Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Páni,aký je rozdiel medzi prednou lambda sondou s označením 1628 KN a zadnou 1628 NY???(čísla mám zo servis boxu, ale pre istotu VIN VF32EKFWF44571968) Tým rozdielom myslím hodnoty odporu. nejaké iné hodnoty... Je tam iná hodnota myslím medzi 0,1- 0,9V??? Ked mám napr. dve zelené, môžem dať namiesto modrej???:myslim

Predný origo má zelenú koncovku, zadný modrú.

Dakujem za odpovede.

[upravil dne 7/1/13 19:12 od bezdo]

Odesláno

lebo ma jeden \"oficialny internetový predajca\" o.ebal, že to je to čo potrebujem a dnes mi to príde...

Ale nevidím v tom až taký problém, auto netreba rozmaznavať:aut

Len ma štve že za vidinou zisku klamu ludí...

Odesláno

To ze predajcovia podvadzaju je na samostanu temu. Ale ak odstrihnes povodny konektor a kupis kvalitne konektory (letovacie) a spoj zalejes do zivice budes to mat este kvalitnejsie ako orginal

Odesláno

jasne,to skusim prve. Chlapi,ale hladal som najma odpoved ci sa nelisia elektricky??? Ze je rozdiel v konektoroch to uz nanestastie viem,len nechcem dodrbat konektor a potom zistit,ze udaje z neho su nespracovatelne riadiacou jednotkou. Uz mi pisal,ze ma aj taky,ale ked som ho upozornoval, ze su 2 typy tak mi napisal,ze sa lisia iba farbou,inak to sedi,co sa mi nezdalo. Moznost je zobrat dalsi a tento ostane na buduce,ved auto si planujem nechat dlhsie,ked som dal lpg.

Odesláno

Toto som tu cital,ale nie som si celkom isty,ze nie je na nic. Pise mi bohatu zmes,hodnota nad 0.9v a hlavne ranne starty,citit dost benzin z vyfuku,kym neprepne na plyn. Ked mi vyhodilo chybu prvy krat,auto slo ako na 3 valce,ziaden tah,a citim a pocujem,ze to nie je ono.

A o tom rozdiely nikto nic nevie?

Odesláno

Rozdíl v nich nevidím... dle mého jsou stejné.. ;)

A pokud se ti zdá, že cejtíš benzín, tak bych se spíš podíval na svíčky ;)

Odesláno

sviečky su menené nedávno. Ked pripojím diagnostiku,tak vidím ako druhá lambda chodí v hodnotách 0,8 az 1,2v. Prvá je 0,1-0,6v čo je v pohode.

Takže problém usudzujem je v lambde.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Rozdíl mezi přední LS a zadní LS je ve Watech.Na svém druhém autí mám 2 LS : 1.má dle SB 10W a 2. 7W -> jinak hodnotama by se lišit neměli buď je tam 0,1 nebo 0,9V.Já osobně jsem to řešil univerzálkama , který mají 12W standartně,ale jsou to stejně hodnoty výhřevu takže na funkci to nic nemění.jestli se mejlim opravte mne :aut

Odesláno

uz asi neskoro ale ked ta internetovy obchod obabral, mas narok zo zakona do 7 (neviem ci dokonca nie 10) dni vratit takze zabal a posli z5 a mas to ;) daj tam to co tam patri a nebastli zbytocne...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...