iliasinho Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Dobry vecer. Pri prvom ripojeni som zom zadal heslo na pripojenie a teraz mam novy fon a nevem sa pripojit najde moje zariadenie ale nevem heslo ako ho zmenim aby som pripojil novy telefon. Dakujem Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Nejspíš 1234. Jinak mrkni sem http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ [upravil dne 7/1/13 22:55 od HonzaZ] Citovat
Davis Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Potvrzuju 1234 - také jsem nedávno zadával. Jinak bluetko super, mobil si najde, netřeba jindy nastavovat. Na menu naskočí i menu z telefonu (hovory, adresář). Citovat
Dr. Taby Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 A fhnguje nekomu hlas z navigace? Hovory i adresar v pohode, ale navigace nemluvi ani z mobilu a ani z radia. Citovat
Davis Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Myslíš navigaci přímo od Peugeotu, nebo svojí, případně navigaci v mobilu (Nokia, apod? Citovat
Dr. Taby Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 V mobilu. Zkoušeno 2x nokia a Andorid ICS. U toho androidu jde aspoň korektně výpis volání. Citovat
Davis Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Aha, takže navigace v mobilu (třeba aplikace v nokia) se hlášky z navigace ozvou v reproduktorech? Přerušuje to samo rádio - jako příchozí hovor?. Nezkoušel jsem, asi zkusim Citovat
Dr. Taby Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 No vypadá to spíš tak, že telefon po spárování má za to, že to rádio dělá, takže žádný zvuk, ale rádio si s tím hlavu neláme. Ještě to zkusím přes ten stream. Citovat
Davis Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Ahoj, už jste někdo vyřešil, jak s navigací nokia po připojení k blutku. Hlas také nemluví. Jak z mobilu, tak z rádia. Hovory a vše jinak jde. Jediné, co mě napadá, při použití navigace vypínat blutko, aby se mobil nepřipojil. Citovat
Dr. Taby Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 No tak mě to mluví jenom když to přepnu na stream z mobilu. Když mám klasicky spárované tak to mlčí z telefonu i auta. Když spráruju jako stream, tak ta navigace mluví z repro auta. Ale zase nehraje radio/cd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.