Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Také se vám zdá, že na klubu je STÁLE blbá nálada ???

Také se vám zdá, že je na fóru "blbá nálada" ?  

1. 1. Také se vám zdá, že je na fóru "blbá nálada" ?

• Ano, mám ten dojem ....
      55
    • Ne, zdá se mi vše OK
      27
    • Nevím / Nechci odpovídat
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jo, já se řádným členem stanu a stejně jsem \"buzerovaný\" jako malý jarda... A nikoho nezajímá, že patřím mezi ty, kteří klub podporují a chodí tu rádi.

Odesláno

ja si myslim ze cely peugeot club ide do zahuby... a cele to zacalo s pastorkom,

pokracovalo s debilnymi podpismy, potom s este debilnejsou inzerciou. medzi tym

sa vadite o nejakych rozpoctoch na zrazy... kazdy tu je vzathovacny...

poviem Vam ako to bude pokracovat, nakolko som fakt zvedavy na kandidatku,

lebo si myslim ze do volieb ako tak to bude slapat a potom po odideni aktualneho

vedenia to uz bude nevedno ako... Hosi chcelo by to navrat k rieseniu problemov

nasich kar a nie riesit tu totalne ch*joviny o podpisoch bananoch a neviem coho.

Moderatori si to robia dobre a k nestihaju treba rozsirit protfolio moderatorov aby tych

par co tu je nemali toho vela.

konecnce dopisal ten vul... :D

Odesláno

Já řádným členem jsem, a být chcu i nadále, chcu podporovat dobrou věc, ale po tom co jsem si přečetl před chvílou mám chuť někoho pořádně .............:papa

Ještě teď to ve mě vře:bacha

Odesláno
Jo, já se řádným členem stanu a stejně jsem \"buzerovaný\" jako malý jarda... A nikoho nezajímá, že patřím mezi ty, kteří klub podporují a chodí tu rádi.
Jasně, takže když si řádný člen mužeš si dělat co chceš?? To je omyl, pravidla platí pro všechny i kdyby byli sebeblbší;) Takže tu nebreč jako ukřivděnej, nic se ti neděje a bud rád že tady jsi

[upravil dne 15/1/13 20:47 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Saldo pohoda... len som sa vyventiloval... ale uznaj... toto sa tu rozsekava krizom krazom... konecne nejako vlakno zanikne a v top 24h je zase nove na inu temu...

k comu je to kua dobre? som si na sebe vsimol ze na forum chodim menej ako predtym...

vo mne to vrie uz tri tyzdne

Odesláno

Tak jsem to nemyslel... Ale jak už bylo několikrát psáno, třeba ty jojo znaky dělám pro klub, pro lidi, kteří si o to řekli, ale jsou proti tomu námitky, jak k podpisům tak vůbec k tomu mému vláknu. Trochu mě to mrzí, že ta nálada se přenesla na více vláken...

Odesláno
Jasně, takže když si řádný člen mužeš si dělat co chceš?? To je omyl, pravidla platí pro všechny i kdyby byli sebeblbší;) Takže tu nebreč jako ukřivděnej, nic se ti neděje a bud rád že tady jsi

[upravil dne 15/1/13 20:47 od Radek Hurvajz]

Hoši pojďme to zkusit se bavit klidnějším tónem...

Odesláno

Moderatori si to robia dobre a k nestihaju treba rozsirit protfolio moderatorov aby tych

par co tu je nemali toho vela.

konecnce dopisal ten vul... :D

:super:super:super Víc moderátorů, určitě nic nepokazí

Odesláno

Ale vždYť ja jsem klidnej, uplně, mě jen tak něco nerozhodí. Ale na jedny straně všichni řvou jak je to tady dvojí metr, jak je to tu nerovný, a na druhou stranu by chtěli podporovat inzerci v podpisech protože to někdo dělá pro klub, tak jako co chcete vlastně?

Odesláno
Ale vždYť ja jsem klidnej, uplně, mě jen tak něco nerozhodí. Ale na jedny straně všichni řvou jak je to tady dvojí metr, jak je to tu nerovný, a na druhou stranu by chtěli podporovat inzerci v podpisech protože to někdo dělá pro klub, tak jako co chcete vlastně?

Je to pořád dokola, pořád od ničemu k ničemu,takhle se asi nikam nedohrabem...opravdu je potřeba to nějak řešit

Odesláno

Bud teda budou všichni dodržovat jedny pravidla a to že jeden má a druhej ne bude prostě tím že moderator nemuže být všude a nemá pravo upravovat podpisy, nebo se ty pravidla změní, ale to není jen tak. zajimavý že 2 roky co tu tyhle pravidla jsou nikdo se nikdo neozval, a ted se tady s tim roztrhl pytel, nechapu, že by předvolební boje?

[upravil dne 15/1/13 21:00 od Radek Hurvajz]

Odesláno

že, by?

P.S: Zajímalo by mě, kdyby ta anketa nahoře se dala vynulovat a teď se hlasovalo od nuly, jestli by byl výsledek aspoň stejnej...

[upravil dne 15/1/13 20:59 od davidekcz]

Odesláno

Marcel, to nebylo na to co jsi psal Ty, to bylo na to co jsem četl v jiným vlákně, tam sem se pořádně rozpálil a asi budu muset jít ven někomu nakopat pr.el, aby se mě už konečně ulevilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...