Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas.

mam taky problem niekedy pri jazde 70-90 mi zacne cukat (trhat) s autom ako keby lapal po dychu preco co to moze robit? robi to niekedy aj ked pridavam plyn.

Peugeot 307 2.0Hdi 66kw

vycisteny erg ventil a auto ide normalne

[upravil dne 8/2/13 17:22 od SisakT]

[upravil dne 13/1/14 10:42 od SisakT]

[upravil dne 13/1/14 10:43 od SisakT]

• O 11 měsíců později...
Odesláno

66 kW motor je natolik očesaný, že nic jako FAP, IC, dvouhmotou spojku nemá. Má i obyčejné turbo. Proto mám ten motor tolik rád :D

Cukání může dělat DRV ventil. U mě to dělala nafta, byla špatná, buď zanesla filtr nebo tuhla, pak to škubalo. Nakonec to odnesl i DRV ventil. Po nasazení nového filtru, kupování doufejme lepší nafty a výměně DRV je to OK.

Jenom s tím rozdílem, že u mě to cukalo při jakékoliv rychlosti.

Odesláno

Něco podobnyho dělala xsara 66kw hdi moji zeny. Občas to jelo v nouzaku nebo trvalo dlouho, než se motor po vypnutí klíčkem vypnul.Nakonec to i párkrát chciplo za jízdy. Dělal to drv ventil. Vymontoval jsem ho z čerpadla, byla na něm nějaká špína, hadrem to moc nešlo očistit, tak jsem to v praci ofoukal vzduchem, namontoval zpět a pak už to bylo bez problémů, bylo to asi v listopadu 2012.

Diagnostika říkala, že je malej tlak v railu.

Odesláno

Když jedeš 40 dáváš 4ku? Ty bláho, kolik to má otáček, 1250? To motor v těch otáčkách moc klidný nebude a průtok bude malý, takže klidně ten DRV.

70 na 5 je už OK, to je 1500 ot. ... cukat by to nemělo ... ale klidně to mohou být silentbloky motoru, když je to v takto nízkých otáčkách. ;)

Odesláno

to 40 v 4 bol len priklad nejazdim tak tak sa jazdit ani neda....proste ide oto ze to trha ako ked mas zaradenu vacsi stupen pri malej rychlosti....

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...