Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Který model pežotu pokládáte za nejlepší?

Recommended Posts

Odesláno

607 :D

ne kecam...

za mna 406 (nie coupe), to auto nechcelo absolutne nic len benzin (ani olej dokonca :D )

a potom este bola fajn 405 ale to uz chcelo par veci :P

[upravil dne 9.1.2013 11:08 od Y2K]

Odesláno
Nezapomenu na 205 1,9 GTi. Už je to dávno, ale i přestože jsem vystřídal od té doby hodně aut vlastních i služebních, tak toto auto bylo - a asi i bude - moje srdcovka... :)

Amen, nedávno mě popadla touha ji opět vlastnit

Pro mě je 205 GTi také jedno z mála aut, které mě i bavilo a nesloužilo pouze k přesunu z A do B

Jinak se mi líbí i 5008, ale jen díky prostoru a pohodlí

Odesláno

Já měl předtím jen 205 a 309. Vždy se mi moc líbila 406. Ale překvapím a dávám 307, asi je již oproti avizovaným v lepším tech. provedení a výbavě. Nyní se mi líbí:papa:papa 5008, ale jen jsem s ní jel zkušební jízdu, takže nemohu hodnotit.

Odesláno

Sice mam 407-mu,ale driv sem mel 406-ku sedan u mne je to jednoznacne 406-ka sedan po faceliftu,tu kdyz sem prvne videl:o. Nadherne auto,designove perfektne vyvazene. Frantici:potlesk

Odesláno

Mě se líbí jen 205, 407 SW, 406 coupé i 407 coupé. I když je uznávám, že třeba 306 cabrio, 308 nebo třeba RCZ mají taky něco do sebe. Celkově si však myslím, že Peugeot je sériovou výrobou prakticky nudná automobilka. Např. u sesterského Citroenu lze najít mnoho designově \"nadčasových\" modelů. Peugeot žádný takový tahák (snad krom 205 ) podle mě nemá.

Mít prachy na víkendové piplání něčeho v garáži, tak od Peugeotu by to nebylo nic.

Odesláno

Peugeotů mi prošlo pazouzama 9. Z těch všech se mi snad jako nejlepší jevila 405 s 1.6i. Byla jednoduchá, co se spolehlivosti týče naprosto nepřekonatelná, jednoduchá, pohodlná prostorá a jelikož jsem ji měl na LPG, tak i provozní náklady byly špičkový. Kdyby jí neprohnila podlaha a neurvala se nápravnice, tak ji jako každodenní šuplík používám dodnes:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...