Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Tak jsem známému měnil turbo,ale nastal problém,po nastartování a asi pěti minutá chodu na volnoběh,jsme lehce přidali plyn a nastal problém,někde nám to nasálo olej a motor začal točit jak magor,musel ho vzdechnout přes rychlost.Natočily jsme ho znova,ale stále kouří.Všechny hadice i intercoler vyčistil,bylo to plné oleje.Tak a teď proč to nechodí???Jinak se teda jedná o Lagunu 2.2 dci r.v.2002

Za každé poznatky děkuji

Odesláno

tak toto jsem viděl na vlastní oči,je to docela nepříjemná záležitost,motor se točil jak závodní motorka a pak se zastavil sám a bylo po něm. Horší bylo že to bylo v servisu a auto zákazníka a tak oprava šla za mechanikem který nepročistil intercoler a hadice. Motor se potkal,dokonce se i střihly šrouby na setrváku a ten udělal díru do frémy převodovky, prostě masakr.

Řekl bych že vám asi skočil rozvoďák a možná se i potkal

Odesláno

výfuk bude asi taky plný oleje jestli neubývá z motoru olej mohlo by to být tím výfukem taky jsem měnil na sceniku turbo a ještě dlouho to hulilo než se výfuk vyfoukal

[upravil dne 12/1/13 13:52 od berla2,0hdi]

Odesláno

Ahoj.Tak turbo bylo totál vymlácený,vycuclo mu to právě i olej,lopatky v hajzlu,no KO.Z motoru olej zdáse neubývá.Mám to teda skusit projet,aby to schruplo i ty zbytky?Jinak nechcípnout to přes rychlost,tak to asi vylítalo všechno...

Odesláno

Nech to bezet.

Pak s tim jedte ale nejspis ve tme:D

Drzte maximalne 2500 rpm alespon 5km.

Pak vic pridavat a melo by to byt ok.

A nebo rozebrat komplet vsechny hadice tlakove od turba az k sani a vysusit od oleje vcetne IC.

Odesláno

ono 2.2 dci je vubec povedenej motor když neodejde turbo tak vypadaj lágry na klice 3x sem to zažil a všechny měli poctivejch 100000 je to nesmyslnou výměnou oleje po 55000km když se vymění po 10000 tak turbo i lágry nalítaj klidně 300000 a máte štěstí že ste to zastavily protože na tento motor se stojej na vrakáčích roční fronty

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...