bezdo Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Páni,aký je rozdiel medzi prednou lambda sondou s označením 1628 KN a zadnou 1628 NY???(čísla mám zo servis boxu, ale pre istotu VIN VF32EKFWF44571968) Tým rozdielom myslím hodnoty odporu. nejaké iné hodnoty... Je tam iná hodnota myslím medzi 0,1- 0,9V??? Ked mám napr. dve zelené, môžem dať namiesto modrej??? Predný origo má zelenú koncovku, zadný modrú. Dakujem za odpovede. [upravil dne 7/1/13 19:12 od bezdo] Citovat
ChouLu Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Rozdíl je v konektorech... je tam zobáček... Citovat
bezdo Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 a sakra,tak tento \"detail\" som si nevsimol. No nic strihnem to a spojim cez cokoladky. Takze iny,elektricky rozdiel nie je? Citovat
bezdo Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 lebo ma jeden \"oficialny internetový predajca\" o.ebal, že to je to čo potrebujem a dnes mi to príde... Ale nevidím v tom až taký problém, auto netreba rozmaznavať Len ma štve že za vidinou zisku klamu ludí... Citovat
JuloI Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 To ze predajcovia podvadzaju je na samostanu temu. Ale ak odstrihnes povodny konektor a kupis kvalitne konektory (letovacie) a spoj zalejes do zivice budes to mat este kvalitnejsie ako orginal Citovat
Guest servisman Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 zkus to vyřešit jinak třeba odpilovat zobáček Citovat
bezdo Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 jasne,to skusim prve. Chlapi,ale hladal som najma odpoved ci sa nelisia elektricky??? Ze je rozdiel v konektoroch to uz nanestastie viem,len nechcem dodrbat konektor a potom zistit,ze udaje z neho su nespracovatelne riadiacou jednotkou. Uz mi pisal,ze ma aj taky,ale ked som ho upozornoval, ze su 2 typy tak mi napisal,ze sa lisia iba farbou,inak to sedi,co sa mi nezdalo. Moznost je zobrat dalsi a tento ostane na buduce,ved auto si planujem nechat dlhsie,ked som dal lpg. Citovat
ChouLu Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Zadní lambdu bych ani neřešil... tak hlídá, zda je KAT v pořádku a nějako na auto nemá žádný vliv Citovat
bezdo Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 Toto som tu cital,ale nie som si celkom isty,ze nie je na nic. Pise mi bohatu zmes,hodnota nad 0.9v a hlavne ranne starty,citit dost benzin z vyfuku,kym neprepne na plyn. Ked mi vyhodilo chybu prvy krat,auto slo ako na 3 valce,ziaden tah,a citim a pocujem,ze to nie je ono. A o tom rozdiely nikto nic nevie? Citovat
ChouLu Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Rozdíl v nich nevidím... dle mého jsou stejné.. A pokud se ti zdá, že cejtíš benzín, tak bych se spíš podíval na svíčky Citovat
bezdo Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 sviečky su menené nedávno. Ked pripojím diagnostiku,tak vidím ako druhá lambda chodí v hodnotách 0,8 az 1,2v. Prvá je 0,1-0,6v čo je v pohode. Takže problém usudzujem je v lambde. Citovat
Lovecosob Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 modru mam novu origo,ak chces poslal som ti ss ,a foto na mail. cena 50 eur !! [upravil dne 16/2/13 18:28 od Lovecosob] Citovat
velkybanan Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Rozdíl mezi přední LS a zadní LS je ve Watech.Na svém druhém autí mám 2 LS : 1.má dle SB 10W a 2. 7W -> jinak hodnotama by se lišit neměli buď je tam 0,1 nebo 0,9V.Já osobně jsem to řešil univerzálkama , který mají 12W standartně,ale jsou to stejně hodnoty výhřevu takže na funkci to nic nemění.jestli se mejlim opravte mne Citovat
Parc Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 uz asi neskoro ale ked ta internetovy obchod obabral, mas narok zo zakona do 7 (neviem ci dokonca nie 10) dni vratit takze zabal a posli z5 a mas to daj tam to co tam patri a nebastli zbytocne... Citovat
bezdo Odesláno 16. únor 2013 Autor Odesláno 16. únor 2013 vsetko je vyriesene, obchod to vymenil, druha zadna,je presne taka ako bola aj povodna,takze stacilo len zasunut do konektora. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.