třídvířko Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Ahoj. Tak jsem známému měnil turbo,ale nastal problém,po nastartování a asi pěti minutá chodu na volnoběh,jsme lehce přidali plyn a nastal problém,někde nám to nasálo olej a motor začal točit jak magor,musel ho vzdechnout přes rychlost.Natočily jsme ho znova,ale stále kouří.Všechny hadice i intercoler vyčistil,bylo to plné oleje.Tak a teď proč to nechodí???Jinak se teda jedná o Lagunu 2.2 dci r.v.2002 Za každé poznatky děkuji Citovat
Dančák Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Bylo to turbo nové nebo z vrakáče? Zalili jste ho olejem? Citovat
třídvířko Odesláno 12. leden 2013 Autor Odesláno 12. leden 2013 Byl to repas,olejem jsem zalil,jde o to,jestli všechny trubky sání vyčistil,to si dělal sám,ale tvrdí že jo.Tak nevim Citovat
mxmen Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 tak toto jsem viděl na vlastní oči,je to docela nepříjemná záležitost,motor se točil jak závodní motorka a pak se zastavil sám a bylo po něm. Horší bylo že to bylo v servisu a auto zákazníka a tak oprava šla za mechanikem který nepročistil intercoler a hadice. Motor se potkal,dokonce se i střihly šrouby na setrváku a ten udělal díru do frémy převodovky, prostě masakr. Řekl bych že vám asi skočil rozvoďák a možná se i potkal Citovat
třídvířko Odesláno 12. leden 2013 Autor Odesláno 12. leden 2013 Rozvoďák neskočil,znovu jsme ho na volnoběh natočili a normálně jde,ale je tam asi furt olej,hulí to jak tatra. Citovat
berla2,0hdi Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 výfuk bude asi taky plný oleje jestli neubývá z motoru olej mohlo by to být tím výfukem taky jsem měnil na sceniku turbo a ještě dlouho to hulilo než se výfuk vyfoukal [upravil dne 12/1/13 13:52 od berla2,0hdi] Citovat
třídvířko Odesláno 12. leden 2013 Autor Odesláno 12. leden 2013 Ahoj.Tak turbo bylo totál vymlácený,vycuclo mu to právě i olej,lopatky v hajzlu,no KO.Z motoru olej zdáse neubývá.Mám to teda skusit projet,aby to schruplo i ty zbytky?Jinak nechcípnout to přes rychlost,tak to asi vylítalo všechno... Citovat
straki007 Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Nech to bezet. Pak s tim jedte ale nejspis ve tme:D Drzte maximalne 2500 rpm alespon 5km. Pak vic pridavat a melo by to byt ok. A nebo rozebrat komplet vsechny hadice tlakove od turba az k sani a vysusit od oleje vcetne IC. Citovat
Michal.x Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 ono 2.2 dci je vubec povedenej motor když neodejde turbo tak vypadaj lágry na klice 3x sem to zažil a všechny měli poctivejch 100000 je to nesmyslnou výměnou oleje po 55000km když se vymění po 10000 tak turbo i lágry nalítaj klidně 300000 a máte štěstí že ste to zastavily protože na tento motor se stojej na vrakáčích roční fronty Citovat
třídvířko Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Ahoj.Tak jsme auto projeli,vyčmoudikovalo se a je to v cajku.Tak doufám,že mu bude chvíli šlapat Jinak dík moc za rady... Citovat
Toxi5 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Nevíte někdo jaky je postup výměny turba u peugeota 406 1.9TD?je to složity? a nutny?dá se to přemeřit?díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.