Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

407 coupe 2,7 HDI....tak uz je doma.......

Recommended Posts

Odesláno

Prosím kolegové nebyl by tu někdo kolem Benešova a mrkl by se mi na to nekdo..

nemam auto z odkazu

[upravil dne 12-1-13 22:24 od Přema]

[upravil dne 13-1-13 14:23 od Přema]

Odesláno
Přema : ok zkouknu to měl bych mít dost času tak jim to prošmejdím,a klidně ti i udělám pár fotek detail toho PP a celkově.

Ooooooo moc díky......

prosím kdyby si chtěl tak mě prozvon...... 774163392 závolám zpět .... dík

[upravil dne 10-1-13 19:11 od Přema]

Odesláno

Tak nízkou spotřebu si každej představuje jinak,pro mě je to do 10l/100km :D Protože se rád svezu.

Jinak Přemo domluveno,zítra si zavoláme.

Odesláno

Já si myslím, že kdo si kupuje takové auto, tak spotřebu přece neřeší ;), nebo počítá, že si to papne, připadá mi to, že prodejce nevěděl, co tam ještě napsat :)

Odesláno

O tom vím.....četl sem..... uvidím podle vin co je na tom pravdy...ale aspoň to napíšou.....to se trochu cení....

[upravil dne 10-1-13 19:46 od Přema]

Odesláno

Asi tak podle mě 170tis km je na tyhle motory úplný prd... sám mám na V6 benzín už najeto 158tis km.Na tom motoru to není poznat vůbec spíš naopak bych řekl,že jede líp jak ze začátku :)

Odesláno

V tomhle bazaru jsem kupoval svoji 407dmu 2.2 HDI a docela byli seriozní :) Akorát hoši kdyby jste viděli toho technika v tom bazaru (měl takový červený tvářičky už si nespomínám jak se jmenoval) tk to by jste koukali :D takovej vesničan :D v rámci záruky na skrytou vadu jsem u nich nechával dělat klapku u klimy. Tk mi to udělal a když jsem si pro auto jel tk mi to ukazoval jak to krásně topí.Po 10 dnech to přestalo topit ,jenom studeně tk jsem se díval jestli tu klapku vyměnili a zjistil jsem,že to zalepili vteřinovým lepidlem :D tk jsem mu to tam jel hodit na hlavu :D . Takže kdyby sis tam koupil auto a mělo nějakou skrytou vadu tk si to hlavně nenechávej dělat u nich za prví to udělaj nějak made in home a za druhý ti to hrozně v interiéru zasviněj ;) Pak ještě mi teklo gufero tk to snad přetěsnili v pořádku.Od té doby je klid tk snad to bude i nadále :papa jinak vypadá pěkně :super ale už je tam docela dlouho :myslim přesedláváš z SWčka na coupe?

[upravil dne 10/1/13 19:57 od Tomajda_406]

[upravil dne 10/1/13 20:10 od Tomajda_406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...