Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den,

cerstvo som presedlal z Grand C4 Picasso do 5008. Na C4ke som vedel nastavit iny sklon spatneho zrkadla pri zaradeni spiatocky. Na 5008 sa mi to zatial nedari, treba tuto funkciu nejako specialne aktivovat alebo ju 5008 nema?

Dakujem

Odesláno

Nevím jak u 5008 ale u 407 je to součástí paměti sedaček...pokud paměti sedaček nemáš , nebudeš mít ani zrcátka.....a zrcátka bez paměti toto neumí....

Odesláno

To by se mi taky líbilo, bohužel jsem žádnou takovou funkci neobjevil. Elektrické seřízení sedadel nemám. Takže jedině sklopit nastavovacím čudlíkem, tak to občas dělám.

Odesláno

Obávám se, že to nepůjde, v návodu 5008 nic takového není. Sám za sebe, kolikrát jsem si při zařazené zpátečce nastavil zrcátko. Po vyřazení se nikdy nevrátili zpátky. 5008 je spíš 308 než 508, bohužel.

[upravil dne 14.1.2013 14:54 od Pacho69]

Odesláno

Na 607 bylo ještě podmínkou po zařazení zpátečky zapnout blinkr - anebo před???

Ale spíše to zlobilo, zrcátka se nevracela přesně do původní polohy a po několika cyklech mířila úplně jinam. Takže jsem rád, že to už nemám.

Odesláno
Dobry den,

cerstvo som presedlal z Grand C4 Picasso do 5008. Na C4ke som vedel nastavit iny sklon spatneho zrkadla pri zaradeni spiatocky. Na 5008 sa mi to zatial nedari, treba tuto funkciu nejako specialne aktivovat alebo ju 5008 nema?

Dakujem

Muzes popsat nejske dojmy resp tebou zaregistrovane rozdily mezi picasem a 5008? Picaso jsem mel taky v hledacku kdyz jsem vybiral nove auto.

Odesláno

Je to zbytečnost. Jednodušší je, mít zrcátka trvale nastavená tak akorát. Když je skloněné, tak zase nevidíš do dálky, což je někdy při couvání potřebné. Na 607 mě to spíš obtěžovalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...