Stejsn Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Je někde kompletní seznam chybových hlášení palubního počítače (displej B), která umí 406ka zobrazit? Myslím ta, o kterých se píše v manuálu: \"– výstražná hlášení (např. : \"anomálie dobíjení baterie\") nebo informace (např.:\"načerpat palivo\"), zobrazované dočasně, mohou být vymazány stisknutímtlačítka 1 nebo 2,\" Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Poslal jsem ti to do e-mailu, sice to možná je na 307 nebo 407 ale je to určitě podobné, ne-li stejné. Citovat
Stejsn Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 Jj, ale opravdu to není ze 406ky, ta nemá hlídání tlaku v gumách a taky třeba určitě na displeji nepíše zapomenutý klíček v zapalování, jen pípá. Ačkovy displej zase naopak vypisuje slovy otevřené dveře a to tu není. Jen jsem chtěl vědět, co všechno počítač ve 406ce hlídá. Ale i tak díky. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 netvrdim, ze je to 100% pro 406, ale mne to klicek hlasi - ve 406 Citovat
Stejsn Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 Fakt? Já když vypnu zapalování, tak mi zhasnou displeje. Zajímavé. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Mysak-Bob ma ale MUX, takže tam bude asi nějaký rozdíl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.