rinnegato Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Panove potrebuju poradit.Mam el. sedacky a po zamknuti auta se mi NEKDY stane,ze mi sedadlo ridice odjede az dozadu.To same se stane vzdy,kdyz dojedu,vypnu motor,vytahnu klicek a dvere otevru az cca 30 vterin po tom.Stejne tak se mi NEKDY stava,ze po vypnuti motoru,nez uplne vypnu klic,tak se mi sklopi zrcatka k autu.Oboje je vlastne z jedny jednotky,tak. Pocitam,ze to bude spolecna zavada. Nevim ale,jakej je normalni stav-ma sedacka odjizdet a zrcatka se sklapet nebo ne? Pripadne nema nekdo schema zapojeni techdle veci?Uz síi s tim neťvim rady. [upravil dne 13.1.2013 10:04 od rinnegato] Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 zatuhlej mechanismus aretace nebo ochozene zoubky na tom aretacnim mechanismu, prinejhorsim sehnat jinou sedacku nebo jeji kostru a prehodit calouneni Citovat
rinnegato Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 Nenene...mechanismus to určitě není-je to nějaký zádrhel v elektrice,ale nevím ani jak to má fungovat správně, tak nevím ani jakou chybu mám řešit.... Citovat
P607Olda Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Popis, jak se to má chovat, najdeš v Návodu k autu. Ani nepíšeš rok výroby. 607 z roku 00 se chovala tak, že si pamatovala celkem 4 polohy sedadla a zrcátek: 2 různé klíče a 2 v paměti na tlačítka označená 1 a 2. Citovat
rinnegato Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 V návodu k autu nic o tomhle není. Je tam jenom jak si nastavit sedadlo,jak to uložit do paměti a jak to z paměti vyvolat. Jestli se má sedadlo samo při zamknutí auta posunout dozadu tam není (ale to podle mě neznamená, že to tak nemůže být). Jinak mám rok 2002. Citovat
P607Olda Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 2002 byl přelom systému na MUX. Jakého tvaru máš páčku ovládání radia? Váleček anebo placka s tlačítky? Samozřejmě, že to nemá samo nikam jezdit. Kam to má samo jezdit je popsáno v návodu. Když tak nascanuj tu stránku. Zřejmě si řídící počítač něco plete. Prosím o odpověď (MUX) a scan návodu. Citovat
rinnegato Odesláno 19. leden 2013 Autor Odesláno 19. leden 2013 Navod mam jen takove j co jsem stahl z netu-originalu k autu uz se asi nedopatram. Packy tempomatu a radia mam ty placatej si. Citovat
P607Olda Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Tak dej ten navod, co jsi stahl z netu. Nekde tam bude pricina, mozna spatny spoj na konektoru nebo na prepinaci. Citovat
rinnegato Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Tak tady stránka o sedačkách z návodu. Citovat
P607Olda Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Vypadá to že je špatný spoj v tlačítkách anebo v konektoru. Předpokládám, že elektronika to vyhodnotí jako stisk tlačítka 2 a přesune se do druhé polohy. Zkus: - poklepat na tlačítka (nestiskout), jestli to taky zareaguje - zahýbat konektorem pod sedačkou anebo zkus na paměť 2 nastavit tutéž polohu, jako na 1, jestli to zase bude odjíždět dozadu. [upravil dne 20.1.2013 14:22 od P607Olda] Citovat
rinnegato Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 Jo ještě jsem zapoměl říct jednu podstatnou věc-nastavování na polohu 1 vůbec nefunguje, takže jezdím na polohu 2. Tlačítka v sedačce jsem mšl už rozebraný-jsou ted uvnitř vyčištěný od veškerejch nečistot, znovu sestavený a mám to i proměřený, že po stisku tlačítek (M, 1 nebo 2) se to projeví i na odporu, který měřím na konektoru. Ale jednotka mi na stisk 1 vůbec nereaguje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.