Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes ráno jsem chtěl na 8h vzít auto do servisu. Parkuju v kanceláři v podzemkách (kam jsem auto zaparkoval v soboru večer), obejdu auto, hodím dozadu za spolujezdce kabát, sako (kolem auta všude sucho), obejdu zbytek auta a sednu za volant. Chci nastartovat, startér točí a nic. Další pokus, slyším pumpu, starér točí a nic. Tak to zkusím asi ještě 2x až 3x a auto furt nechce chytnout. Tak si říkám, že asi baterka, i když je to divný, nikdy náznak poklesu kapacity... Smířil jsem se, že auto nenahodím, vylezu ven, obcházím auto a jdu si pro kabát. A tu si říkám, že tu nějak silně smrdí benzín.. Že by nespálený benzín z pokusů o startování? Když jsem obešel auto, bylo mi jasné, že to nebyl nespálený, ale vyteklý benzín. Kaluž o průměru asi 10m všude kolem auta (v podzemních garážích), nad kterou jsem se 5 minut marně pokoušel startovat!

Hned mě napadlo, že v autě je ještě dalších 60 litrů benzínu. Takticky jsem se z garáží vzdálil, volal panu Trnkovi, jestli by mohl přijet a nahlásil problém na recepci. Hasiči zjistili, že benzín z auta teče, jen když se vloží klíček do zapalování. Taky si všimli, že jedna hadička před PZ kolem je vypojená, tak ji zapojili zpátky a už nic neteklo ani při vložení klíčku do zapalování.

Výsledek: Smazané vodorovné značení v garáži, které benzín rozpustil (a které budu muset nejspíš zaplatit), a 1000 Kč za novou hadičku. Samozřejmě benzínové výpary natáhla klimatizace a výtahy, takže jsem zamořil kanceláře, kde pracuje několikset lidí..

V servisu se zatím kloní k názoru, že jsem buď musel někde zavadit (což vzhledem k umístění hadičky vylučuju, protože je mezi předním a zadním kolem 20cm nad zemí), nebo ji musel někdo násilně rozpojit, protože je poničená.

Tak doufám, že jste začali tenhle týden líp než já :papa

Odesláno

Výfukový plyny asi nejsou tak intenzivní, nebo je stihnou nějaký filtry odflitrovat, netuším, nejsem technik :) Každopádně nejhůř bylo zamořeno paradoxně 4. patro (parkuju v -1.), zatímco u nás v 5.patře nebylo nic cítit (maximálně jen lehce když se otevřel výtah).

Jo, říkal jsem si, že bych si moh dát doutník, než přijede servisman.. :-))

Odesláno

Alebo v tom stvrtom patre smrdel ten co sa ti s tou hadickou hral.:D

A neboj nic ja som tiez krasne zacal novy rok. Ale to popisem celu story az ked bude vsetko na poriadku.

Odesláno

Vzhledem k tomu, že služebák ze 4.patra stojí hned vedle mně - nová 760Li, tak myslím, že neměli asi moc důvod mi krást benzín a místa jim nechávám vždycky dost... :) Z druhé strany stává nový LS 600h (už chápete, proč potřebuju aspoň A8?), takže nevím, co mohlo být účelem. Nicméně je fakt, že přes víkend tam stála jen moje 607.

Odesláno

Sama od sebe by se hadička nepoškodila, jak sám píšeš. To je logické. Jinak kamerový záznam není. Dneska je možné vše, aniž by to člověk očekával.

Odesláno

Kamery zabírají jen příjezd, ale ne místo samotné. Security ho už prohlížejí, ale zatím se na něm pochybují jen lidé, kteří tam parkují svoje auta v ceně několik mio Kč, kteří asi neměli jakýkoli důvod o moje auto byť i jen pohledem zavadit :) (povětšinou ředitelé místních společností). Mno tak uvidíme..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...