Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já měl výhodu skladovky, takže nejdelší čekání bylo na sadu na leptání VIN.

Chtěl jsem kupovat na jaře 2011, ale takhle takhle jeden z prvních pátků v listopadu 2010 povídám ráno své tehdejší Feldě, ať ještě do toho jara vydrží a když ne, ať mně to dá nějak slušně najevo. No a ten den jsem na Tipcars našel onu na tu dobu úžasnou nabídku na 308SW. Celé odpoledne jsem neřešil nic jiného a když jsem pak vezl ženu z práce a ona se zeptala, jestli teda budeme kupovat, tak jí říkám že furt nevím, že bych potřeboval nějaké znamení. No a za cca 10 nebo 15 vteřin zhasly Feldě všechny světla a kontrolky. Motor běžel, tak jsem to dotáhl na cca 300m vzdálenou benzínku a za zvuků jiskření z pojistkové skříně jsem zaparkoval a už neodjel. Na tachu bylo akorát 244 444km. Bral jsem to jako to znamení:D Hned jsem volal do Pežotu, druhý den (v sobotu ráno) jsem podepsal objednávku a v pátek další týden už odjížděl novým autem:super

Odesláno

ja bral taky skladovku, jen jsem shanel co nejlepsi uroky vc.pojistky na uver. Jinak jsme mel nakupovaci obdobi asi pred rokem, ale nejak jsme se s moji drahou polovickou shodli, ze to jeste chvili vydrzi a letos (resp. loni pred vanoci) jsme se rozhodli, ze vozovy park obmenime

Odesláno

Ja som chcel presne toto auto benzin no jazdenku do dvoch rokov koli predlzeniu zaruky a na Slovensku nebolo k zohnatiu ani jedno !!!!!!!!!!!!!!!!!! tak som kukol na peugeot.cz a aha telefonat do Hodonina jednu sobotu som isiel so zalohou a druhu sobotu som si uz siel po auto.:mrk

Odesláno

Dostal se mi do ruky nový ceník platný pro auta dodávaná od 1.3.2013

http://ulozto.cz/xSotFgX/308sw-cenik-03-2013-pdf

Oproti předchozímu je cca. o 14 tisíc dražší.

V základu však jsou už hlavové airbagy, zadní parkovací asistent, regulátor a omezovač rychlosti (v předchozím ceníku stály tyto tři věci 12 tisíc), plus je tam lepší volant (kožený sportovní volant + kožená manžeta řadící páky + kožená hlavice řadící páky).

Odesláno

Jen jsem namátkou vybral z ceníku na první stránce v prvním příspěvku 308 SW ACCESS 1.6 VTI 120 k stojí 295 000,-Kč a v tvém ceníku je za 299 00,-Kč. To mi nevychází rozdíl 14 000,-Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...