Driscoll Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 no mám tam ten malý mono LCD, takže jestli tam je ta jednotka, to teda netuším... až to vyzkouším, tak poznám . A pak budu hledat další nesmysly na to, abych to všechno zprovoznil ...... Citovat
HonzaZ Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 A co všechno tedy máš k instalaci velkého displeje? Citovat
Driscoll Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 kromě propojovacích kabelů a gps antény bych to měl mít všechno. to poznám až časem nebo až koupím celý auto na díly, tak tam bude určitě všechno... Citovat
groovred Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 No pravě dle serviceboxu tam ta jednotka pro zpracovani obrazu v autach z monochromatickym displejem není, normálne by mela byt za kaslíkem spolujezdce viz. foto. Citovat
Driscoll Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 to se podívám teda v sobotu, jestli tam něco takového vůbec mám :-) Citovat
dolphy68 Odesláno 25. květen 2014 Odesláno 25. květen 2014 No pravě dle serviceboxu tam ta jednotka pro zpracovani obrazu v autach z monochromatickym displejem není, normálne by mela byt za kaslíkem spolujezdce viz. foto. Tak já tam tu jednotku nemám,servicebox nelže,píšu si to na seznam potřebných věcí Citovat
groovred Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 no to jo,ten bohužel nelže, mam takovej pocit že ten kábel z velkeho displeje vede pravě do ty jednotky, ne do rádia jak si mnozí myslí ale nechce se mi rozebrat půlku auta abych to ověřil [upravil dne 28/5/14 04:52 PM od groovred] Citovat
dolphy68 Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 No podle tohoto obrázku to opravdu vypadá,že rádio má s velkým lcd pramálo společného,nebo se pletu? Citovat
groovred Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Nepleteš projdi si to francouzke forum, možna ti malinko pomůže chrome překladač Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.