Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P508 barva interiéru  

2 hlasy

1. 1. P508 barva interiéru

• světlý interiér
      11
    • tmavý interiér
      9

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Záleží aj od farby exteriéru ale ja by som šiel určite do svetlej i keď sám mám tmavú - skladovka iná nebola. Inak tu hnedú Cohibu som videl aj live a je to iná liga :).

Odesláno

Černá je klasika. Tím myslím nejde nic pokazit. Světlá by mohla přidal autu něco do elegance a zdání \"luxusu\" :) ale live jsem to neviděl a riskovat jsem to nechtěl. Ono obrázek je jedna věc, realita může být úplně jiná...

Odesláno

Mám vse světle,bila kůže,pristrojovka..vypadá to úplne jinak než v té klasické tmave,je to veselejší, někdo rekne ze se špatně udržuje a špina víc vidět..nesmysl,měl jsem to pruble z minulého auta a bez problému,předesilám ze mám dvě malé prasatka 3 a 10 let..:)

Odesláno

Simpi: dík za poznatek ... anketa je taky vyrovnaná. Pro mě už je to jenom informace. :) Podle všeho se mělo auto dneska \"narodit\" a bude to černoch :) Známý má BMW5 ve světlé kůži a vypadá to moc hezky :) Ono ale asi je rozdíl světlá kůže a světlá látka ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...