM S PŘEHRÁV KOMPAKT DISKŮ A RDS \"RD3\" A BEZ ZESILOVAČE S EQUAL A DÍL DÁL KÓD

Tak by to snad mohlo být ono, díky Ferry :papa

Odesláno

no ale to znamena, ze to je urceny do auta bez JBL, takze koncovy zesilovaci stupen ma, ty potrebujes aby to bylo \"se zesilovac s equal ..\"

EDIT, ale ja teda s koncovym dvojznakem ZL vubec nenasel

[upravil dne 16/1/13 13:26 od Ferry]

Odesláno

A tohle jsem našel na ebay, je teda nereálně drahý, ale je 100% z Coupe 2004 s JBLkem a zadní strana je plech vizuálně stejnej, jak na tom, který mám možnost koupit. On asi ten chladič měly starý rádia, ty nový mají zadní plech stejnej at mají vnitřní zesilovač nebo ne.

post-37776-14109628970646_thumb.jpg

[upravil dne 16/1/13 13:58 od Ducatista]

Odesláno

na anglickým ebay jsem našel úplně stejný radio PU-2473A(B), tak jsem vyčůraně napsal majiteli, jestli to je z auta s nebo bez zesilovače JBL. Během 5 minut přišla odpověď: \"From a car without amp, regards staffy\" Těm posledním 2 slovům nerozumím, ale ty první 4 stačí - auto nemělo zesík, takže opět nic... :-(

A přitom to rádio má stejný označení, jen poslední písmenko v závorce je jiný PU-2473A(B) - kdyby tam bylo (G) tak by to šlapalo :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...